- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Telepítettem a Lumia 630-ra a Preview for Developers.t , de nem enged belépni a MS fiókommal.
Pedig működő a fiókom már egy pár éve.
Mi lehet a gond ?kengyel
-
fcrhs30
csendes tag
válasz viewdetails #57650 üzenetére
van net, wifin keresztül. az explorerrel simán megnyitja az oldalakat.
-
Vismajor01
addikt
Sziasztok.
jó sok év androidozás van mögöttem, és most, hogy új telefon vásárlására készülök úgy éreztem illene esélyt adnom a wp8nak, ahogy nyomon követtem egész kiforrta magát a symbianos, wp7es szerencsétlenkedés óta.
A nagy dilemma nálam leszűkítve úgy hangzik, hogy Lumia 1520 vagy Galaxy note 3. A többi túl kicsi(nexus5, htc one m8, sony z3) vagy túl drága(iphone 6 plus), 100 ezrem lenne max a telefonra.
A baj az, hogy nem sokat volt a kezemben wp8as telefon,így nem tudom mi hiányozna belőle az androidhoz képest.
Warez tudom hogy nincs, de vannak e jó és ingyenes appok? Ebook olvasó érdekelne, és ha az van, ingyenes, gépről tudok rámásolni könyveket? Szeretek olvasni telefonon, ha valami újba vágom a fejszém akkor kölcsönkérem ebookban, elolvasom, és ha tetszik akkor megveszem a boltban.(Mármint a rendes könyvet)
Van e legördülő menüje? Mint az androidban felülről, vagy az iosban alulról előgördülő menü(wifi, 3g, fényerő etc)? Ha valami nem jól müködik benne, mennyi az esélyem rá, hogy szoftveresen megoldom magamnak?
Ha androidon nem ment valami csak bepötyögtem googleba és már dobta is mit kell csinálni(nem sok ilyen volt), attól félek, hogy wp8 nem olyan népszerű mint android és napokat várhatok egy bagatell probléma megoldására.
Gépről lehet e filmet másolni a telóra, és milyen formátumokat visz el? Matrojska? 720,1080? Feliratokat jól kezeli?
Csengőhangnak ugye lehet mp3at beállítani? Ezzel riogattak, hogy nem lehet.
Ha rakok bele SD kártyát akkor teljesen kitudja használni mint a droid, vagy szemenszúr, és azt mondja, hogy ez meg ez mehet SD-re, ez meg ez viszont nem, kabd be?Amire én használnám a telefont:
-Film, sorozat nézés
-Navigálás(gps, offline)
-Ebook könyv olvasás
-Alkalomszerű fényképezés, videózás(tehát ritkán, de akkor az legyen elfogadható minőségű, itt esett ki az 1320)
-Internetezés, jutyub videónézés
-Ppt, doc, pdf fileok olvasása és szerkesztése
-Zenehallgatás
Note3 ezeket teljesíteni ezt nem kell a droidos topikban megkérdeznem, de mi a helyzet az 1520al?Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
kolosanyi
veterán
Szerintetek ezek a bluetoothos pulzusmérők kompatibilisek a WP-vel?
(#57657) Vismajor01
Szia!Nem tudsz belenyúlni a szoftverbe, ez sokkal zártabb világ, mint a droid. Ha erre van igényed, akkor nem javaslom a platformot. Amúgy Action Center van, tudsz gyorskapcsolókat kitenni az értesítési sávra, van könyvolvasó, bár nem tudom milyen, sose próbáltam még. YouTube meg guglis cuccok hivatalosan nincsenek, 3rd party appok vannak az általad említett szolgáltatásokra. Navi, net nem gond, filmezésre fizetős app van, a gyári kevés formátumot visz. Zene szintén nem gond, bár sokaknak nem tetszik a gyári lejátszó. Kevés formátum, meg kicsit lassú, bár szerintem használható. Office az van, de fapados, kevés funkció van és ppt-t nem tudsz létrehozni, csak szerkeszteni.
[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Vismajor01 #57657 üzenetére
vannak jó ingyenes appok, persze, én pl még nem vettem rá appot, az ingyenesekkel megvagyok teljesen jól. van rá ebook olvasó (én pl a tucan readert használom), tudsz rá másolni gépről, azt hiszem kábelen és wifin keresztül is.
8.1 óta van már (felülről) legördülő menü, kapcsolókkal, értesítésekkel. mobilnetet (még?) nem tud kapcsolni, ehhez azt hiszem 3 érintés eljutni, de wifi, fényerő, bluetooth, gps, rotation lock, ilyesmik benne vannak az opciókban.
szerintem erre is fogsz találni how-to-kat, más nem megkérdezed itt
lehet filmeket másolni (szintén kábelen és wifin is), filmezésre a moliplayert szokták ajánlani (ez fizetős app, de van trial version ha nem tudod megoldani), ez elvileg visz kb mindent, feliratokkal is jóban van.
lehet csengőhangot csinálni, de úgy rémlik, hogy max 40 másodperc hosszú lehet? (én ebben nem vagyok otthon, nekem jó a nostalgia)
sd kártya passz 930-ba nem megy bele.amiket leírtál, arra mind teljesen jó, a gyári zene app lehet necces, sokan nem szeretik, néha elmegy a hangja... de vannak rá alternatívák, én már vagy ötöt leszedtem, most épp a zbox nevű a kiválasztott, amit pont a napokban linkelt valaki, akinek nagyon szépen köszönöm!!
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
kengyel
nagyúr
Ha Preview for Developers-el frissítek független készüléket, az jár garanciavesztéssel ?
kengyel
-
félisten
válasz Vismajor01 #57657 üzenetére
Nekem 1520-van de nem tudom egyértelműen ajánlani. Először is, ha jó appokat akarsz mindenképpen bele kell ölni pár ezrest (aki ilyen telefont vesz, ne legyen fillérb@szó).
Van legördülő menü, bár korlátozott, hogy mi jelenhet meg ott. Szerintem nem gáz!
Szoftveresen nem lehet hozzá plusz funkciókat állítani, még billentyűzet sem tölthető le.
Gépről lehet fájlokat másolni, de jó lejátszó programot venni kell.
Csengőhangokat be lehet állítani mp3-ból, csak nem egy kattintás.
SD-re mehet kép, videó, alkalmazás.
Fényképezésben agyonveri a Note 3-at.
PDF, Office van.Szerintem jobb készülék a 1520, a dolog az oprendszeren bukhat el. Ha nincsenek hatalmas elvárásaid, még meg is lephet! Nekem nem hiányzik semmi a droidból, maximum a fapados Messenger appot nehezményezem. Jó üzemidő, gyönyörű kijelző és elegáns megjelenés jellemzi. Ja és lesz W10!
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
pzstm
titán
nem tudom volt-e már
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
kolosanyi
veterán
válasz viewdetails #57662 üzenetére
Köszi. Vennék valami ilyesmit, de nem akarok rá sokat költeni, meg amúgy is egy próba lenne csak, hogy mennyire hajlandó a WP-vel együttműködni egy ilyen cucc. A jelenlegi 5 ezres kis vacak órám is megteszi, de ez logolna Endomondoba, szóval kényelmesebb lenne.
-
Vismajor01
addikt
válasz Plazmacucci #57661 üzenetére
Köszi neked, és a többieknek.
Nekem nagyon nem jön be ez a korlátozottság-hiába gyors a rendszer, és hiába nem akarnék semmit csinálni, idegesít, hogy nem is tudnék(Nem tudok kapásból mp3at beállítani? Nem tudok új ppt-t létrehozni? Nincs 3g a legördülő menüben? MIÉRT NEM/NINCS?)
Maradok a droidnál, egyelőre.
Köszi mégegyszer mindenkinekSamsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
viewdetails
addikt
válasz viewdetails #57665 üzenetére
A Geonaute G-Coded is elvileg WP (MiCoach) kompatibilis, amit a Decathlonba kapni (Órával együtt 6-7000 HUF), de még nem volt módom leellenőrizni.
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
kolosanyi
veterán
válasz viewdetails #57665 üzenetére
Erről csak ennyit találtam: link. Minimum 100-at kell rendelni belőle.
És ez a decathlonos itthon kapható? A magyar honlapon nem találom, de lehet én vagyok béna.
[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
sziasztok!
MS fiókomnak megváltoztattam az email címét, de a teló még a régit látja. Hogyan tudom azt is frissíteni?
Illetve, az miért lehet, hogy volt droidos telómmal, sőt még a 820assal tudtam olyan wifi hálózatokhoz csatlakozni, amihez a 735vel nem?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
félisten
-
kolosanyi
veterán
válasz viewdetails #57672 üzenetére
Hm... Tényleg sok a kérdőjel. Lehet bevállalom az olcsó bluetoothos mérőt, aztán ha rossz, buktam pár ezret, nem nagy érvágás.
-
-
buca84
őstag
válasz viewdetails #57672 üzenetére
Olyan karkötő létezik WP-re, mint a Xiaomi MiBand androidra?
-
buca84
őstag
válasz viewdetails #57681 üzenetére
Az MS sjátnak mia a neve pontosan, mert a honlapjukon az accessorik közöttn em találtam.
-
pzstm
titán
válasz Воланд #57685 üzenetére
nekem pl pzstm@freemail.hu-ból xy@outlook.com lett. Ha adatbázisban nézed ID ugyanaz valóban, nekem javasoltak HR-t (meg meg is akartam nézni hogy minden rendben van-e; illetve úgymond szinte tiszta lappal indulni
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
jr1994
addikt
Sziasztok! Valószínű hogy hamarosan én is wp-re váltok, elsőre egy Lumia 530 a kiszemelt. Sajnos haldoklik a Defy, pedig imádtam. Pár napja nézegetem mit tud ez a windows de még van pár kérdésem
Milyen az átállás a másik rendszerre? Win-es telefon eddig csak percekre volt nálam.
Ami biztos hiányozni fog az a zseblámpa meg az IP67 védettség, de azért azt hiszem az ingyenes offline térkép valamennyire kárpótol majd
Mostanában nincs időm moddolásra és igazából annyira nem is hiányzik. Alap dolgokon kívül főleg böngészek, zenét hallgazok, kicsit játszok a telefonon. Olvastam hogy a flac konvertálás után lejátszható, ez jó. Üzemideje milyen a kis Nokiának?
Előre is köszi a választ! Lehet hogy már holnap csatlakozok a wp táborbaWoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
félisten
-
kengyel
nagyúr
Most melyik a frissebb ?
A Denim, vagy Cyan ?
Most csináltam egy gyári visszaállítást, és a Denim lett rajta. Előtte a Cyan volt.
kengyel
-
RaZroX
addikt
A frissítés kész lett, működik is meg minden, de gondoltam csinálok egy resetet, mert anno a 8.1-hez is kellet hogy ne legyenek vele gondok.. na a HR jelenleg 1 órája forgatja a fogaskerekeket... ez komolyan egy vicc, hogy valami eddig tartson, ennyi idő alatt kétszer újra húzom az asztali Windows-t.
This is the way
-
kolosanyi
veterán
válasz viewdetails #57693 üzenetére
Friss infó, a Geonaute Bluetooth Smartot látja a telefon, kapcsolódik hozzá, de az Endomondo nem tud vele mit kezdeni. Más app lehet, hogy igen, illetve lehet, hogy az Endomondo fizetős változata is (mert ahhoz kötik a pulzusmérést). Meg kell néznem nekem is élőben, nekem fizetős fiókom van, hátha mást mutat. Szóval továbbra is kérdőjel.
-
Freiherr
őstag
Egy biztonsági mentés mekkora helyet foglal?5 gigás mobilnettel ugorjak neki?
XXX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest