- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Házimozi belépő szinten
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freiherr
őstag
UC- nél nálam darabos a görgetés,IE meg vajsima,nálam ez el is dönti.Csak az éjszakai módot emelhetnék át,az zsír benne.
Este UC,nappal IE.[ Szerkesztve ]
XXX
-
blakey
titán
Örülök, hogy nektek nem felejti el. Mivel ez mindenkinél más ezért nekem egyelőre az UC a megoldás. Pl. belépek egy jelszavas oldalra, mondjuk PH, majd kilépek, máshol vagyok, megint vissza az előzőhöz és már nem tölti ki a mezőket, be kell írnom, kilépek majd vissza és szintén üresen hagyja, ez az IE nálam, legalábbis 1 hónappal ezelőtt ez volt, azóta nem használtam. Emiatt használom az UC-t.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Gery1987
őstag
Sziasztok!
Lehet valahogy az összes névjegyet törölni HR nélkül? Szervizbe megy a telefon és rajta van 1 fájl amit rajta kéne hagynom hogy meg tudják nézni a problémát. Van erre megoldás?
Előre is köszönöm!
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
blakey
titán
válasz Steelers #56458 üzenetére
Semmi nincs, 2 telefonon is ugyanazt produkálta, nincs user error, biztos nem szereti a felhasználónevemet. UC egyszer nem omlott össze, iPad-en is azt használom.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
-
Gery1987
őstag
-
blakey
titán
válasz Freiherr #56461 üzenetére
Nem segít, túl vagyok rajta.
Használom az UC-t, nekem az a jobb.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
lorcsi
veterán
nagyon komoly player ez a moly
a pc-n futó serviiio-ról simán csatlakozott, mászálok a mappáimban és játsz a filmeket, zenéket stb..
hihetelen egyszerűeladó: vadi új soundcore motion+
-
kolosanyi
veterán
Van még valaki, aki azzal szív, hogy megmakacsolta magát az időjárás és nem hajlandó a lock screenre kitenni magát? Tényleg csak HR hozza vissza? Ne már, ez gáz.
-
spider23
aktív tag
válasz kolosanyi #56472 üzenetére
Nekem is mostanában rendszeresen eltűnik a lezárt képernyőről. Ha az időjárás programot újraindítom akkor ismét jó egy ideig. Nokia 1020 és nincs sd kártya sem...
Más: Ma reggelre megint sötét lett a telefon (se kép se hang), csak a soft resettel indult újra. De most megint nem bírta beállítani magának az időt és a dátumot. Mitől függ ez hogy vagy 3 napja ugyan ezen móka után beállította magának (ahogy kellene), ma meg manuálisan kellett ismét vele kínlódni...
[ Szerkesztve ]
-
vm93hun
aktív tag
Sziasztok!
Adva van a következő helyzet (WP7.8; Lumia 710):
Van egy Internetszolgáltató, ami telefont és kábelTV-t is ad. Ha felhívom a számukat, akkor egy automata mondja, hogy pl nyomjak 1-est ha TV, 2-est ha Internet ügyben hívom, stb. Hívás közben elő tudom hívni a billentyűzetet, de ha nyomok egy számot akkor nem kapcsol az adott mellékre, csak beírja és ott van - alul meg csak egy Cancel opció van. Hogy lehet a mellékekre kapcsolni anélkül, hogy váltogatnék a sajátom meg anyám butatelefonja között?
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
novoszath
senior tag
Erdeklodnek hogy szmgen miken tudok biztonsagi mentest csinalni a telorol? mert ujra huznam....
PSN ID: NOVADA1988 Az élet egy sz@r játék de Qurva jó a grafikája!! Nokia Lumia 640XL, Lumia 650 Windows Phone 10. Xiaomi Mi Max 2, Redmi Note7, Poco X3 NFC, Oneplus Nord 2 5G, Samsung Z fold 2
-
TedThomas
aktív tag
Sziasztok!
Azon gondolkodtam, hogy a nem használom ki nagyon a telefonomat, gyakorlatilag csak telefonálás + böngészés + viber + messenger + spotify + fotózás. Ezek kb minden okostelefonon adottak, kivéve a jó kamera.
Úgy emlékszem, hogy a Lumiákba viszonylag jó kamerákat raknak.
Mi erről a véleményetek? Van aki csak ezért választott Lumiát? -
-
RaZroX
addikt
Sziasztok! Arra van valami lehetőség, hogy a nagyító gombot megérintve ne a Bing, hanem a Google induljon el ? Én nem találtam rá beállítást és valószínűtlennek is tartom, de hátha...
8.1 és Magyar régió beállítás, tehát nincs Cortanám.This is the way
-
kolosanyi
veterán
-
no1r
őstag
mikor lesz importálhatóak a Google / Gtalk kontaktok Skype-ba? Volt róla szó, hogy meg akarja hegeszteni az MS. Vagy ez csak az outlookra vonatkozott? (illetve ha utóbbi, akkor az Outlook-Google-Skype összekapcsolt fiók miért nem tudja áthúzni a kontaktlistát? Outlookban működik, Skypeban nem)
[ Szerkesztve ]
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
TedThomas
aktív tag
válasz Bogyó bá' #56482 üzenetére
Igen azt sejtettem, de én itt arra gondoltam hogy ha megéri, megveszem 80-100 körül a telefont, ha a saját ármezőnyében nincs konkurenciája a kamerának.
Bár ahogy látom elég nagy a rés a telefonok között.
1020 meg a 930 ami brutál kamerával van.
Alatta 730/735 egyből már csak 6,7 megapixel. Ami csak egy szám de nem tudom milyen lehet minőségre.Ezért kérdeztem be mert attól, hogy "csak" 6,7 megapixel lehet veri az androidos mezőnyt az árába.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz TedThomas #56489 üzenetére
Ha a fotózás "fő szempont" (magyarul tényleg ki akarsz vele váltani egy fotomasinát), akkor csak az általad megjelölt 2 típus az igazi. (A régi 920/925 sem túl jó képeket csinál, de legalább van bennük optikai képstabilizátor).
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
vm93hun
aktív tag
válasz MasterMark #56483 üzenetére
Mit értesz "jókor" alatt?
Annyi ferdeség van a sztoriban, hogy a múltkor a Munkaügyi központot miatt szívtam ezzel, de 1000 más cég dolgozik ugyanezzel a rendszerrel.
Legelőször végigmondja a sablonszöveget, hogy "Üdvözlöm! Ön az XY-t hívta. Kérem tartsa az ujját a telefon gombsorán és válasszon az alábbi lehetőségek közül" ...kb. 10-15 másodperc. Majd felsorolja a lehetőségeket.
Butafonnal (a Netszolgáltatót hívva) amikor mondta, hogy a 2-es gombot nyomjam az Internettel kapcsolatban, akkor rögtön kapcsolt. De a Lumiával a munkaügyi központtal ez nem működött amikor nyomtam a reveláns opció gombját (mint azt az előző posztban írtam, csak kiírja, de nem csinál semmit és alul csak a Cancel van).[ Szerkesztve ]
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
kisnyunyu
újonc
sziasztok! nagyon kezdő Nokia Lumiás vagyok. Segítsen valaki! be lett állítva a telefonon a live.com-os Microsoft-fiók (segítséggel), akkor kérdeztek tőlem egy jelszót, mondtam valamit. Pár nappal ezelőtt jött a felajánlás, hogy frissítsem a rendszert. Megtettem, amikor kész lett (kb. fél óra) feljött, hogy 26 db frissítési lehetőségem van. Akartam is egy pár dolgot frissíteni + letölteni egy-két dolgot, de feldobta az e-mail címet és kéri a jelszót. Hoppá!!! Nem tudom. Mit tegyek? Köszönöm!
-
Bukk900
őstag
válasz TedThomas #56489 üzenetére
Nézd meg a 830-as képeit is, a 1020, 930/1520 után az következik a fotós ranglétrán és a keretbe még belefér.
[ Szerkesztve ]
-
vm93hun
aktív tag
válasz vm93hun #56493 üzenetére
Szerk: Most megpróbáltam újból néhányszor, hátha. Most működik, de össze-vissza (jah és nincs Cancel gomb, rosszul emlékeztem.). Van, amikor kapcsol, de van amikor nem.
Maradjunk annyiban, hogy "hagyjuk" és ha tényleg szükséges lesz, hogy ilyet kell hívnom, akkor majd visszajelzek.Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
félisten
Melyik app segítségével lehet átlátszóvá tenni a csempéket amik alapból nem támogatják?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Milyen routert?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Házimozi belépő szinten
- Kedvenc zene a mai napra
- PlayStation 5
- Napelem
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest