- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
Degonosz
Ha ez valóban teljesülne, baromi jó vétel lehetne a karácsony utáni időszakban Bár én akkor is a 8X-re pályázom, kell az a HD felbontás. Ha már egyszer hardverben szintet lépek, nem akarok pont a kijelzőn spórolni. (Nem beszélve arról, hogy egyre jobban bejön a neonsárga 8X, bár lehet hogy csak kezdek megőrülni )
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
gzbotii
nagyúr
Az ugyis csak Ft-ban es az aktualis mai ft-lej arfolyamon, szoval nem relevans Tolem akar 200.000 Ft is lehet, ha nekem csak 1000 lejbe kerul Es megegyszer kormanyt csereltek addig, akkor meg ott is lessz
En abszolut de semmi ertelmet nem latom HD, F-HD-nak meg vegkepp 5"
Amugy is az idealis kijelzomeret 4-4.3" es arra eleg qHd (540x960 felbontas)When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Van valaki kísérletezős kedvében? Úgy vettem észre, hogy ez a két megás animgif (ami egyébként tumblászás közben gyakori méret) kinyírja a Lumiát: úgy a színezés háromnegyedénél elfehéredik a kép, vagy kilép vagy nem, de az biztos, hogy az IE-be újra belelépni nem lehet a telefon újraindításig.
(Vesdössze egy natúr 3GS-en sokkal simább az animáció, és nem is akad ki.)
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
bull84ghia
őstag
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
Lall
veterán
Meglestem, nekem végig csinálta, igaz a végén összehányja magát. Viszont simán be tudom zárni a tabot és az IE-be is vissza tudok lépni (HTC Trophy).
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
danilla
őstag
Kétszer futattam le. Első alkalommal csak eltűnt a kép, de nem volt semmi gond, simán ki tudtam lépni a böngészőből, majd vissza. Viszont második alkalommal egy pár másodpercre megfagyott a telefon, majd sokszorozódott a kép. Képernyő lezár majd felold, és minden ok, nem kellett újraindítanom. (omnia7)
[ Szerkesztve ]
-
robotjatek
tag
Omnia7-tel elég nehéz leírni mit tapasztaltam. Először ugyanaz volt amit leírtál: elkezdte kitölteni a háromnegyedéig, aztán a kép elfehéredett. Ezután az IE használható maradt. Megnyomtam a start gombot, és olyan látvány fogadott, mint a Windows Xp-n, ha egy alkalmazás lefagy és megmozdítod az ablakot. A körvonala ott marad, és kirajzolódik újra. Valami ilyesmi. Ezen kívül az összes tile helyén megjelent a "status bar" az órával, a térerővel, meg a wifi visszajelzővel. Hosszan lenyomva a visszagombot, majd innen visszatérve a start-ra, látszólag megjavult. Egy kép a hibáról. Ez itt a music tileom sokszorozódva. Bocs a minőségért, ilyen kamera volt kéznél, screenshot opció meg ugye nincs...
[ Szerkesztve ]
-
blackmajesty
aktív tag
válasz robotjatek #1258 üzenetére
Optimus 7 ugyanez.
-
Dunbar
senior tag
Betölti majdnem a legvégéig, ott fehér kép, simán be lehet zárni (2x próbáltam).
Más: music hubban egy ujjadat tartsd egy fix ponton, másikkal húzd el a következő oldalra (vagy akár "adogathatod is egyik hüvelykujjról a másikra), 20mp (sok lapozás után) elengeded akkor ilyen megsokszorozódott cuccal ugrik vissza a helyére. Remélem lehet érteni
App listánál legtetején húzd kijelző felső részéről alsó részére, nyomd a középső gombot, ha visszalapozol az app lista úgy marad, beakadva.
Ugyanolyan "kitolós" módszerrel, mint az elsőben ki lehet tolni a lockscreent/háttérképet, aztán akár visszahúzni, érdekes módon ez haverom HD7-jén nem működött.
(Omnia 7)
[ Szerkesztve ]
-
blex
senior tag
ezeket az osztálytársam mutatta nekem anno, csak mindig elfelejtettem leírni
a lockscreenes dolog a start screenen is működik. mármint hogy ha nem engeded el, akkor ha elkezded lefelé huzigálni, ugyan annyit kell felfelé is tolni, hogy visszamenjen. ergo egy csomó ideig nem mozdul meg.
remélem a wp8-ból nem veszik ki ezeket a feature-öket -
Gooffancs
tag
Sziasztok!
Én is boldog felhasználója lettem a wp-nak, de lenne pár kérdésem...
Marketen 1 órával ezelőtt minden gond nélkül garázdálkodtam, de most rendszeresen hibaüzenetet kapok (805a01f4), nálam romlott el valami?
A másik, hogy ha töltőre kerül a készülék, akkor az nem érzékeli az érintéseket, már-már külön életre kel, ez normális wp tulajdonság, vagy az én készülékem hibás? -
catroot
veterán
válasz Gooffancs #1271 üzenetére
Heló!
A hibakódra nem sok mindent találtam, valakinek az segített, hogy újraindította a telót, másnak elmúlt egy idő után. Ritkán, de megesik az ilyesmi (nekem eddig kb. két alkalom rémlik összesen).
Milyen telefonod van? Régebben mintha a Samsung Omniáknál lett volna ilyen, hogy meghülyült a kijelző.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
gzbotii
nagyúr
válasz Gooffancs #1273 üzenetére
Ez attol van, hogy rossz a tolto vagy a telefon micro USB csatija.
Javaslom, hogy hasznalj mas toltot vagy csak geprol toltsd (ott nem vesz fel akkora feszultseget).
Akar a telo adatlapjat is hazavaghatja..
Nekem is volt ilyen iPhone 4 es Omnia 7-nel is, mindketszer mas toltovel megszunt a baj.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
MODERÁTOR
Nem tudom, hogy vótmá-e?
Windows Phone 8 drag and drop file management demózvaSarcasm: just one of the many services I offer.
-
Gooffancs
tag
Nokia töltő csinálja... Töltő csere segített, kösz.
Ma már a market is jó -
zoo8800
veterán
Tegnap este leszedtem még egy csomó appot (most alig maradt néhány), azóta 300kb fogyott. Valamelyik app zabálta a biteket.
Létezne, hogy a béta Nokia Xpress küldött-fogadott adatokat a háttérben?rip and tear, until it is done
-
zoo8800
veterán
válasz gzbotii #1281 üzenetére
Nem akarok rootolni, romolni, stb. Esetleg, ha valami csoda folytán valaki elérhetővé tenné a WP8-at, akkor azt feltenném. Tudom, hogy lehetetlen, de vannak csodák.
A People Hub szvsz az emailekkel együtt frissül, az pedig manuálisra van állítva...rip and tear, until it is done
-
polonic
félisten
Lehet, hogy mar kerdeztem, nem emlekszem.
Ha be van allitva, hogy a mailek azonnal ott legyenek a telon, az jobban meriti az akkut, mintha mondjuk fel oras szinkronra van allitva?
-
csoki46
senior tag
Múltkor volt szó valami módszerről amivel 3 fizetős appot lehet fölrakni a telefonra, erről tudna valaki mondani pár szót bővebben?
-
bull84ghia
őstag
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
zoo8800
veterán
Újra én. Aki unja, görgessen.
Tegnap estétől reggelig 300kb-t kajált a telefon úgy, hogy nem piszkáltam. Reggeltől idáig nem volt adatforgalom (vagy >100kb, és nem mutatja a Counters). Ki érti ezt?rip and tear, until it is done
-
burgatshow
veterán
Sziasztok!
Ki járt már úgy, hogy ha telefonra felveszi a Twitter kliensét, akkor meghülyül a Windows Live? Folyamatosan not up to date-et mutat a Twitterre is és a Windows Live-ra a telefonon.
DE: ha belépek a outlook.live.com-ra, akkor ott meg minden Twitteres kontaktot látok teljesen hiánytalanul és normálisan, minden adattal.
Próbáltam már törölni a telón a Twitter fíókot, Windows Live-on is töröltem majd újra felvettem, az eredmény mindig ugyanaz. A telefonon egyetlen Twitter kontakt sem jelenik meg.
Valaki esetleg járt már így?
Mod: A Facebook of course hibátlanul működik.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz burgatshow #1299 üzenetére
Nálam kezdetektől meg van adva a twitter acc, de mostanában nekem is ez van, mint nálad, viszont nekem mindenki ott van a kontaktok közt, és a tweet-ek is jönnek.
Szerk:
Ha rámegyek a WLM fiók szerkesztésére, akkor hibakódot dob fel, és azt írja, hogy frissítve kb 2 hete, de az egyik ismerősöm vasárnap mentett új száma ott figyel Win8-as People Hub-ban is. Érdekes..Viszont a Gmail címlistámban volt mentve az előző száma, onnan töröltem a telefonon, de neten még vígan ott ficeg. Na így tegyek rendet a számaim között..
Más:
Valaki tud Live naptárhoz névnapos naptárt? Eddig a Gmail naptájával használtam, de kb egy hónapja behülyült, és minden napra megduplázta a névnapos bejegyzéseket(neten persze csak 1 van). Manuálisan töröltem az idei évre minden napról, hogy csak egy maradjon, de fogja magát, és random napokra ugyan úgy visszaduplázza..[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest