- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
Aktív témák
-
xion_81
csendes tag
Próbált már valaki valamiféle GAME-t ''ráhúzni'' az RC1 -re ?
És a Total Commander-ben az ikonok már megjelennek mert a beta2-ben a semmi volt a helyükön
1.Photoshop CS2 , Firefox , Outpost , Thunderbird vajon elindul és tökéletesen fut ?! Valaki tapasztalat ?Valahogy csak lesz mert olyan még sosem volt hogy sehogy sem lett volna !
-
xion_81
csendes tag
Hosts file.:
Windows NT/2000/XP/Vista: %SystemRoot%\system32\drivers\etc\ is the default location, which may be changed.Valahogy csak lesz mert olyan még sosem volt hogy sehogy sem lett volna !
-
xion_81
csendes tag
Problémám és kérdésem:
-------------------------------------
Tegnap feltelepítettem a Vistat a 160Gb os sata winyomra es egy 40 es cipelheto pata is be volt rakva. Ma azzal fogad a gép hogy Missing BootMGR ! Na eloszor az jutott eszembe hogy microfos megint alkotott..aztán az hogy ennyire mégse lehet rossz csak én vagyok béna hozzá. Hát a 2 között van az igazság ugyanis a rendszer a 160GBosonvan de bootolni meg a 40-es winyorol tudok mert a boot ''dolgokat'' okosan oda pakolta!
1.Kérdés: Miért pakolja a PATA 40GBosra a boot rendszert ha a SATA 160GBosra telepitek !
2.HOGY TUDOM ÁTRAKNI A 160GB-osra a boot dolgokat hogy a 40GB-os ne kelljen ?Valahogy csak lesz mert olyan még sosem volt hogy sehogy sem lett volna !
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Tőzsde és gazdaság
- Bitcoin topic
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest