-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
@matthew@
őstag
válasz batai15 #1450 üzenetére
Mondjuk a sima FB-nél nem tudom h hol van olyan lehetőség h chat, ott én csak üzenetként tudtam írni, aztán frissítettem és akkor jött a válasz, így használtam eddig most a PC-s verziót használom, ott megy egész használhatóan, te milyen verzión használnád a chat-et? vagy eddig min használtad?
Matthew 24:42
-
Lall
veterán
Most kipróbáltam az fb chat-et a telón, mert kb. fél éve nem volt bekapcsolva, de simán megy. Egyből csatlakozott az üzenetek megjönnek és tudok is küldeni.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
batai15
félisten
Köszi
-
MODERÁTOR
-
tybsen
addikt
válasz bull84ghia #1469 üzenetére
Az nekem sem.
Most mar csak arra vagyok kivancsi, hogy vajon mostantol az alkalmazas segitsegevel barmelyik geppel ossze lehet dugni zune nelkul? Tehat ha egy haverom ad valamilyen dokumentumot, akkor az o szamitogepevel osszekotve a sajat telefonomat, at lehet majd rakni a szgeprol a telefonra a dokumentumot?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz bull84ghia #1469 üzenetére
Cseréltem a képet, de mennie kellene ide töltöttem fel. Frissítsetek.
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz Alexios #1478 üzenetére
azokat még mindig meg se néztem amikor bekapcsoltam 1 éve, kiválasztottam egyet a gyáriakból és azóta is az van
btw végre láttam élőben is a tmobile szürke csempéit, elég jó. Kéne az is mindenbe, a nokiás sötétkékkel együtt
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
catroot
veterán
Kíváncsi vagyok, hogy a bejelentés után kik lesznek azok, akik nem ruháznak be a 8-ba és váltanak másra
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Dunbar
senior tag
Vajon van valami megoldás/tweak a rendszerszín és a csempeszín különválasztására? Arról van szó, hogy a sötétszürke (#FF101010) fekete alapon rohadt jól néz ki, de sok helyen nem látszanak jól adatok (pl. bing kereső kiemelt szavak, kapcsolatnál a telefonszám).
Van pl. Metro Theme a Bazaarból, ahol lehet custom témát csinálni és próbálkoztam, de nem sikerült, illetve azt sem tudom hogy melyik bevitt adat/szín pontosan mire is vonatkozik az alkalmazásban. -
Alexios
veterán
Na van data sense minden wp8-as mobilra
-
catroot
veterán
Jessica!!!
-
catroot
veterán
Hát eddig nemtudom... vegyesek az érzelmeim.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz catroot #1496 üzenetére
az az igazsag, hogy nem ez a sajtotajekoztato fogja eladni a wp8-at, de ettol meg lehetett volna jobb is.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen notebookot vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Napelem
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.