Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SP4C3

    veterán

    válasz tordaitibi #74793 üzenetére

    Elég szomorú, hogy pár alapszavat nem tud értelmezni valaki angolul...
    Mindig vannak kivételek, látom te is az vagy, akkor szenvedj ha jó neked. Sok sok sok eszköz nem tud magyarul és nem is kell. Router-ek, modem-ek példának okáért.

    Gondolom nem gondoltál bele, hogy nem az egyszerűsített kínai terjedt el a világon (tény, hogy azt beszélik legtöbben, de ettől még nem a legelterjedtebb). De figyelj te nyugodtan ajánlgasd a jó magyar Ablakokat, és igen én sem tudok magyarul rendesen. Meg a másik, hogy szokták kérni a windows ablakosítását, (gondolom érted b+) aminek qrvára de örülök, mert úgy összezavar és van, hogy tényleg nem értem, hogy mi a franc baja van, mert odaköpi magyarul a hibaüzenetet (van hogy ezt felolvassák telefonon, olyankor kaparom a falat) de nem tudok segíteni, mert nem értem, és nincs ötletem mi a hibaüzenet.

    Amikor megírsz egy verset angolul és szóról szóra lefordítod magyarra, akkor nem vers lesz belőle, hanem egy kupac sz@r!

    [ Szerkesztve ]

    -JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com

Új hozzászólás Aktív témák