-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz stefanitsr #14950 üzenetére
Minden játékban vannak ilyen prok.
-
ddt500hu
veterán
válasz stefanitsr #14950 üzenetére
Én nem kételkedem benne. A WOT-ban is vannak 3-4000WN8-as emberek akik valamivel full profik.
-
olivera88
veterán
Rég nem mentem már Scharnhorstal. Ezért most elvittem egy körre. Egy Gneisenauval vívtam közelharcot, mindketten megtorpedóztuk egymást de csak 1 találata volt mindkettőnknek. Én okoztam neki 46 k DMG-t , ő meg csak 20 k-t.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
Olyan furán játszanak ezek a T6-7 RN cirkák... több alkalom is volt ma, mikor 1v1-eztem ilyenekkel a Belfastban. Gyakorlatilag az első, hogy elkezdenek kanyarodni valamerre, hogy minden ágyúval tüzelhessenek, illetve torpedózhassanak, közben persze lassítanak és füstölnek.. én angled vagyok, lepattognak, torpokat kikerülöm hydroval, cserébe 12 AP lövedéket kapnak az oldalukba... ma kettőtt dev strike-oltam, néhányat pedig 2-3 salvoval szedtem ki... nem azért tök jó, csak wtf?
[ Szerkesztve ]
-
Razermazer
őstag
Jó ez a cv osztály kezdem érezni sokat segített az oktatófilm. Még csak hosho meg langley, de már mindegyik maxos megyünk tovább az ágon.
Egész jól lehet velük pénzt keresni, viszont nagyon kell nézni a dd-ket első számú trófea vagyok nekik.
Mi lesz itt ha több squadronom lesz(mondjuk kéne is főleg a vadászok lelövésében elsőre, utána meg a torp és divebomb osztagok kiiktatására, mivel ez az egy nem tudja ellátni maradéktalanul a feladatát.) lehet hogy pár kart növesztek, meg még két szemet.Foxi akkor én vagyok a kivétel, viking üvöltéssel, orral előre megyek a dd-nek meg cirkának, néha nem is tudják a meglepetéstől mit is csináljanak, de addigra már kaptak pár salvót az első hat lövegből. Soha nem szabad fordulni ha ég hát ég, ez ilyen mikor 2-3 tűz van már akkor azért oltunk, de 1-nél nem.
[ Szerkesztve ]
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
félisten
válasz Razermazer #14956 üzenetére
-
Razermazer
őstag
válasz FoxiestFox #14957 üzenetére
Hát úgy hogy prémium accountal azért nem olyan rossz az most. Nekem a kevés is jó a lényeg az hogy zsinórban nyerek egy két vesztés mellett.
A langley az hát igen gyenge, de a hosho az igen csak hiányzik az a plusz squadron.
Minél feljebb megyek ez egyre nehezebb lesz, most még kiélvezem a jótSic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
félisten
válasz Razermazer #14958 üzenetére
Jó hát prémmel low tierben dől a kess.
Remélem, egyszer összeakadunk CV funolás közben. Megmutathatod, milyen jó a Hosho[ Szerkesztve ]
-
redzsi
senior tag
Ok, az amcsi bb ágat jegelem. Ez a Colorado nagyon idegesítő egy ladik. Hát milyen volt a buff előtt?? Érzetre nagyobb a szórása mint a Gneisenaunak, tetű lassú, ennyire nem éreztem magam kiszolgáltatottnak egyetlen hajóval sem...
-
félisten
-
redzsi
senior tag
válasz FoxiestFox #14962 üzenetére
Gondoltam teszek egy próbát. A Texas tetszik, a New Mexico szintén de ez a Colo
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #14966 üzenetére
Nekem még a tavasszal volt valamikor, pontosan melyik hónapban azt már nem tudom. Olyan Március, Április körül.
Szerk: Jól mondtam, Április elején vettem meg. Jah erős, nem olyan citnyelő.[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
ddt500hu
veterán
Nekem január-február között volt meg és imádtam. Csak lassú.
-
dokee78
félisten
válasz FoxiestFox #14966 üzenetére
Nem mindenki játszik a magasabb Tierekben?
-
Chabe89
addikt
Pár érdekesség a legutóbbi Q&A-ből:
- There are plans to sell signals for doubloons in the client.
- We are working on German destroyers.
- Everyone who finished grinding all Japanese ships will receive the Mikasa as a New Year's gift. (elképzelhető, hogy csak az orosz szerverre érvényes) -
olivera88
veterán
-
ddt500hu
veterán
válasz olivera88 #14974 üzenetére
Jó hát ha mindenből az alapot használod akkor biztos. A Des Moines 120k dmg-es győztes köre nálam ma így néz ki. Zulu, India Bravo Terrathree zászlóval és Repair Party II-vel.
Prémium és zászló nélkül ez -65k kredit. Erről ha leveszem a Repair Party II még akkor is -40k.
120k dmg, 1 kill, győztes csata és nem lőttek ki.[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
válasz Razermazer #14956 üzenetére
Melyik oktató film?
-
Razermazer
őstag
válasz dokee78 #14980 üzenetére
[link]
Meg úgy az egész elölről, gyakorlatilag jó sorozat, mindenre kiterjed és igen amit mondott a srác bevált. Már megint a bantakkal van csak a baj, mit beszél egy carrier az nem hajó pfffff aztán én maradok egyedül a végén, kiszedek 4 hajót és végül vesztünk.Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
ledgeri
nagyúr
válasz Chabe89 #14970 üzenetére
Jéé, pont a héten gondolkodtam az elsőn! Nem figyeltem annyira a Q&A témákat, vs bekerülésük idejét..., van esély ezekre még ebben az évben?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
félisten
-
Chabe89
addikt
-
ledgeri
nagyúr
válasz Chabe89 #14984 üzenetére
Én meg a zászló visszaváltásra gondoltam, de gondolkodtam is a többesszámon, jó lesz-e az oda...
Mivel sose tudom, hogy ki, mi, honnan, mikortól, milyen néven, így bátorkodom ezt ide is írni:
Klántopik indul a wows.hu-n és a ki klánozna gyűljon, mivel csak egyben lehet lenni jelenlegi állapotok szerint.Ha vérremenő offtopik, sajnálom gazda![ /P]
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz Chabe89 #14985 üzenetére
Linkelhetted volna a patch notest is. Jó kis patch lesz. [link]
A Tier 10 es hajók is kapnak állandó camot amelyek ezek a bónuszokat adják majd:
A szervizköltség 50 % al kevesebb lesz
+20 kreditet hoz a csata
+100 % XPAz áruk 5000 dubli lesz.
-
félisten
-
ledgeri
nagyúr
A kibontott utolsó lapról több infó lejönne.. ezért utálom csak ennek megosztását... Te sem tudod, így meg mi végkép nem..
-
ledgeri
nagyúr
válasz olivera88 #14990 üzenetére
n the Minimap, ship names will now be displayed when the alternative battle interface mode is enabled. Hát engem zavarni fog, ha nem pipálható...
Meg a klán cuccli sem ad még sokat.
-
félisten
-
stefanitsr
senior tag
Azért jó látni, hogy honfitársaink is játszanak...
RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Robotporszívók
- Microsoft Excel topic
- Politika
- Formula-1
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- REpont és hulladékgazdálkodás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest