Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Az MS január elején befejezte a 2016 október elején indított Store pucolgatást. Az akkori 330 ezer app-ból több lépcsőben törölt. Most 125 ezer app van. Az MS a mobil piacon betöltött szerepe és biztos pozíciója miatt ezt simán megtehette... A cél egyértelmű volt... :D Szóval mivel így már mindegyik app minőségi(!!!) és minden igényt kielégítő így nem okunk a panaszra... :)

    Ne zavarjon senkit, hogy 2010 év végén volt nagyjából ennyi app a Google Play áruházában,mint most az MS-nél és most már bő 2,5 millió app van a Guglinál'. Mert ez csak azt mutatja, hogy mennyire elkorcsosodott a Google és a világon az emberek bő 80%-a hülye... még jó, hogy a mi... a néhány százalék ezt mind tudja, hiszen csupán nekünk van egy sallangtól mentes, minőségi és minden igényt kielégítő alkalmazás áruházunk, amiben 125 ezer app mindenre nyújt megoldás. Pl. teli van nagyon jó lokális magyar app-okkal, így kimondottan ajánlott Magyarországon is MS telefont venni. (na persze)
    Az is jó, ha látsz egy hirdetést, egy plakátot az alján, hogy töltsd le az applikációt, akkor ezzel nekünk nem kell bajlódnunk, mert szerencsére WP-re nincs.

    :DD

    @zsamiatt A vállalati szegmensben a döntéshozók akik jellemzően iPhone-t vagy droidos zászlóshajót használnak pl. Samu S széria, simán ellátják a vállalataikat Surface Phone-al ?! Sajnos ezek az emberek nagyon sokszor tényeken alapuló logikus döntéseket hoznak, így -bár Te is szeretnéd- de nem fognak sem maguknak sem beosztottjaiknak MS telefonokat venni...
    Amit írsz, azok 1 évvel ezelőtti álmok, melyek mára realitásukat vesztették. A részvényárak miatt is egyenlőre ki kell adniuk ilyen közleményeket, de gőzerővel dolgoznak azon, hogy a másik 2 platformon (droid, IOS) megvessék a lábukat és irodai környezetben megkerülhetetlenek legyenek. Időközben persze örülnek, ha a Marketing bulshit-et, lelkes emberek maguktól továbbítják a világban. Szerintem ezúton köszönik Neked is, de attól még a tények maradnak. Nem zavar, a bizakodásod sem... ne értsd félre... csupán minden alapot nélkülöz... De hajrá. Kérlek írd fel a Nick-emet és írj rám az év vége fele, hogy tudjak küldeni Neked egy általad kiválasztott italt, amikor az Surface Phone-ok elterjednek a vállalati szegmensben ;) Volt már egy ember akinek felajánlottam, ha jól emlékszem. De szerintem ő sem fog rám írni... :( Pedig nagyon örülnék,ha pl. egy jó fajta Whisky lenne az ára és be kellene ismernem, hogy tévedtem... Hidd el!

    A W10M egyébként pöpec lett a 2016 év eleji állapothoz képest. Ha így jött volna ki, ahogy most áll, akkor egy kicsit máshogy állna a consumer piac.

    Meliora sunt bono inimica

Új hozzászólás Aktív témák