- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
válasz Rickazoid #31176 üzenetére
Új információim vannak. Eddig azt hittem teljesen eltűnik az internet 10 perc után, de nem. A Thunderbird és az aMSN is kapcsolódva tud maradni, de az érdekesség az, hogy pl.: a Thunderbird letölti a leveleket kép nélkül, de ha rákattintok a képek betöltésére, nem csinál semmit. Továbbá e-mailt is tudok küldeni, kipróbáltam, hogy elküldtem egy képet, de kegyetlenül torzítva ért célba, mintha összemosott és túlexponált lett volna.
A feladatkezelőn figyeltem a hálózati forgalmat, 0,05% az e-mail letöltése közben, de amint képeket akarok letölteni 0%-ra esik vissza, ugyan ez Firefoxnál, indításnál, amíg azonosítja az oldalt, van forgalom a hálózaton, de utána nincs. Mintha valami a rendszerben lekorlátozná az internetet, hogy pár byte/sec-nál nagyobb adatforgalomra ne legyen képes.
Valakinek bármi tippje??Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC játékok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest