Új hozzászólás Aktív témák

• FoxiestFox

félisten

válasz capulet75 #39453 üzenetére

Henri egy önző hajó, semmi support képessége nincs. AA meh, radar nincs.. pontosan az a cucc, amivel max range wasd, és nyomod a gombot. Ha látsz egy oldalt mutató cirkálót, akkor nyomsz még egyet, és jól megretardboostolod AP-val. Nagyon jó AP-ja van, és a HE is brutál.
    Ezért írom, hogy sebzésfarm.
    Nem tartom kifejezetten skilles hajónak, bár nekem nincs meg, de a De Grasse kb ugyanaz, csak 6-ban, illetve van Henrisünk, szoktam játszani vele. Annyival skillesebb a Woosternél, hogy itt nem sziget mögött nyomod a gombot, hanem a nyílt vízen kanyarogva.
    Spaced armor, nagyon jól tankol, igazi overpen fiesta lőni rá, bár a lövések többségét amúgy is lazán wasdolod vele, és amit bekapsz, annak nagy része is overpen lesz, kivéve, ha nem ismered a gyengeségét, ami az, hogyha overmatchelik a seggét, be tudnak csúszni a citbe a lövedékek. Tehát a folyamatos kifelé fordulgatás mint dodge egy idő után megbosszulja magát. :D
    Én nem hiszem hogy kihúznám, ha izgalmas cirka kell, mert tény, hogy intenzív kezdetben a speedboostos wasd és daka, de a képtelensége a disengage-re nagyon visszaüt, mikor szükség lenne rá.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák