Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    No, élesítettem a kiterjesztést a helyszínen. Nem ment elsőre...

    A felállás nálam: Linksys router <-> AirLive repeater <-> wireless kliensek - minden ok.

    Havernál: T-Home-os ZTE router-modem kombó <-> AirLive repeater <-> wireless kliensek - összeállt végül (részben), de kellene egy kis kiigazítás , hogy mit miért produkál.

    AirLive eszközt reseteltem, Universal repeater-be állítottam, hálózatot kiválasztottam, titkosítást megadtam, ok, restart, de csak nem akartak csatlakozni rá az eszközök. Újra próbáltam, hátha elírtam valamit, de ugyanaz. Aztán feltűnt, hogy a ZTE-s eszközön a WPA group key update interval 600-ra van állítva, az AirLive-ben pedig van egy group key life time, ami 86400-ra. Ezt átírtam 600-ra, és attól fogva jó lett, sőt, a 7 megabit teljes egészében át is jön a repeateren. Namármost nálam itthon a Linksys routerben van egy key renewal, ez gyárilag 3600, nem állítottam, mégis jó lett a kiterjesztés.
    A ZTE b/g/n-es, az AirLive b/g-s, de ez nem hiszem, hogy számítana.

    Hab a tortán: havernál végre összeállt, a notik fel is kapcsolódnak szépen, de se az én Lumia 820-asom, se haver Lumia 930-asa nem tud kapcsolódni a kiterjesztettre. (Csak WP-s telók voltak, így a többi rendszert nem tudom.) Ez egyrészt azért fura, mert a ZTE-s eszközre felmegy mindegyik teló és noti is, és ráadásul ma egész nap kiterjesztéssel használtam az én saját WiFi-met itthon, és akkor fel tudott csatlakozni a 820-asom a repeaterre.

    Most ez mi?! :W

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák