- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
h_rowley
tag
msn 2009 még mindig fos rc alatt marad a beta júliusig aztán lesz valami, rtm mikor jön?
Acer Travelmate 5530G > AMD Turion x2 , 2gb ram, 250gb hdd, hd3200+hd3470 vga,bt, W I N D O W s 7 Pro, enny..
-
- = Zk = -
félisten
válasz Boxer001 #19400 üzenetére
én simán kiírtam ISO-ba, és mükszik. sőt, még a mappák közé is beszúrtam egy másik mappát, amiben a MUI fájl van....
(#19405) Boxer001:nekem alapból ISO-ba jött le. Amúgy PowerISO-val szétkaptam, megberheltem. Majd összeheggesztettem ISO-ba.
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Boxer001
veterán
válasz - = Zk = - #19404 üzenetére
Simán isoba? Hogy? Nekem eleve azt írja, hogy túl nagy a méret, ezrt udf módba toljam, úgy meg nem lesz jó.
-
samgar
őstag
Sziasztok!
A microsoft oldaláról töltöttem le az rc-t. Semmit nem tudok vele tenni (max azon kivül h törlöm). Nem tudom kiírni. Nem tudom kicsomagolni. Nem tudom mountolni.Illetve és ezért nem értem, a melóban feltettem a daemon toolst (xp-re), mountoltam és már indult is a telepítő. Itthon friss, űjratelepített xp-n vagyok és nem tudom ugyaezt megcsinálni.
Már próbáltam isopowerrral is, undisker-el is és már azt gondolnám hibás a fájl, de nem gondolhatom ugye, mivel másik gépen mountoltam. Van megoldás?Oppo Find X5 PRO
-
- = Zk = -
félisten
válasz Boxer001 #19407 üzenetére
kiakartam próbálni, de nálamis gebasz van. simán továbblép DOS-nál. ugyhog a kíírás nálam sem működött.
lehet csak frisssíteni lehet az előző oprendszert? többieknél ez hogyment?(#19409) Boxer001:most kiírom újra, de csa kazt, amit az MS-ről töltöttem. kiv vok mitfog lépni....
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Boxer001
veterán
válasz - = Zk = - #19408 üzenetére
Nebazd...akkor nagy bajban vagyok, és még az egész napom rá is ment a nagy semmire.
-
félisten
Új arcok!Üdv!
Figyeltétek már a magyar szóhasználatot? Vannak számomra furcsa fordítások! Példát per pillanat nem tudok!
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Edween #19410 üzenetére
az az aláírás
énmost perpill így írom, hátha sikerül...
-
Edween
őstag
válasz - = Zk = - #19412 üzenetére
thx!
mindig így írom, mindig sikerül!
-
Csabee.
nagyúr
-
wid22
aktív tag
Nehezet kérdeztem a 32 bit v. 64 bit windiows 7 l kapcsolatba. 64 bit sre jok az XP 32 bites dolgai? PL Avast Kerio Word XP s.vagy 32 bit es win 7 kel?
-
wid22
aktív tag
Akkor jobb a 32 bites?
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Végre sikerült nagyjából használható állapotba tenni a Seven-t, a VGA-val szenvedtem a legtöbbet, de most az is megy. Lassacskán kiderül hogy a torrentes Win volt-e a lúdas.
Sic Parvis Magna
-
-
- = Zk = -
félisten
kiírtam ahogy javasolták, és láss csodát. magyar win7-te nyomulok
persze csak tesztelés céljából....
bővebbet az ISMERKEDÉS közben/után.... köszönöm a segítséget..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
félisten
válasz Elisha_ #19429 üzenetére
Kezdjük ott h legördült a PC a gyártósoron, majd a kedves user kompletten (a süsübb fele úgy veszi pedig r mind) megvett gépet kicsomagolja, hív egy *** szerelőt aki összerakja és ezért pofátlanul elkér 10ropit, ezek után újra szerelő kell aki rátelepíti a windowst natürlich legálisan, idővel a kedves user rájön h neki kell az új OS, elmegy újabb százezrekért fejleszteni a gépet ami már megvételkor sem ért semmit, majd leül h őőő kiírja az image fájlt (persze a nethez is szakembert hívott újabb vaskos ezrekért) ekkor jön ez a fej>>
Ezután felülre abba a csíkba beírja ezt [link] és itt találja magát, majd jön a BIG kérdés! How??? Mi meg válaszolunk rá és az kedves user aki ----- boldog! <<ugrál örömében! Egészen addig még nem kell telepíteni mert akkor újra: Mi újra és user mi meg
Akit bántottam attól elnézést!
Aki módért megy az kap tőlem egy kokit![ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Alister71
nagyúr
Nagyon zsír a magyarítás, érdemes volt most ide benézni, nem is tudtam, hogy már van hozzá. Tetszik!!
Alister from Hell
-
- = Zk = -
félisten
kérdések tömkelege merül fel bennem a win7 ismételt feltelepítése után:
+startmenüt holtudom átállítani klasszikus nézetre? (hiányolom a Sajátgép Dokumentumok stb ikonokat az asztalról)
+tálcát is szeretnám átállítani, ha lehetségesgyorsba ennyi
[ Szerkesztve ]
-
muveszur
addikt
válasz - = Zk = - #19440 üzenetére
Szia!
-Nincs klasszikus nézet... Sajátgépet csak lehúzod a start menüből az asztalra, ott lesz az ikonja(dokumentumokkal ugyanígy)
-Tálcára jobbklikk--->Properties--->TAskbar buttons: Never Combine -
- = Zk = -
félisten
válasz muveszur #19441 üzenetére
+hátaz marhajó
+már magyar a Win7-em.
valamint kösziujabb question:
+vmiért nem tudtam ATI drivert pakolni alá. igaz egy X1900XTX-et nyüstölök, mivel a másik gariban van. de ami Vistán ment, Win7-en nem megy. régebbi karikhoz ki mit használ?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
momo2828
tag
válasz - = Zk = - #19442 üzenetére
Próbáld feltenni a korábbi drivereket, mert az új driver csak a hd szériát támogatja az asztali pck-ben, az X-es szériát már nem.
-
- = Zk = -
félisten
válasz momo2828 #19445 üzenetére
köszönöm....nemtudom ki hogyvan vele, de Vista után csak ügyetlenkedem a Win7-tel. fura minden... hiányzik a Vista kezelőfelület
ezzel csak én vagyok igy?[ Szerkesztve ]
-
Elisha_
tag
válasz samgar #19444 üzenetére
Én Nero 8.3.6.0 Lite-ot használok -> cd kép kiírása és kész. Nem tudom, hogy te mit használsz de próbáld meg leszedni majd újrarakni az író programot hátha csak megkattant, hogy a DT miért nem tudja mountolni azt nem tudom sose használtam.
Asus P5Q, Core2Duo 8400 3Ghz, 4x1Gb geill DDR2 800Mhz, Asus HD4850 Ati vga, WD500 Gb HDD, Asus 500W táp, Win7 RC (build7100) 64bit
-
Csabee.
nagyúr
Ashampoo-t használjatooooooooooooook!
Üdv: Csabee.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest