- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Monitor hiba topik
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
netpeti98
addikt
válasz King Unique #39499 üzenetére
A grafikus alkalmazásokat időközben meg is oldották: [link].
-
King Unique
titán
válasz netpeti98 #39501 üzenetére
Azt tudom, hogy működik, csak az a kérdéses, hogy milyen mértékben, illetve mennyire lesz stabil? Meg aztán eleve kicsit röhejes az egész, S.B. idejében ilyen szóba se jöhetett volna...
(#39500) bogyo112: csak a fejlesztők miatt rakták bele, őket akarják átcsábítani a másik platformról. Bár azt kétlem, hogy tömeges szinten összejönne, főleg egy ilyen szörnyszülött megoldással...
[ Szerkesztve ]
-
dgyuri0123
nagyúr
Sziasztok.
Mondja meg valaki legyen kedves, miért kapcsol be állandóan a VPN szolgáltatás magától a Gépházban a "hálózatnál" ? Kell nekem VPN egyáltalán?
Köszönöm szépen...
[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
saelin
veterán
válasz dgyuri0123 #39503 üzenetére
Ha nem adsz/adtál meg vpn kapcsolatot, akkor nem is lehet bekapcsolni. Ha a speciális beállításokra gondolsz, az meg lehet hogy a rendszer bugja, hogy mindig visszakapcsolja.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
rostiron
őstag
Sziasztok.
Adott egy toshiba laptop ami annak idején win 8-al lett véve. Aztán valamikor update-n keresztül frissítve lett 8.1-re. A kódot valószínűleg a bios ( uefi ) tárolja, mert matrica nincs rajta. Sosem volt még tiszta telepítés rajta.
Hogy lehet a leggyorsabban win 10-re frissíteni ? Valahogy, rögtön tiszta telepítéssel megoldható???
Gigabyte B55 Aorus elite v2, Ryzen 5600, 32GB DDR4, RX6600, XFX TS-550,
-
-
enterlaci
senior tag
Sziasztok!
Van itt olyan aki Dell monitort használ és működik az auto pivot, vagy legalább van jó ötlete hogyan tudnám működtetni?
....esetleg egy hotkey képernyő tájolásra?A num lock problémára gondolom frissítés híján semmi..?
Amd 386SX40, 210MB WD, 14"monochrome, Win 3.11
-
törölt tag
Az eszközkezelő látja, működik is, de légvonalban <10 m távolságból, két egyszerű téglafal és egy fafödém túl nagy sokszor falat neki, míg egy fallal messzebb a mobilom és a laptopom izmosabban wifizik. Bár néha az Acer is megtáltosodik, és úgy tesz, mintha jó lenne.
W8.1 volt rajta, az még csak nem is látta a kártyát. Emiatt januárban vitték Prágába szervizelni, de úgy küldték vissza, hogy semmi baja. De a wifi drivert feltuszkolták rá. Az egyik Acer boltban mondták, hogy ezeket már W10-zel adták ki, azzal lesz csak jó. Hát azzal sem az. Nyilván újra szerviz lesz.
De a Bolt egy más kérdés, a lényeg igazából az volt. Miért nem települ semmi onnan?Különben meg ma volt egy érdekes tapasztalat. Letöltöttem egy pdf-et, ráduplakatt, de nem megnyitotta a már rég fent lévő Acrobat Readerrel, hanem válasszak alkalmazást, blablabla. És a listában véletlenül sem volt a Reader.
Az Analyzerrel konkrétan azt szeretném, hogy legyen egy rögzítése a hullámzó teljesítménynek, a szakadozásnak, hogy legyen mit küldeni az Acernek. Vagy ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
-
-
Wucky
senior tag
Sziasztok!
Teljesen új nekem a win 10,így lenne pár kérdésem.
Az első banális: Itt merre van az áruház?2: Tegnap lett frissítve a win7 win 10-re hivatalos Microsoft oldalról. Sajnos nem tudom hogy a win7 legális volt e,mert elfelejtettem megnézni. Hogyan tudhatom meg hogy a win 10 most legális e,vagy kalóz win7-re települt?
~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]
-
Wucky
senior tag
válasz saelin #39523 üzenetére
Úgy hoztàk a gépet. Ingyen. Semmi nem volt hozzá.
Aki hozta annak fogalma sincs róla. Ő így vette.~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]
-
törölt tag
Sziasztok!
Köszönöm az eddigi javaslatokat az bekapcsolás utáni boot eszköz kiválasztásával kapcsolatban!
Végül meg lett a megoldás: a Samsung Magician program okozta a gondot, pontosabban az egyik beállítása és azt átállítva, most már Windows 10 alatt is tudom bekapcsoláskor, újraindításkor az F8-cal a boot eszközt kiválasztani.
KissA
-
Wucky
senior tag
válasz Воланд #39526 üzenetére
Csak egy intel inside matrica van rajta.
De végre találtam egy cikket,hogy a win10-re frissítesz és fel is települ,akkor az magától aktiválja a win-t,mégha kalóz verzió is volt fent előtte.A kérdés az,hogy másik gépre hogy teszem fel ha ezt kukázom
~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]
-
Wucky
senior tag
válasz Воланд #39529 üzenetére
Akkor ilyenkor mi van?
Július 29-én letilt?
Vagy aktiválva marad,ahogy azt a linkelt cikk is írja?~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]
-
python1
veterán
Üdv!
Már írtam,hogy nem támogatja a procim a W10-et,az alaplap asus p5n-d.
Hánytam bele egy e7500-as procit,feltettem a lapra a legújabb biost,de most jött az agygörcs,
ablak bejött a képernyőre,de nem akart ismét elindulni a telepítés,usb-ről próbáltam.
Na ok gondoltam egyet,és win7-alól usb-ről indítottam a telepítést érdekes,hogy így tudom telepíteni.Szerintetek mi a f@...lehet ez,találkozott már valaki hasonló szarsággal?
[ Szerkesztve ]
-
-
viktor82
őstag
Üdv,olyan problémám van ,hogz az egyik napról a másikra elfogyott a hely a C meghajtón mitől fogyhatott le a szabad helyet ami 60gb-t szokott lenni ?
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
Popes
őstag
válasz viktor82 #39542 üzenetére
Gépház - Rendszer - Tárterület-nél nézd meg hogy mi foglalja a helyet. Vagy a Glary Utilityes-nek van részletesebb tárhely elemzője amivel könnyű kideríteni hogy hol a bibi.
Deus ex machina
-
félisten
-
Popes
őstag
válasz MaCS_70 #39544 üzenetére
Próbáld meg egy telepítővel a javítást ahogy írja, viszont ez semmi jót nem jelent így kezdésnek.
Viszont azt inkább nem akarom érteni hogy miért próbálsz egy tiszta 7-est frissíteni ahelyett hogy tiszta 10-et raknál.Közbe ránéztem a hibára, nem tudom milyen proci van a gépbe de valószínű hogy a PAE kiterjesztéssel van gondja.
[ Szerkesztve ]
Deus ex machina
-
félisten
Tiszta alatt azt értettem, hogy nem warez -- most pedig praktikus okoknál fogva a frissítés lenne a messzemenőleg nyerő stratégia.
A leírtak szerint mintha lenne tipped arra, hogy miért nem jelent ez semmi jót -- mire gondolsz?Köszönettel: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
SP4C3
veterán
-
Popes
őstag
válasz MaCS_70 #39547 üzenetére
Gondolom régebbi gép lehet ezért ahogy fentebb is szerkesztettem, PAE kiterjesztéssel lehet gondja.
De első körben próbáld meg a telepítővel javítani.(ja és azért nem jelent semmi jót mert amíg a 8.1-nél nagyon sok mindent megoldott a telepítővel való javítás a 10-nél már nincs ennyi jó tapasztalatom a javítás terén )Deus ex machina
-
bobalazs
nagyúr
válasz MaCS_70 #39547 üzenetére
a boot loadert nem jol tölti be. nekem is ez van mióta ubuntut w7 mellé telepítettem.
Annyi különbséggel hogy én ki tudom választani biosba hogy windows boot loader vagy ssd/ubuntu boot loader induljon. (OFF)Mindkettő ssd-n van természetesen, csak gondolom meg van kavarva a particionálás, és nem foglalkoztam vele.(/OFF)Ja nem bocsi, ez egy teljesen más hibaképernyő...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs