- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz Atikusz #18245 üzenetére
nekem amúgy már az is elég lett volna, ha ugyanolyan s*ar lett volna mint a Vista
Perverz módon nekem azzal sem volt bajom
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Morden24
nagyúr
válasz Csabee. #18250 üzenetére
amúgy ha van egy eredeti VistaHome-om, akkor azt majd ingyen upgradelhetem Win7Home-ra?
Ha július után vásároltad (OEM-től), akkor ha jól tudom, igen.
Ha nem, akkor upgrade-et kell majd venned, ami annyira nem szokott egetverő lenni (hasonló cipőben vagyok, nekem is HP-m van [igaz retail]).
Telepítőmédiát a Microsoft honlapjáról lehet rendelni is, de leginkább majd bemész egy boltba, vagy rendelsz egy webshoprólszerk.: Érdekes amúgy, mert bár én is találkoztam már olyannal, akit rázott a hideg az Office2007-es ribbontól, általában amennyire idegenkedtek, annyira gyorsan szokták meg (egyébként tényleg egy sokkal produktívabb munkakörnyezet, csak nem úgy kell hozzáállni, hogy defosmertnemolyanmintrégen).
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
diegho
nagyúr
valaki tud olyan progit, amivel egy netes rádióadást le tudok menteni mp3-ba? melóhelyen vagyok és épp ez a topic volt nyitva
-
MODERÁTOR
Hát gyerekek, elolvastam a lemaradásom, és jót röhögtem a mai adagon Le ne gyilkoljátok azért
Everybody lies.
-
pincehely
addikt
4 giga rammal érdemes már kikapcsolni a lapozófájlt?
http://kefetemap.deviantart.com/
-
ux1
addikt
válasz ---Lasali--- #18236 üzenetére
Már csak azt nem értem, hogy egy ilyen lúzer miért nem vesz egy XBOX360-at inkább....
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
Adam86
tag
Milyen dvd író programot ajánlotok win7 alá? Én eddig nero-t (nero 8.3.2.1HUN) használtam mind XP, mind Vista alatt.
Lenovo Thinkad T500
-
Atikusz
senior tag
amúgy még mindig nem oldódott meg a #18221-es számú kérdésem.
-
Atikusz
senior tag
válasz Morden24 #18277 üzenetére
nem egészen. a control panelben megváltoztattam, de az csak a bejelentkező képernyőnél változtatja meg. én meg úgy akarom, mintha "új tulajdonosa" lenne a gépnek. a telepítésnél megadott név a C:\Users\Név alatt van, ami kihat az egész rendszerre, gondolok én az office-ra is pl, hogyha írok egy dokumentumot, akkor author-ként automatikusan azt a nevet adja meg amit a telepítésnél megadtam, azaz ami a C:\Users\Név alatt van. azért akarom megváltoztatni, mert nővérem laptopjára is feltettem win7-et, de véletlenül telepítésnél az én nevemet írtam be. registryben is szétnéztem, módosítottam is, de úgy néz ki, hogy nem jó helyen. régen xp-nél is csináltam ilyet, csak ahhoz letöltöttem winportalról egy file-t amibe beírtam az új nevet és megváltoztatta az egész rendszeren.
-
Adam86
tag
Köszi a segítséget, már csak annyi, hogy az ashampoo tudja írni az img fájlokat? Filmek miatt kérdezem.
Lenovo Thinkad T500
-
-
TomiLi
addikt
Sziasztok!
Nincs ötletetek arra, hogy miért nem lehet klónozni a képet a monitorról a tv-re????
Hiába állítom be, amikor véglegesíteném a beállítást, akkor vissza ugrik az alap beállításra....
Vista-val sikerült a klónozás, ezért kizárnám azt, hogy nem passzolnak a hardverek + a tv (sima HD, nem Full -ha ez lehet a baj.... , de a monitor szintén zenész...).... már ha felmerülhet ebben a témában ilyen hiba is. Valaki próbálkozott ezzel? köszönömBogyorisz
-
gulupeti
senior tag
Sziasztok!
Néhány napja telepítettem fel a win7-et (32 bit) és eddig nagyon meg vagyok vele elégedve, nem bántam meg, hogy feltelepítettem. Magától felrakta mindenhez az illesztőprogramokat, ezekkel nincs is semmi problémám. Tényleg sokkal gyorsabb mint az xp, sokkal gyorsabban indulnak a programok, úgy vettem észre az egész op. rendszer sokkal olajozottabban működik. Aránylag működnek a programok is, amelyeket az xp-ben eddig is használtam.
Azonban néhány problémám mégiscsak van:
1.A windows beépített játékai el sem indulnak, pedig amikor felraktam, akkor még simán tudtam pasziánszozni egyet. (igazából ez nem túl nagy probléma, de azért mégiscsak jó lenne, ha minden működne)
2. Az Msn (2009 Live Build: 14.0.8064.206) van, hogy el sem akar indulni, a windows-zal együtt pedig egyáltalán nem indul el, ha manuálisan indítom, akkor néha kiírja, hogy konfigurálja, mintha újból elkezdené telepíteni, ha ez kinyomom akkor is elindul, ha nem akkor is. A másik probléma, hogy iszonyú sűrűn kidobál, sűrűbben mint xp-ben, ha indítok egy letöltést, akkor tuti hogy nemkell sokat várni és már ki is dobott. Vagy ez a Thome-os Home Gateway miatt lehet?
3. Néhány program indításakor pl. winamp, everest valami kérdést mindig feltesz, amire igent nyomok és működnek is jól, de valahogy ezt nem lehet kiiktatni?
Köszönöm a segítséget.
-
nofi
addikt
Sziasztok!
A laptopos "Mobile Intel(R) 915GM/GMS,910GML Express" videokártym nem támogatja az aerot. Elég idegesítő, mert a 945 verziószámtól már működik minden... Na mindegy, végülis nem átlátszó ez van, de érdekelne, hogyha az aero stílust szeretném használni akkor hogyan válthatom a színét? Mert így teljeskörű aero használat nélkül nem ajánlja fel a választást mint az asztali gépemen
Xbox GT: nozsolt
-
Draken
őstag
Egyik laptopon ezek a pontszámok jöttek ki. Hogy létezik, hogy a 2 graphic pontszám ennyire eltérjen egymástól? egyébként a vga egy intel gma 4500M. pontszám szerint elbírna egy CS-t is.
-
bobsys
veterán
válasz Core2duo6600 #18213 üzenetére
kosz
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
gulupeti
senior tag
válasz Csabee. #18289 üzenetére
Hogy mit raktam még fel? Gomplayer, Utorrent, Winrar, TuneUp2008,3dmark2006, Virtual Clone Drive, meg még egy-két kisebb progit, de azok nem jutnak most eszembe, nem túl sok mindent. Nem tudom, hogy ezek okozhatnak-e ilyesféle problémákat?
Mindenesetre érdekes, hogy másnál hibátlanul megy pl. az msn, nálam meg így szívózik. Az pedig felettébb furcsa, hogy a win7-hez készített pasziánsz, aknakereső, stb. el sem indul...
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest