Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gdudas

    csendes tag

    válasz gdudas #4052 üzenetére

    Lassan úgy látszik megoldódni kezd az Ovislink probléma, de még nem szeretném elkiabálni. Ha működni fog akkor leírom mi volt a hiba, hogy ha másnak ilyen lenne akkor visszatudjon keresni.

    Szeretnék az AP-re egy külső antennát amit úgy szeretnék elhelyezni, hogy az antenna kint van az AP pedig bent. Valami viszonylag normális megjelenésüre gondoltam, nem erre a parabola feelingre. Valami ilyesmirere:
    Antenna 1
    Antenna 2

    Most gyárilag egy ilyen van rajta: 2 dBi detachable Dipole Antenna, Reversed SMA Connector, az Output powerre pedig ezt írják: 18dBm, Adjustable in 4 levels

    Na most ugye gyárilag 2 dB-s antenna van rajta, ezek amiket bemásoltam pedig 5 és 5,5-ösek. Ezek többet fognak tudni szórni? Az, hogy 18 dBm -et tudok állítani az AP-ben számít valamit, vagy bármilyen antennát rá lehet rakni? Ezeket amiket belinkeltem, fel lehet fejjel lefelé szerelni pl az eresz alá, vagy meghatározott módon, és irányba állhat csak pl: a talpán? Lehet ezeken cserélni a kábelt, vagy fix rajtuk? Nekem olyan kéne amin legalább 5-6 méter kábel van. Ja igen és erre szeretném rárakni:

    Aki képben van antennák terén légyszives válaszoljon! Köszi! :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák