Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    Gyerekek, oké hogy gyöszös és mukucsolni kell, de ez egy kibaszott jó cucc. Beálltam tőle.
    Az amoled kijelző feketéje ahogy a menü feliratok vannak, mintha csak egy kijelzőt fognék, nincsenek bevilágító szélek. Ez állat. És az a finomság meg folyékonyság, lazaság ahogy megy az rohadt állat. Van a családba 4s, 5s is, nem rosszak de semmit se váltott ki belőlem. Ez viszont beszarás jó, tetszik a rendszer. Kár hogy segg hülye, még a 6.5-nél is butább. Viszont nagy részét le lehet reszelni hogy jó legyen szerencsére.

    Maga a teló szintén állat, fogása, súlya, mérete, kinézete mind perfekt. Annyi bajom van vele hogy ha kényelmesen akarom megfogni akkor a hüvelykujjam alsó fele néha hozzáér a kijelző oldalához és ott is érzékel, ezért kicsit be kell hajtanom az ujjam, de nem töltöm a fél életemet rajta úgyhogy nem fájdul bele az ujjam.

    A kamera az kicsit szánalmas, legtöbb fotó bemozdul úgyhogy betoncipőbe kell állni ha jó képet akarok, színek meg fényerő se mindig a legjobb. De azért sokadjára csak sikerül normálisat fotózni vele. Mindenesetre nem egy akciógép. Videó is elég karcsú, pacás agyontömörített, fura mintha be lenne zoomolva, szerintem a szenzor közepét használja csak videónál. Videóhoz a hang kicsit tompa meg halk is.

    Azt se értem mondjuk, hogy a billhang meg a feloldás, lezárás hangja miért ilyen halk. Persze csak egy rendszerhangerő van de még maxon is éppen hogy hallani a kattogást, kisebb alapzajban semmit se hallani belőle, ellenben minden más üvölt. Normális hangerőnél pláne nem hallani a kattogást. Nem értem minek lett ennyire lehalkítva.
    Lassulást eddig egyedül az IE-nél tapasztalok ami picit zavaró hogy szöveg írás kezdetekor a billentyűzet már érezhetően késve jön fel, de maga a gépelés oké. Érdekesek az álló tégla betűk is, de lehet rajta írni jól. Meg néha ha töltőre dugom súlyos másodpercekbe telik mire rájön hogy csipognia kéne.
    Nem tudom mennyit fog kibírni, átlagba egy évig megy nálam egy telefon, én nem szoktam bepelenkázni őket, de az biztos hogy utána is WP-t veszek majd.

Új hozzászólás Aktív témák