-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz hülyegyerek #31100 üzenetére
A beépített lemezkezelő ?
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
pd
tag
Paragon Partition Manager 9.0
Easus Partition Manager 3.01 -
hülyegyerek
addikt
válasz Core2duo6600 #31101 üzenetére
Az semmire nem jó....Levágtam 20Gb-t az egyik partíciómból (gondoltam kipróbálom),visszatenni at eredeti helyére meg már nem hagyta.Aztán csinálni akartam egy 20Gb-os új partíciót,de kiírta,hogy nem elég a lemezterület.
Szóval hagyhatták volna az xp-jét,az legalább nem írkált hülyeségeket az embernek.pd:köszi a választ
[ Szerkesztve ]
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
spyduck
nagyúr
válasz Morden24 #31105 üzenetére
HP Compaq 6910p alias notebook
Felraktam:
-Vista Home Prémium SP1 (telejesn jól működik de 30 napnál tovább nem használható, nem bírom megcsinálni a 120napot pedig nem vagyok egy hülyegyerek, nam ind1)
-Vista Business 2006 (lefagy, kékhalál, lassú viszont aktiválható)
-Vista Business 64bit 2006 (lefagy, kékhalál, lassú, eseménynapló teli van hibákkal)
-Vista Ultimate 64bit 2006 (azon kívül, h nem lehet akitválni ugyan az mint a Business 64bit) -
Morden24
nagyúr
válasz spyduck #31106 üzenetére
És ezek a telepítők gyáriak és megbízhatóak?
Merthogy érdemi különbség nincsen két 32-es Vista között, szóval az nem járja, hogy HP-val minden klappol, Business-el meg hanyattdől. És mi van akkor, ha a Business-edre letöltöd az SP1-et? Vagy akár az SP2 RC-t?
Az aktiválható Business-ed az gyári lemez?
Nem értem, miért nem működik a rearm... nem valami hekkelt telepítő a HP SP1-es Vistád?
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
spyduck
nagyúr
válasz Morden24 #31107 üzenetére
A Business az gyári eredeti. Nem próbáltam még az SP1-et rárakni, de annyi elbaszott anpom van már emiatt a rohadt Vista miatt, h te azt el nem tudod képzelni.
Felhívtam a HP-t és küldenek egy Magyar Business-t, de ha nem SP1 lesz akkor bevágom az összes Vista lemezt a kájhába. -
Morden24
nagyúr
válasz spyduck #31110 üzenetére
Hát telepítsd fel a Business-edre is az SP1-et (vagy várd meg a HP Business-ét, esetleg jelezd, hogy mindenképpen Sp1-es telepítőmédiát kérsz ). Ha így is fennállna a hiba, akkor fogalmam nincsen, mi lehet. Hardverszinten nincsen különbség az egyes kiadványok között.
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
válasz spyduck #31112 üzenetére
www.microsoft.com, illetve bocsánat: www.microsoft.hu...
De tessék, ittegylink
[ Szerkesztve ]
-
{Zodiac}
senior tag
Vista Ultimate 64 SP2-es tapasztalata van valakinek? Nekem most ment fel, de semmit nem érzek...
Öntörvényű Sünmalac
-
-
{Zodiac}
senior tag
Na megvan az első "érzés" vista ulti64 sp2-vel kapcsolatban: windows live messenger nem indul el!
Öntörvényű Sünmalac
-
Dyno
veterán
válasz Morden24 #31117 üzenetére
Na mindent megpróbáltam, kivettem egy gigát variálgattam velük minden slotba mind a két modulal külön külön is, nem javult lefutott a teszt és újrakezdte, volt itthon 2x512 hynix 533Mhz modulok, betettem őket, elöször együtt, nem javult, útána külön külön, úgysem működött, szóval semmivel sem jobb,ötlet?Kezdek nagyon elkeseredni.....
-
Dyno
veterán
válasz Morden24 #31123 üzenetére
Beraktam a DVD-t bootolna róla, nyomok gombot, útána kiirja hogy Windows Loading Files, aztán bejönn a Microsoft Corp. és tölt befelé, de amint bejönn e a bejelentkező csak a abejelentkezőnek a hátterét látom, ennyi nem reagál semmire, javítani hogyan tudom, mert ezt csinálja a dvd-vel, meg egyszer bejött az a menü ahol kiválaszthatom hogyan induljona rendszer, kiválasztottam az utosó helyesbeállitásokkal induljon, ugyan azt produkálta, mint amikor bebootol a lemezről.....Valami ötlet?Köszi előre is.És elnézést a sok kérdésért.
Szerk: Na nagy nehezen feljött a vista telepítője de a javításnál mire mennyek?Ja másik meg mikor kikell választani, hogy windows7 vagy vista akkor vagy 1-2percig csak homokórám van és nem tudok választani.....Szóval a javításnál mire mennyek?Indítási javítás?Bocsi ha lámaságokat kérdezek, de nem nagyon szoktam ilyeneket csinálni.
-
Gerisz
addikt
A legegyszerűbb! Minden program nélkül és tuti, hogy jó lesz!
Mert nekem a PQmagic bszta el az egészet már nem egyszer 64bit alatt a következő
Jobb klikk számítógép
kezelés
tárolás
lemezkezelés
kötet kiterjesztése vagy zsugorítása attól függ mit szeretnél megadod az adatokat és már csinálja is! -
nova001
senior tag
hello
hogy tudom megoldani alc 889a hangkarival hogy vistán rendesen ghostolja le a hátso hangszoróra a stereo jeleket
winamp alat megtom oldani egy pluginnal de máshol nem :S:Svalami megoldás erre ????
5.1 tökéletesen jo -
sgery
őstag
Sziasztok!
Az alábbi problémám lenne. Vista 64bites verzió van fennt. Saját rendszergazdai profilból az egyik mappámnak a hozzáférhetőségét próbáltam állítani, hogy csak az én profilomból látszódjon a gépen, viszont elszúrtam valamit, vagy a gép nem arra gondolt amire én, ugyanis most már sehogy sem tudom megnyitni..
Ha meg akarom nyitni ezt írja: Jelenleg nem rendelkezik a mappa eléréséhez szükséges engedéllyel. Katt a folytatása: Nem kapott engedélyt a mappa elérésére. Ha hozzáférést szeretne szerezni a mappához, a biznotsági lapot kell használnia.
A biztonsági lapon ez van írva: Nincs meg az endegélye az objektum engedélybeállításának megtenkintéséhez és szerkesztéséhez.
Belőttem a fő rendszergazdai profilt is, abból is ez a helyzet.
Na most mi tegyek?:/
A válaszért egy korsó sör..És tudom, miért nyúlok a felhasználói engedélyezésekhez ha nem vagyok profi.. Régebben sokat bíbelődtem vele, akkor ment, csak valamit most elszúrtam..
[ Szerkesztve ]
FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
Moretimer
aktív tag
Szép jó estét mindenkinek!
A gondom a követkző:hogyan tehetek flash cuccot a 64bit-es Mozilla-hoz?
Szeretné felrakni a kicsike magának,rápróbál újra és újra,de semmi.....
előre is.Moretimer
-
Morden24
nagyúr
Hát én tényleg kifújtam agyilag...
Megpróbálhatnád azt (ha van rá lehetőséged), hogy a rendszervinyót átviszed egy másik gépbe. Alapban Vistát nem igazán csinálja ki, ha valami hardveres dolog megváltozik, szóval lehet érdemes lenne... hátha elindul és észhez tér. Ha ez sem jön be, akkor részemről kaputt, de hátha valaki tud még mondani valamit a fórumban.
Sajnálom, hogy nem jött össze a dolog.
-
McKane
senior tag
Jó reggelt!
Ismét lenne egy kérdésem. Az egyik haveromnak van egy 64bites windows telepítője, legális, úgy vette az egyik műszaki áruházban natúrban. egy átlátszó tokban egy windows lemez, egy utmutató, meg a kódos matrica. a maricán a következő felirat van: windows vsita home premium OEM software . na, az lenne a kérdésem, hogy én ezzel a kulccsal használhatom -e a barátnőm gépén ezt a szoftvert? Viszont ez a szoftver dolgozik barátom gépén. vagyis napi munkában van. Ezt megengedi az a licenc,vagy mi? Ha ez sem megy,komolyan mondom veszek egy windows-t már..
A válaszokat előre is köszi!
Üdv.: McKane
-
Morden24
nagyúr
válasz McKane #31137 üzenetére
Megint negatív.
Akkor kis fejtágítás:
Az OEM Win arra jó, hogy occsóé' megveszed, és felrakod a gépedre. Az aktiváció során az alaplaphoz köti magát, tehát más gépre nem lehet feltenni (ez az elmélet, a gyakorlat inkább olyan, hogy a telefonos aktivációval simán aktiválják neked, nem szoktak szivatni).
A Retail, vagy dobozos az rohadt drága, viszont telepítheted akármilyen gépre.
Ami a lényeg: céges volume licence-eken kívül nincsen olyan, hogy egy Wint legálisan több gépre telepítesz. Tehát konkrétan NEM.
-
Csabee.
nagyúr
válasz Morden24 #31140 üzenetére
jaja valószínü..
én sem próbálkoznék az aktiválással.. de ha már nem legáisan akarja akkor szerezze be máshonnan..
illetve legálisan lehet pár ezer ft-ért venni xp-ket biztos vistánál is van valami hasonló dolog
Vagy ha fősulis, akkor onnan általában lehet kérni sulis verziókatÜdv: Csabee.
-
alibabo
tag
Üdvözletem az uraknak.
Én is kérdeznék, ha szabad. Előfordult már valakivel, hogy mióta fent van a 64bites vista nem megy a kártyaolvasója (beépíthető, alaplapra 'dugós')? A 32bitesen simán ment. A lemezkezelőben ott vannak a meghajtók, viszont amikor meg akarom nyitni kiírja, hogy nincs a meghajtóban semmi. Lehet csak én vagyok a láma és valami egyszerű dolgot nem tudnék ezzel kapcsolatban?Ha netán valaki kérdezte volna már, elnézést kérek.
A legtöbb zenészből soha nem lesz sztár. Őket egy dolog vígasztalhatja: a legtöbb sztárból soha nem lesz zenész. - by Horváth Attila, a Mester
-
Morden24
nagyúr
válasz Csabee. #31141 üzenetére
Nem az a kérdés, hogy valószínű-e, hanem az, hogy a haverja munkára használja a gépét, és elég nagy kibaszás lenne vele, ha valami gebasz történik a többszörös aktiválás miatt. Persze a legvalószínűbb, hogy egyszerűen visszadobja a gép, hogy ez már aktivált kód és viszontcsókolom.
Egyébként meg 20K-ért lehet venni HP OEM-et, nem egy nagy waszisztdasz. Főleg, hogy gondolom barátnő nem akar fél havonta gépet cserélni, legalábbis az enyém pl. nem szokott
-
-
-
alibabo
tag
válasz Csabee. #31143 üzenetére
Nem noti, 'rendes' gép. Én is gondoltam már arra, drivert probáltam csak úgy "windowsosan" frissíteni, de semmi.
Lehet kellene mazsolázzak külön hozzá valahol?
Na az frankó lesz, ha nincs hozzá...A legtöbb zenészből soha nem lesz sztár. Őket egy dolog vígasztalhatja: a legtöbb sztárból soha nem lesz zenész. - by Horváth Attila, a Mester
-
alibabo
tag
válasz Morden24 #31145 üzenetére
bocsánt, lejárt a szerk.
Látja normális SD, MS...stb. meghajtóként. Igen régebbi is és noname is, az a tipikus 1xxx Ft-os 'minek nevezzelek'.
Most ha jól belegondolok (így meló közben ) igazatok van, driver lehet. Akkor otthon nekiállok guglizni, hátha találok valami megoldást driver ügyileg. Ha nem akkor kivágom a tizedikről és vehet valami komolyabbat?Azért köszönöm a gyors segítségeteket.
A legtöbb zenészből soha nem lesz sztár. Őket egy dolog vígasztalhatja: a legtöbb sztárból soha nem lesz zenész. - by Horváth Attila, a Mester
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Horgász topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3D nyomtatás
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest