Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • svgyula

    addikt

    válasz zolka95 #81052 üzenetére

    Szia! Se neked se a programoknak nincs jogosultsága! Az újratelepítés után a "rendszer" nem a sajátjának vagy nevezzük sajátodnak tekinti a "D" lemezt! Ezt csak úgy tudod orvosolni, ha jogosultságot adsz neki. Vagyis meghajtó-tulajdonságok-biztonság-speciális itt felül módosítás-"írja be a kijelölendő objektum nevét példák"
    ide beírod mindenki. Majd név ellenőrzés, ok. Aztán visszadob az előző ablakhoz itt alul gyermek objektum... pipa be felül módosítás és mindenre "ok". Az első "tulajdonságok-biztonság" ablakban most már lehet szerkeszteni a "pipákat" a teljes hozzáféréshez. Ha nincs teljes hozzáférés vagy a hely alapján nincs megadva a programnak akkor nem enged semmit megnyitni.
    Viszont lehet lesz olyan ha több alkönyvtár van oda nem ad ezzel jogosultságot. Ott sajna egyenként kell. Ezután jön még a file! Nekem kb 1,6TB volt amit engedélyeztetni kellett volna de inkább kimentettem majd úja formáztam a rendszerből és visszamásoltam az összeset úgy ahogy voltak. Ez volt a rövidebb idő :)

    Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

Új hozzászólás Aktív témák