- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.attis
őstag
válasz tisti1965 #57500 üzenetére
Hát ez az! A kis kör az nagyon kis kör! Meg amikor rábökök, akkor kapásból kijelöli az egész szót, mégegyszer, akkor kjelöli a mellete lévő szót, aztán mégiscsak siekrül megtalálni a kurzort egyetlen kis körrel, de azt meg nehéz eltalálni, hogy mozoghassak vele. Addig taperolom, hogy megint kijelöli az egész szót, áááááá......
Nincs két rohadt kis nyilacska sehol? -
törölt tag
[link]
Innen nézve tűrhető, egyszerű kis progi és nincs GPS-es része se. Talán ez jó lesz. -
félisten
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Beállítottam a levelezőmet. Outlook-os címem van. Most frissítettem, de csak 1 levelet tölt te, pedig van fent vagy 30 még, csak mappákba. Mappákat se húzza le? Mit állíthattam be rosszul?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
v.attis
őstag
Na, ezt még nem is figyeltem! Köszi!
Nemrég itt linkelt valaki egy occó qi töltőt az ebay-ről. Egy nagy feket lapos valami, ilyen 1500 HUF körül volt az ára. Persze van több is, de az biztos, hogy nem adok 14 ezret egy oroginál Nokia töltőért.
Mik a tapasztalatok, szilikon tok (hátlapra való) akadálya lehet egy ilyennek? Ha jól emlékszem 5mm hatótávot ír. Ha azt vesszük, hogy van a gyári hátlap, a szilikon hátlap és gondolom a töltőn is a töltőegység egy burkolat alatt van, azért az már jópár milliméter. Ezt vajon átviszi?
Lumia 830-hoz kellene, egész éjszakás töltésre használnám. -
ZavaBalazs
őstag
válasz cellpeti #57505 üzenetére
nem lehet, hogy a nem beszinkronizált mailek régebbiek, mint 1 hét? ha de, akkor állítsd be a szinkronizáció beállításokban, hogy ne csak az utóbbi 1 hét mailjeit szedje le, hanem az összeset. (utána érdemes visszaállítani 1 hétre, mert onnantól, hogy lenn vannak a régiek, tök fölösleges mindenkorra szinkronizálni)
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
cellpeti
nagyúr
válasz ZavaBalazs #57508 üzenetére
Olyan kérdésem lenne még, hogy a mappákat csak úgy húzza le, hogy külön bele kell lépegetni mindegyikbe? Mert a 820ason másképp volt
-
törölt tag
Telepíteni szeretnék alkalmazásokat dev 80070490 és hibakóddal leáll. Mit tudok csinálni? Sajna telóról nem tudok vissza keresni.
-
félisten
-
MasterMark
titán
válasz MasterMark #57150 üzenetére
Közben rájöttem miért történik ez.
Mai nap kétszer is megtörtént, hogy odaadtam valakinek telefonálni a telefont, és úgy fogták meg, hogy közben nyomták az oldalán a lezáró gombot.
Erre ugye egy idő után kikapcsol a telefon, de közben soft reset-elődik is. Ezért áll vissza a dátum egy májusi időpontra.
Switch Tax
-
viewdetails
addikt
válasz MasterMark #57513 üzenetére
Ezt a soft-reset fetisizmust felejtsük már el, nem más mint egy sima áramtalanítás.
A probléma ismert, bár elég ritka, próbáld meg kikapcsolni a wifit és újraindítás után hagyni, hogy mobilnetről állítsa be az időt. A legtöbb esetben ez megoldja a dolgot.[ Szerkesztve ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
KunEmber
senior tag
http://www.origo.hu/techbazis/20141202-nem-lehet-keresni-a-windowsos-mobilokon.html
Szokásos. Addig lesz a platform úgy-ahogy életképes, ameddig a Windows a telefonokba is nyomja a pénzt. Nem tudom, kicsit pesszimista vagyok a jövővel kapcsolatban WP-ügyben.
http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
-
Gery1987
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdéssel fordulnék felétek, hogy a Prestigio-mat cserélik. Egy Lumia 530-ra lenne lehetőségem. Legalábbis ami árban belefér és WP-s. Van értelme? Minőségi csere lenne? Átlag felhasználásra használnám. Vagyis zene, rádió, néha fényképezés de erre van digitálisom, néha GPS, telefon, SMS és internet mobilnettel és WiFi-vel.
Előre is köszönöm a segítséget!
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
MasterMark
titán
válasz viewdetails #57514 üzenetére
Milyen soft-reset fetisizmust?
Mivel itt senki nem válaszolt, és én sem tudtam miért van. Csak most hogy egymás után többször is megtörtént jöttem rá az összefüggésre.
És igen az újraindítás google szerint is reset-eli az időt, ezért következtettem arra.
Switch Tax
-
viewdetails
addikt
válasz MasterMark #57517 üzenetére
Master Mark
"Erre ugye egy idő után kikapcsol a telefon, de közben soft reset-elődik is."
Vagy kikapcsol és bekapcsolod, vagy softreset azaz újraindul. A végeredmény ugyanaz. A soft reset nem varázslat, nem mágia, szimpla áramtalanítás.
Upd: Kipróbáltad Wifi nélkül az újraindítást?kunember
Kínában nincs WP piac, Európában nem feküdtek rá a marketingre, most meg sír a szájuk.[ Szerkesztve ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
MasterMark
titán
válasz viewdetails #57518 üzenetére
Számomra lényegtelen hogy most mi. Mindkét esetben resetelődik az óra...
Switch Tax
-
cellpeti
nagyúr
A kapcsolatoknál feldobja a Facebook-ot és a Skype-ot. A Vibert nem lehet beletenni esetleg?
-
-
kcsa
veterán
válasz Gery1987 #57522 üzenetére
Láttam már olyan IPS-t ami rosszabb volt mint egy normális TN színek tekintetében. Ezért kéne összehasonlítani valahogy Mondjuk nem különösebben dícsérik 530-at. Radikális változásra mindenesetre ne számíts, esetleg megbízhatóságban.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
félisten
-
kcsa
veterán
válasz Plazmacucci #57524 üzenetére
Nem akartam nevesíteni. El is adtam gyorsan
-
félisten
-
kcsa
veterán
válasz Gery1987 #57529 üzenetére
Sejtettem hogy ilyesmi van a háttérben. Saját tapasztalataim alapján a Nokia szerviz se egy matyóhímzés, ellenben telefont cserélni nem nagyon szoktak. Ahogy látom Prestigio pont ezt teszi most neked, szóval rágódj egy kicsit rajta, nincs jó döntés
-
ZavaBalazs
őstag
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Gery1987 #57516 üzenetére
Az 530 kijelzője valóban pocsék (a 920 mellett legalábbis ), de maga a készülék teljesen korrekt. Nekem mindkettő van, a 920 a saját, a kicsi meg a "céges". Fotózni nem szoktam egyikkel sem, így erről nemigen tudok véleményt nyilvánítani. Az 530 GPS-e még épületen belül is "feltalálja magát", nem rossz!
(#57532) ZavaBalazs: a 610 nagy kedvencem, az volt az első okostelóm, jelenleg az asszony nyüstöli. Imádtam! Ha "tervezhetnék" egy olcsó belépő szintű telefont, akkor az az 530 belseje lenne a 610 házában és kijelzőjével.
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
legiaap
félisten
Kicsi hírdetés!
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
v.attis
őstag
Meg tudom nézni mi mennyi mobilnetet fogyasztott? Tehát alkalmazás és megabájt bontásban.
Stornó, megvan!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem találtam normális mezei telefonkönyvet. Vagyis egyet talán, de elég gyötrelmes.
Jobb lenne a gyárinál maradni, de hogyan oldhatom meg hogy ne másolja le a Live fiókban lévő embereket és hogy a telefonból a névjegyeket ne másolja fel a Live fiókba? Ergo hogy ne szinkronizáljon.
Olyan beállítás van a Kapcsolatok, Live fiókomra kattintva hogy új tartalom letöltése és ezt most átraktam manuálisra. Akkor így jó lesz? -
batistuta10
csendes tag
Hali! Tud valaki nekem abban segíteni, hogy milyen progival tudok telepíteni a telómra gépről mondjuk játékot progit? Igazából próbáltam több félét de nem tudtam még a gépre se feltenni mert nem volt jó neki a keretrendszer aztán más nem volt jó stb...:/ A gépen windows 7 professional 32 bit van és Lumia 735-re telepítenék (wp 8.1 Denim).
-
cattus
addikt
válasz batistuta10 #57545 üzenetére
Ez így nem lehetséges, de pl ha gépen belépsz a windowsphone.com-ra az MS fiókoddal és a telefonod is fenn van a neten (és engedélyezve van a beállításokban ez a funkció), akkor gépen csak pár kattintással tudsz telepíteni telefonra.
Do the thing!
-
Воланд
titán
válasz batistuta10 #57548 üzenetére
a warez meg mindig tilos az oldalon.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
cattus
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest