-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunter2
addikt
-
syler
aktív tag
Sziasztok. Tudtok ajánlani valami particionálo progit vistához. A norton particion magic nem működik sajna.
köszönöm
[ Szerkesztve ]
Nem a fájdalom öli meg az embert, hanem a remény amiben csalódott!
-
Moleskin
tag
Vista64 ULt.-om van és nem akarja formázni a Floppy-t!
Elkezdi azt kiírja hogy unable..Ötlet?
-
Ottoka
őstag
Vista x64, aeg protect a 700va szünetmentes, hiába van usb-vel rádugva a vista nem látja hogy szünetmentes van alatta, a cd-n meg 32 bites csomag van csak, weboldalon sincs semmi okosság. Ilyenkor?
Usb kábelt ki-be dugom, hangjel van.Mezőhegyes
-
jorden06
senior tag
Hali!
A moddolt Audigy4 Pro szoftver (Audigy1-ről Audigy4-re) fut Windows Vista alatt? Vagy ha az nem is, az alap driverrel képes együttműködni az Audigy1-es SB0090-es kártyám? Régebbről rémlenek panaszkodások, de nem emlékszem, hogy általános volt vagy csak néhány júzernél jelentkeztek gondok.
-
McKane
senior tag
Estét fórumtársak!
Lenne egy kérdésem:
Tegnap a microsoft oldalán ráakadtam a Windows Vista service pack 2-re. DE!
[link]
Ami itt van a 32 bites rendszerhez való és a mérete kb. másfél gigabájt.[link]
Ami viszont itt van az is 32 bites, de ez már kb. 460MB .Adódik a kérdésem, hogy miért különbözik méretben a kettő csomag,mikor egyazon rendszerhez való, és a kibocsátási dátum is megegyezik ( 2009.03.03.)
Valaki már találkozott ezzel? És melyiket érdemes feltenni ?Köszönöm előre is a válaszokat!
Üdvözlettel : McKane
-
legenda
válasz McKane #31758 üzenetére
főként; az első - nagyobbik - verzió, az nem csak 32 bit; ...A frissítés egy DVD ISO-lemezképfájl, amely a Windows Server 2008 SP2 x86, x64, IA-64 és a Windows Vista x86, x64 rendszerhez kiadott Service Pack 2 szervizcsomagot tartalmazza...
mellesleg ezek még csak a kiadásra jelölt változatok![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Ottoka
őstag
A vistában van ez a fax és képolvasó kezelő progi. Ez csak modemes fax-al hajlandó együtt működni? Mert van a hálózatban egy canon MF8180C hálózati fax/scanner/nyomtató, ugye a routeren keresztül látják a gépek, a saját programjával tudok is gépről faxot küldeni. De sajnos a vista programja nem ismeri fel, hiába akarom ip címmel, vagy megosztva.
Mezőhegyes
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok!
Épp töredezettségmentesítem a vinyót és marha lassú. Ez normális? (egyébként valószínűsítem ) Nem tudom vhol megnézni hol tart? Kb mennyit kell várnom?
köszI5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
JoolsNOS
veterán
Illetve még egy kérdés: commanderben nem tudok az exe-ket dupla kattal illetve enterrel megnyitni...ez marha idegesítő. (xp utáni rendszernél láttam még csak ilyet) ezt vhogy nem lehet kiküszöbölni?
(közben a defrag végzett )I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Met
nagyúr
Van egy irodai hálózat, a net routerrel megosztva, 3 xp-s gép és időnként egy Vista-s noti.
Ha a noti rá van dugva a hálózatra akkor net lesz de nem látom a többi gépet, kb. fél óra mire láthatóvá válnak.
A hálózati kapcsolatokban a helyi kapcsolat látszik (ami a noti) és a router, és majd idővel megjelenik a többi gép.
Ezt a folyamatot nem lehet felgyorsítani?
A Hálózat autómatikus felismerése be van kapcsolva."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
JoolsNOS
veterán
Még egy kérdés: a c meghajtóra nem tudok másolni és egyéb ilyen alap dolgokat, mert azt mondja írásvédett. Ezt hol tudom megszüntetni? Köszi
(bocs a sok kérdésért, csak ma vistásítottam végleg a gépet)I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
JoolsNOS
veterán
válasz Moonline. #31767 üzenetére
Hát próbáltam azt is, és egyenlőre amire én használom nem sok különbséget vettem észre a kettő közt, illetve én kb 2 havonta újrarakom a rendszert elkerülve a szemetelődést. (amúgy használok mindenféle karbantartó progit is, de a winstall a leghatásosabb) Uh lehet következőre ha már lesz normál win 7 akkor az lesz.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
-
bolic
őstag
válasz Hunter2 #31752 üzenetére
Hi! Nekem is Digi 30/20-m van. Van egy javaslatom számodra, vegyél routert és még egy kis gépet. A kisgép torrentezésre használj, a másik géppel problémamentesen lehet böngészni, esetleg online gamében játszani. Be kell kapcsolni a QoS-t a routerben, fentebb már írtam erről.
Ez van, túl nagy a sávszélesség.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
bolic
őstag
válasz Mariann294 #31744 üzenetére
Már több mint 10 éve rettenetesen utálom a lomtárt, így azonnal letiltottam ezt a lehetőséget, mivel nem fizikális törlést kapott a lomtár törléskor, a winyó szabad helyet továbbra sem növekszik. SZVSZ otthonra baromi felesleges a lomtár.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
-
-
rumkola
veterán
Üdv!
32bites Vista ultimate alatt valamiért nagyon lassú egy vinyó 2 partícióján belül az egyik pariról a másikra valamilyen progi telepítése (kb. 5-6MB/sec). XP és Win7 alatt nincs ilyen gond (20-25MB/sec).
Mit kell ki vagy bekapcsolnom, mi fogja vissza?
Köszi! -
JoolsNOS
veterán
Akkor mit kapcsoljak ki pontosan? Mondjuk ha a rejtett local settingsbe be akarok lépni? Mert azt rendszergazdaként se engedi. Illetve ugyanúgy van-e ott temp könyvtár mint xp-nél? Mert abban azért sok szarság szokott lenni...
Na közben meglett, emlékeztem hogy első hszben volt erről szó csak mondom ugyis tudom mit szabad törölni. Csak azt nem olvastam el hogy a local settinges cucc átkerült más könyvtárba.... 2 nap alatt csak 700 mega szemét lett benne.
[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
rumkola
veterán
válasz Mariann294 #31778 üzenetére
semmit, ki van kapcsolva
nálam is ez az első dolog amit megteszek install után azonnal
-
illusiON
őstag
Hellóó Ne haragudjatok, szerintem már volt a téma de nem találtam megfelelő keresőszót, túl sokminden van Tehát, vista ulti 32bit és UAC off-on van, feltelepítettem egyet, majd utána egy másikat ugyanarra a partícióra, namost viszont a windows.old mappát nem engedi törölni amiben a régi win mappa van pontosítva: mindent enged törölni, csak a volt rendszerfájlokat nem.. holott, az egy nem működő OS ugyebár, mivel ugyanarra a partícióra raktam a mostani vista-t Ilyenkor mi a teendő? Van valami okos tipp?
( : no woman no cry : )
-
Balinov
titán
fiuk,varhatoan mikor lesz publikus az sp2 x64-re?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
JoolsNOS
veterán
2 napig bírtam újra xp figyel a gépen
Bocs a sok (mostmár) felesleges kérdésért...I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
syler
aktív tag
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy miért van ha berakok egy gyárí zenei cd-t vagy írott zeneit, akkor rányomok a saját gép megnyitásra, és 44 byte minden szám. Rá se tudom másolni a gépre. Miért van ez?
Nem a fájdalom öli meg az embert, hanem a remény amiben csalódott!
-
sonykor
tag
Néha néhány másodpercig így lefagy és kifehéredik a firefox: [link].
XP-nél soha nem csinált ilyen csak most a Vistában. Vagy ez a laptopom gyengesége miatt van? AMD Athlon 64 QL-60 proci nem bírja a tempót?[ Szerkesztve ]
-
[HUN]Zolee
őstag
Fel lehet telepíteni 2 Vistát egymás mellé külön partícióra?
''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.'' https://ferromag.aranyoldalak.hu/
-
őstag
Hali!
A gépemben egy 320Gbos vinyó van rajta kb 200gb adat, windows vista x64. Vettem egy raptor-t rendszervinyónak. Az új vinyón már rajta van a vista x64, de hogyan tudom megoldani hogy a 320as régi vinyóról ne kelljen törölni semmit, de ne arról bootoljon hanem az új vinyóról? tehát mindkét vinyón 1-1 vista, de nekem csak az újról kellene az op rendszer, a régi vinyóról meg minden adat kellene. -
janos80
senior tag
sziasztok
az lenne a kerdesem,hogy normalis e ,hogy az svchost.exe bekajal neha 150-200mb memoriat és dolgoztatja ossze - vissza a vinyot ha bezarom a task manager->process fulon,akkor egy ideig elhallgat a vinyo,majd egyszer csak ujra megjelenik az svchost.exe a folyamatok kozott es megint kajalja a memot és kerregteti a vinyot
valaszotokat elore is koszi
mod: vista x64 ultimate op.rendszer
udv
Janos[ Szerkesztve ]
-
Columbia
csendes tag
Sziasztok!
Vettünk egy új gépet felraktuk a Vistát drivereket és bekapcsolás után 4-5 perccel kékhalál a következő üzenettel: IRQL NOT LESS OR EQUAL. Újraindíts után pedig megy rendesen!
Szerintetek mi lehet az oka a Vista valamelyik Driverrel összeakad?
A rendszernaplóban ilyen hibaüzenetek vannak:
IRQARB: Az ACPI BIOS nem tartalmazza a(z) 9. PCI aljzatában lévő 0 funkciójú eszköz IRQ-jt.
IRQARB: Az ACPI BIOS nem tartalmazza a(z) 11. PCI aljzatában lévő 0 funkciójú eszköz IRQ-jt.
IRQARB: Az ACPI BIOS nem tartalmazza a(z) 12. PCI aljzatában lévő 0 funkciójú eszköz IRQ-jt.Nem tudom ennek van-e köze hozzá.
Légyszi segítsetek, mert ebben az IRQ témában nagyon béna vagyok!
-
Bali27
addikt
Sziasztok!
Van egy OEM 64 bites Vista Home Besicom.
Tavaszonként szezonális melóim vanak, és tavaly még xp-t használtam + volt rajta egy CachemanXP nevü progi ami nagyon jó szolgálatott tett, mert a meló közb nem fogy el a memóriám. (ilyenkor ilyen Gigás tiffekkel dolgozok)
A 64 bites Vistát most akartam először munkára fogni.. Flottul be van lőve a rendszer, a legutolsó registry beálitásig, 4 giga ramom van , Raid tömb, meg miegymás.. És lényeg a lényegben hogy meló közben amikor pl pdfet töltök be Photoshopba, kifagy, kiirja hogy elfogyott amemóriám stb stb..
Az lenne a kérdésem hogy nincs -e Vista alá valami normális memória felügyelő, karbantartó progi?
Ugy látom hogy a Vista tényleg játékre, filmre meg szórakozásra van, mert az első nagyobb igénybevételkor már szenvedek vele.. XPnél ezek a problémák összehasonlithatatlanul enyhébbek voltak.. -
|kisbandi|
tag
válasz janos80 #31794 üzenetére
Teljesen normális, hogy az svchost.exe ennyi memóriát eszik. Kilövöldözgetni viszont nem kéne ezt a processt, inkább a szolgáltatások között nézz szét, melyik kerregteti a vinyót.
Néhány szó az svchost.exe alkalmazásról - Microsoft
-
paprika
aktív tag
Halihó. Az mitól lehet hogy van 2 particióüm és a csak a Rendszerre tudok tölteni mert mindig azt írja ki hogy írásvédett a meghajtó meg ilyenek. Mppát se tudok létrehozni. Tegnap még semmi gond nem volt. Mit kellene beállítani? Várom mielőbbi válaszotok mert nem tudok így dolgozni
-
eddy15
tag
Sziasztok!
Nekem olyan gondom lenne, hogy feltettem a Vistát (már régebben), de a Sata NEC DVD írómat valami miatt nem tudom olvasásra használni. Írni tudok vele, de DVD-ket, Dupla rétegű DVD-ket nem olvassa be. Mi lehet a gond? Kérlek segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest