Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #58000384

    törölt tag

    válasz GEPESZ66 #39819 üzenetére

    Nem a rendszer igénye nő, hanem a Microsofté a gyártókkal szemben. A jövőben ahhoz, hogy előtelepíthessék a rendszert az új gépekre, legalább 2GB memória kell majd. Ez nem vonatkozik a már forgalomban lévő és használt gépekre. Ha eddig nem zavart a kevés memória, akkor ezután sem fog.

    (#39821) rgeorge: "Komolyan azt várod egy ilyen fórumtól, hogy logelemzés és pontos feltárás nélkül senki se válaszoljon egy kérdésre?"

    Egyébként tényleg sokszor van az, hogy az eseménynaplót kéne csak megnyitni ahhoz, hogy kiderüljenek a dolgok. Például jön valaki, hogy "ez a szar már megint magától ébredt fel, még mindig prealfa a rendszer, megy vissza a 7", stb. A naplóban csak a felébresztés idején létrehozott bejegyzéseket kéne megnézni, mert ott van, hogy pontosan miért ébredt fel a gép, méghozzá magyarul. Nincs mindig egyértelmű megoldás benne, de az elsők között kéne lennie annak, hogy megnézi az ember. Ha egy feladat ébreszti a gépet, akkor az energiagazdálkodásnál hiába lövi ki az egeret és a billentyűzetet.

Új hozzászólás Aktív témák