-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
válasz Rickazoid #31176 üzenetére
Új információim vannak. Eddig azt hittem teljesen eltűnik az internet 10 perc után, de nem. A Thunderbird és az aMSN is kapcsolódva tud maradni, de az érdekesség az, hogy pl.: a Thunderbird letölti a leveleket kép nélkül, de ha rákattintok a képek betöltésére, nem csinál semmit. Továbbá e-mailt is tudok küldeni, kipróbáltam, hogy elküldtem egy képet, de kegyetlenül torzítva ért célba, mintha összemosott és túlexponált lett volna.
A feladatkezelőn figyeltem a hálózati forgalmat, 0,05% az e-mail letöltése közben, de amint képeket akarok letölteni 0%-ra esik vissza, ugyan ez Firefoxnál, indításnál, amíg azonosítja az oldalt, van forgalom a hálózaton, de utána nincs. Mintha valami a rendszerben lekorlátozná az internetet, hogy pár byte/sec-nál nagyobb adatforgalomra ne legyen képes.
Valakinek bármi tippje??Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
sid.:Rc211v
őstag
Helótok..Lenne egy problémám és nem tudom megoldani..A gépemre feltettem a vista 64-et már kb 6 hónapja ezt használom..Na most amikor bekapcsoltam a gépet és betöltött a vista bejön a háttér stb és pár mp-re rá már az internetre való csatlakozási ablak is megjelent és már az interneten is voltam ..(persze csomó autómatikusan induló programot le szoktam tiltani hogy minél gyorsabban fel álljon a rendszer)..
Egyszer aztán a vista frissítette magát ahogy eddig is szokta és innentől kezdve amikor be kapcsolom a gépet és betölt a vista , bejön a háttér és ahogy korábban irtam erre rá pár mp-re be is jött mindjárt a netre való csatlakozás ablaka..de most már nem ilyen gyorsan jön be hanem kell várnom rá legalább 2 percet vagy valamikor többet is ..ez elég idegesitő hogy ezt meg kell várnom..már meg szoktam hogy gyorsabban bejött..
Na most sejetem ez mitől lehet hogy ilyen "lassú a gép"
svchost.exe alkalmazás miatt lehet ..mert a gép inditásakor nagyon sok illyen "szart" indit meg futtat a gép és sztem ez miatt nem tud nekem egyből betöltödni a netre való csatlakozás ablaka és várhatok rá 2 - 2,5 percet ..nem lehet ezt valahogy megoldani ?
hogy gyorsabban töltödjön be a csatlakozás ? köszönöm a segítséget előre is ..<R6 08'> Core™ i5-13600KF / Gainward RTX 4070 Panther / ACER™ PREDATOR XB271HU 165Hz //
-
pete_21
addikt
válasz sid.:Rc211v #31304 üzenetére
Adtál a hálókártyának IP címet, vagy automatikus lekérésen van?
-
bolvar
senior tag
üdv
egy olyan problémám lenne hogy albitársam most kapott laptopot és persze vista van rajta.nah többi gép xp hálózat beállítom nagynehezen de sehogy se birom rávenni hogy nekérjen jelszót ha másik gépről akarsz turkálni.nemismnerem vistát hollehet levenni?
már kifogytam az ötletekből pls helpA jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)
-
bandus
veterán
sziasztok!
a jobb alsó sarokból az értesítési ikonok közül eltűnt a hálózati kapcsolatokat mutató ikonom. hogyan tudom visszarakni oda? nem találom sehol sem ezt a lehetőséget a vezérlőpultban
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
metaldog
aktív tag
Hali vagy egy olyan gondom hogy a vista most nem ismeri fel a sdch memkari olvasómat, eddig felismerte most ha belerakom a memkarit akkor kiírja hogy nemismeri fel az usb eszközt.Eddi felismerte most nem pedig az eszközkezeelőben is megnéztem és minden rendben. Próbáltam rendszervisszaállítást is csinálni rendszergazdai jogosultsággal és újraindul a gép és kapom a hibaüzenetet hogy a visszaállítás nem sikerült. Valaki segítsen.
-
sid.:Rc211v
őstag
válasz pete_21 #31306 üzenetére
Igen most be ugrott hogy 3 hónapja voltam lan partin és ott át irtuk az ip cimet és utána is gyorsan betöltött a csatlakozásos ablak mikor már haza jöttem és otthon gépeztem..csak ez után történt az hogy lassu lett..Akkor mit tegyek ? vagy hova kell be irni ? bocs a lámaságomért de most ezt nem vágom köszi a helpet
<R6 08'> Core™ i5-13600KF / Gainward RTX 4070 Panther / ACER™ PREDATOR XB271HU 165Hz //
-
bandus
veterán
válasz |kisbandi| #31311 üzenetére
a hálózat rész teljesen szürke, inaktív na ilyet sem láttam még
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
klaczi
aktív tag
Az XP alatt volt egy Ostábla nevű játék. A nejem imádta. Most az új gépen Vista van és hiányolja. Nagyon! Van mód rá, hogy ide is feltelepítsük? Túrtam a neten, de nem igazán találtam neki megfelelőt
-
pete_21
addikt
válasz sid.:Rc211v #31313 üzenetére
A Megosztási központban bal odalon: Hálózati kapcsolatok kezelése. Itt a hálózatra jobbklikk és tulajdonságok. TCP/IP protokoll 4-es verzióra duplakatt, és válaszd ezt: A következő IP cím használata. IP-nek írj be valamit, pl. 192.168.0.1.
Maszknak nálam 255.255.255.0 van. Illetve az alapértelmezett átjáró üres. Próbáld meg így, működnie kell. -
Antonio
senior tag
Sziasztok,
Eddig nem kaptam választ a problémámra (másik topicban ezért próbálkozom itt is hátha), és mivel nem vagyok, informatikus gőzöm sincs mi lehet a baj.Szóval adott UPC net + Lenovo TP 500R Wista Businessel + Netgear router + adapter
Az utóbbi 4 hónapban probléma mentessen ment a net, de múlt vasárnap óta nem jó a probléma a következő: megszakad a kapcsolat és nem tudok újra a netre kapcsolódni, csak ha restartolom a gépet! (Lakótársamnak (közös net) nincs gondja tehát a probléma nálam van.
Mivel eddig is azért néha-néha ledobott a háló vagy legalább is megszűnt a kapcsolat, mint gondolom mindenki másnak viszont ilyenkor másodperceken belül megtörtént az automatikus csatlakozás tehát az ember nem foglakozott a dologgal, most pedig épp az a baj hogy nem csatlakozik vissza automatikusan, de miért nem? és ledobás után fagyás tehát nem lehet újraindítani manuálisan, ill minden hálózattal, nettel kapcsolatos funkció fagy, csak restart segít viszont restart után mintha mise történt volna automatikusan él a hálózat ...
mikor fagyás után próbáltam a rendszerbe variálni – márha volt türelmem kivárni míg előjöttek a dolgok- és ilyenkor azt láttam hogy Hálózati kapcsolatok menüben a vezeték nélküli hálózati kapcsolat le van tiltva (de hogy miért?) próbálom engedélyezni (művelet során ki is írja hogy engedélyezve) de ha visszanézek Hálózati kapcsolatok menübe ugyanúgy le van tiltva. restart után meg szépen engedélyezve van (független attól hogy állítgattam e vagy sem)
Én emlékeim szerint nem nyúltam vagy állítottam semmit a rendszerben a probléma fellépése előtt, annyi történt, hogy múlt vasárnap vidéken voltam és próbáltam helyi kábelen keresztül netet szerezni de nem jött össze (mivel időközben a szolgáltatás fel lett mondva de még pont a felmondási idő volt töltve ezért próbálkoztam de már nem volt net) először erre gyanakodtam hogy ez zavar be de helyi kapcsolatok le van tiltva Hálózati kapcsolatok menüben
hol s mit kell(ene) beállítani? a Wista wireless service felügyeli a dolgokat
a vezeték nélküli hálózatok kezelése reouter(Netgear)/tuljdonságok /kapcsolat/automatikus kapcsolódás ha a hálózat tartományban van rubrika kipipálva!valakinek ötlet? nagyon jól enne a segítség mert ha teszem azt szar vonal 5 percenként ki be kell kapcsolnom a gépet!! köszönöm!
Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
metaldog
aktív tag
Hali vagy egy olyan gondom hogy a vista most nem ismeri fel a sdch memkari olvasómat, eddig felismerte most ha belerakom a memkarit akkor kiírja hogy nemismeri fel az usb eszközt.Eddi felismerte most nem pedig az eszközkezeelőben is megnéztem és minden rendben. Próbáltam rendszervisszaállítást is csinálni rendszergazdai jogosultsággal és újraindul a gép és kapom a hibaüzenetet hogy a visszaállítás nem sikerült. Valaki segítsen.
-
ToBeY
nagyúr
Honnan tudok letölteni ilyen valuta mutató gadget?De valami normálisat ami rendesen frissűl nem ez a alap valami...
-
pete_21
addikt
válasz sid.:Rc211v #31321 üzenetére
Nincsmit
Lan party előtt is ilyen volt, vagy akkor semmit nem kellett rá várni?@kerinagy: De igen, az jól működik, de az a HDD volt. Küldj ugyanilyet a DVD íróról is.
-
AMD_ok
őstag
Az lenne a tiszteletteljes kérdésem a hozzáértőktől, hogy ha 8 GB memóriám van, akkor a swap file-t ki lehet-e kapcsolni, és ha igen, akkor hogyan?
(konfig az adatlapomon)köszönöm előre is
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Van arra mód hogy az összevadászot, és jelengleg használg gadget-et elmentsem?
Hogy mikor újrahúzom a win-t meglegyenek.Ja olyan valutaváltó kéne nekem,ami több pénzt is tud váltani legalább 2 (USD EURO)
[ Szerkesztve ]
-
bolvar
senior tag
nah balgaságom végett rájöttem miért kért jelszót
levettem próbálok belépni hozzáférés letiltva:Smár mindent beállítottam amit csak bírtam de egyszerűen nembírok rálépni a gépére.a winyója alapból megosztott mégse látom speciális megosztásban hozzáadtam mint d azt látom de erre meg írja hogy hozzáférés letiltva:S
hol lehetne beállítani:Snagyon köszönöm a segítségetA jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)
-
ToBeY
nagyúr
válasz SPDeluxe1.0 #31330 üzenetére
Igen úgy tudja. Bár ha euro alá berakom az usd, akkor azt mutatja,1euro hány dolcsi.Szóval sidebar-on csak 1 működik, ha kihúzom akkor több de rosszúl.
-
Zomby8
tag
Hello!
Adott egy Lenovo gep Vistaval. Egy egyetemi halozathoz szeretnek csatlakozni (proxyn keresztul). Amikor be akarom allitani az egyetemi profilt (network centre>manage wireless networks>jobb gomb wireless network>properties>security ful>azon belul ha a configuration-re kattintok akkor egy hibauzenetet kapok:
Windows has encountered an error saving the EAP properties. Specific error: The specified module could not be found.
Ezt az uzenetet meg eletemben nem lattam.
Esetleg valami otlet, hogy mi okozhatja?
Koszi
-
Zomby8
tag
Hello!
Adott egy Lenovo gep Vistaval. Egy egyetemi halozathoz szeretnek csatlakozni (proxyn keresztul). Amikor be akarom allitani az egyetemi profilt (network centre>manage wireless networks>jobb gomb wireless network>properties>security ful>azon belul ha a configuration-re kattintok akkor egy hibauzenetet kapok:
Windows has encountered an error saving the EAP properties. Specific error: The specified module could not be found.
Ezt az uzenetet meg eletemben nem lattam.
Esetleg valami otlet, hogy mi okozhatja?
Koszi
-
bersekh
tag
Hali!
4giga memória van a laptopomba és a 32bites vista-t lecseréltem 64bitesre és még igy is csak 3840MB memóriát ismer fel.ez miért van?bersekh felhasználónak 4 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
bersekh
tag
tényleg!ez eszembe se jutott!kösz a segítséget.
bersekh felhasználónak 4 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
bolvar
senior tag
nah balgaságom végett rájöttem miért kért jelszót
levettem próbálok belépni hozzáférés letiltva:Smár mindent beállítottam amit csak bírtam de egyszerűen nembírok rálépni a gépére.a winyója alapból megosztott mégse látom speciális megosztásban hozzáadtam mint d azt látom de erre meg írja hogy hozzáférés letiltva:S
hol lehetne beállítani:Snagyon köszönöm a segítségetA jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)
-
BK87
senior tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy ha kékhalállal újraindul a gép, akkor a windows mennyire károsodik?Most tettem fel friss wint, és volt egy kékhalál. Rakhatom újra az egészet, vagy hagyjam? Előre is köszi a segítséget? -
legenda
válasz AMD_ok #31345 üzenetére
kapcsold ki, és lehet tesztelgetni a rendszert! ha még a húzósabb alkalmazások futtatásakor sem látszik vészesen fogyni a memória, akkor hagyd úgy - elvileg nyertél minimális gyorsulást, a bekapcsolt lapozófájl használatához képest.
(de őszintén szólva; én nem kapcsolnám ki, még 8 gb memória esetén sem...)Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
bolvar
senior tag
[link] valaki erre?
A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest