- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
namsdrowseht
csendes tag
Helló.
A zenelejátszóval kapcsolatban van kérdésem. Neten nem találtam rá megoldást, és még itt sem láttam senkit aki felvetette volna, bár lehet elsiklottam fölötte. Vagy csak engem zavar
Tehát a problémám az lenne, hogy az app(gyári vagy 3rd party, mindegy, mert ugyanaz az eredmény) teljes bezárása után is, a hangerő szabályozóval elő tudom hozni a legutóbb lejátszott számot és a komplett playlistet is. Csak abban az esetben nincs ott, ha bezárás előtt manuálisan kiszedem a teljes lejátszási listát. Tehát gyakorlatilag csak szünetetletni lehet a zenelejátszást, bezárni az appot teljesen nem, csak ha kiszedem a playlistet. Ennek van valamilyen logikus magyarázata?
Ha hagyom a háttérben futni akkor nyilván hasznos, hogy onnan is elő tudom újra hívni, de amikor komplett bezárom az appot, akkor tényleg az a célom, hogy bezárjam, és nem az, hogy 1 gombnyomásra újra el tudjam indítani a zenét, mivel sikerült már párszor a mutatvány, véletlenül.
Nem nagyon számítok rá, hogy van megoldás, de azért hátha. Köszi előre is annak aki foglalkozik velem
[ Szerkesztve ]
-
hroberto
veterán
válasz namsdrowseht #57703 üzenetére
Van az Áruházban pár app, ami eltünteti ezt ha tényleg zavar. Pl. az Insiderben is van ilyen opció. Talán a Quick Settingsben is.
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
batistuta10
csendes tag
Hali! Napok óta nem tudok biztonsági mentést csinálni... 96%-nál megáll aztán írja, hogy sikertelen próbáljam később..:/ Nem tudja valaki mi az oka? A másik dolog, belépek a telefon frissítésbe és írja, hogy nem sikerült a frissítés és egy hiba kódot kihoz wifi mellett (hálózati hiba elvileg). Nincs beállítva az automatikus frissítés ezért sem értem miért írja ki. Viszont ha új frissítést keresek akkor meg azt írja, hogy napra kész a telefon. (Lumia 735 WP Denim)
-
polonic
félisten
A terkepeket nem lehet az ad-n tarolni?
-
batistuta10
csendes tag
válasz namsdrowseht #57703 üzenetére
Settings Center nevű appban van stop music gomb és azzal eltűnteti. Mellesleg sok másra is jó az app.
-
Mevrick
csendes tag
válasz batistuta10 #57705 üzenetére
Nekem az segített, hogy letöröltem az előző biztonsági mentést, utána sikerült.
-
törölt tag
Használ még valaki barna csempét? Nem tudom nekem bejön, csoki színű.
-
mrhitoshi
veterán
Van egy Office 365 fiókom, és van egy olyan beállítás a fiókok között, hogy exchange. Oda van írva az Office 365 is. Ez pontosan mit is takar, és mire jó ?
Próbáltam egyébként ott belépni az O365 fiókomba, de nem fogadta el, azt írta, hogy nem tud adatokat lekérni.
Az Office alkalmazáson belül megtudtam adni a fiókomat, és működik is.PS4
-
félisten
A takarékos üzemmód csempe mindig butaságot mutat 😊
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
CartmanPie
csendes tag
Sziasztok, kérdezném tapasztalataitokat!
Mennyire működnek jól a következő alkalmazások wp 8.1 en, Skype, whattsapp, viber, e-mail?
Mert sok helyen olvastam, hogy van akiknek később órák múlva jött meg üzenete, illetve értesítést nem mutatta a telefon.És mindenki azt mondja a WP a legstabilabb rendszer az IOS mellett, de olvasva, hogy valakiknek órák múlba jön meg egy Viber üzenet, elbizonytalanodtam!
-
kcsa
veterán
válasz CartmanPie #57721 üzenetére
"És mindenki azt mondja a WP a legstabilabb rendszer az IOS mellett, de olvasva, hogy valakiknek órák múlba jön meg egy Viber üzenet, elbizonytalanodtam!"
a kettő között nincs összefüggés, lehet attól még a legstabilabb hogy késnek az üzenetek
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
gyurkikrisz
őstag
Van ez a tisztaszoftver program, kaptam egy azonositot {azonositom}{outlookcimem}@diakoffice.onmicrosoft.com neven + egy jelszot. Nem vagyok tisztában ezzel, ha hozzá akarom kapcsolni a telóhoz (officehoz) mit kell hova beírnom? Illetve az MS accommal össze lehet kötni? F*sznak kell ez a hosszu azonosito
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
namsdrowseht
csendes tag
@batistuta10
@hrobertoKöszi mindkettőtöknek, hősök vagytok
Jobb lenne ha létezne olyan zene app amit konkrétan be lehet zárni és nem egy lezáró programot kéne telepíteni külön, de a semminél ez is bőven jobb. köszi
-
valaki_xy
tag
válasz gyurkikrisz #57724 üzenetére
Jó tudni, hogy ilyen is van De sajnos eddig nem tudtam regisztrálni, mert ismeretlen hibára hivatkozott
-
taip
senior tag
válasz gyurkikrisz #57724 üzenetére
Azért azt kifejthetnéd, hogy mi köze van a Tisztaszoftver Programnak a telefonodhoz, mert pl. nekem ez teljesen sötét.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
veterán
-
namsdrowseht
csendes tag
válasz Pttypang #57730 üzenetére
Nem tudom, így vagyok bekötve Szeretem a rendet, amit nem használok sosem hagyom a háttérben, becsukom.
De sokat elmond a helyzet súlyosságáról, hogy ez a legnagyobb problémám a rendszerrel. Hónapok óta elvagyok vele így is, csak mindig eszembejut, hogy logikusabb, célszerűbb lenne, ha normálisan be lehetne zárni az appot. -
Integrale
veterán
válasz namsdrowseht #57731 üzenetére
En pl orulok, hogy ott van, es ott is marad.
"Bad reklám is reklám too"
-
Burt1793
veterán
válasz namsdrowseht #57731 üzenetére
Lépj ki belőle úgy, hogy hosszan nyomod a visszát és lesöpröd. Engem az jobban zavar, hogy néha leáll a lejátszás. Nem tudom mivel függ össze, van amikor nem áll le órákon keresztül, van amikor 2 számonként abbahagyja... Viszont nálam a rádió sose állt még le.
[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
válasz batistuta10 #57710 üzenetére
vagy ha már ilyen kell, a mai napon pont ingyenes a status tiles (a leírás szerint az egyetlen ilyen app, ami a microsoft által tervezett ikonokat használja), hátha valakit érdekel.
szerk: meh, hát ez nem egy nagy wasistdas. mondjuk mióta van action center, ezek az appok többé-kevésbé értelmüket veszítették, szóval nem is tudom, mit vártam.
[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
poero
aktív tag
Sziasztok!
Most váltottam droidról windows-ra egy 930-as társaságában. Eddigi tapasztalatok meggyőzőek...
Igazából csak annyi bajom van hogy a google WP-s alkalmazásai nem túl erősek. Tudnátok ajánlani pár alkalmazást amik viszonylag jól kezelik a gmail-t és keep-et? Köszi előre isCsinálj egy képet a hangjáról!
-
jr1994
addikt
válasz br.rak #57697 üzenetére
Köszi, nem is tudtam hogy ilyen is lesz De nekem nem kell 5" telefon, amennyit böngészek, bőven elég a 4. Azt meg mégis kényelmesebben zsebre tudom rakni.
És a legfontosabb, hogy én, amíg még lehet kapni, szeretnék egy igazi Nokiát, Nokia felirattal tőlük volt az első telefonom is.
75699 cerb: igen az ára is fontos, meg hogy karácsonyig mindenképp kell.[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
félisten
Van valami megoldás arra, hogy ne kapcsoljon ki magától a rádió? Tényleg sokkal több a szopás mint androidon.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Bootsyka
tag
Sziasztok!
két kérdésem lenne:
1. Tudtok-e valami jó diktafon alkalmazást az áruházból? Mert ha jól néztem beépítve nincs.
2. Nekem még az 530-on Cyan van. Nemrég vettem, annot valami frissített is, de akkor lehet hogy az 530-ra nincs Denim még? Fel kellene hogy ajánlja a frissítést? Most futtattam le egyet és azt írja, hogy a telefon naprakész.
Köszi!Lumia 530 DS
-
cellpeti
nagyúr
Easy Transfer progiban, mi az az "Udisk"?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Burt1793
veterán
válasz Plazmacucci #57741 üzenetére
Furcsa, nekem a rádió nem áll le. Nem lehet, hogy a fülhallgató a rossz? Te gyárival használod? Én nem... Valamivel biztos összefüggésben van a leállás. Tegnap nekem több mint 2 órán keresztül egyszer sem állt le a zene!
-
félisten
-
Integrale
veterán
válasz Plazmacucci #57747 üzenetére
Nalam.is ugyan ez a helyzet. Valamikor 10 perc utan, de valamikor csak joval kesobb. Marha idegesito.
"Bad reklám is reklám too"
-
zsoltzsolt
addikt
Valaki tud segíteni? A telelfonon a Skype miér tnem mutatja az elérhető Facebook ismerősöket? A két fiók össze van kapcsolva, laptopon mutatja, weboldalon belépve is írja, hogy összekapcsolta a két fiók. Vagy ezt nem tudja a teleofnos változat? Előre is köszönöm, ha valaki segíteni tud
-
Воланд
titán
válasz zsoltzsolt #57749 üzenetére
nem tudja.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest