- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz Milestone2 #39298 üzenetére
Nem, még megvan.
De elég kezdetleges. Nézegetni lehet, de komolyabb használatra egyelőre még nem.Az valóban jó lenne, ha az androidos minipc-ken ezt lehetne használni.
-
hape60
aktív tag
Win10 asztal háttérképét sötétre változtattam. Az ikonok jól látszanak, de a nevük továbbra is fekete betűvel van írva. Hol lehet a betűszint változtatni? Nem találom...
Most látom, hogy feljebb ugyanilyen kérdés van. A megoldást keressük....[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz Milestone2 #39302 üzenetére
Próbáld meg mással.
FF, IE, mindkettő alól megy.
Krómból nem tudom kipróbálni.[ Szerkesztve ]
-
-
Milestone2
nagyúr
válasz #45553408 #39306 üzenetére
Igen B20 mester, meg.
Telepítés folyamán kérdezni fogja.
Megtartod a teljes felépítést és frissítesz, csak személyes fájlok megtartásával telepítesz, vagy full szűz rendszert akarsz.
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
vigyori78
őstag
válasz #45553408 #39306 üzenetére
Két lehetőséged is van.
1. Lefuttatod a frissítést win10-re ekkor megmaradnak a régi dolgaid,vagy csak részben windows OLD mappában, de a Microsoftnál regisztrálva lesz a géped win10-re és ezután már csinálhatsz tiszta telepítést.
2. A legújabb win10-et letöltöd és azt telepíted tiszta telepítéssel, a telepítés során el fogja fogadni a win7 kulcsodat.
[ Szerkesztve ]
-
dgyuri0123
nagyúr
Sziasztok.
Ha a jelenlegi W10-et alapállapotba állítanám, akkor újra végigvisz a telepítési folyamaton, vagy automatikusan megy minden és nem tudok beleavatkozni a folyamatba?
Kösz a segítséget.
"csak a zene van"
-
kemotox
addikt
Üdv!
Gyári fájlkezelőben egy ftp://192.blabla címre simán rá tudok csatlakozni, viszont hozzáadni (Map Network Drive) már nem engedi. Van erre megoldás? Illetve mi az oka? Azt írja, hogy nem találja. Köszi -
idegen lény
őstag
válasz ÍróKéz #39297 üzenetére
A próbaverzió szerintem ugyanaz, mint a Technical Preview. Olyanom volt is nekem, mert régebben letöltöttem az Insider Program oldaláról. Gondolom, azért érdemes aktiválni, mert csak 90 napig használható, mint az Enterprise.
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
hape60
aktív tag
39303-ra valaki ?
-
SP4C3
veterán
válasz Milestone2 #39302 üzenetére
Él mind2 project, remix os még beta stádiumban van. Valami nálad blockolja a linkeket, milyen antivírusod van?
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
-
törölt tag
válasz idegen lény #39313 üzenetére
Home-ból nincs próbaverzió, a 10-nél meg már nincs türelmi időszak (aktiválás nélkül 30 nap volt korábban). Azonnal letilt bizonyos dolgokat (háttér, személyre szabás, MS fiókkal kapcsolatos dolgok), az asztalon megjelenő vízjelen túl ott lesz az üzenet, hogy aktiváld a rendszert, ez pedig minden alkalmazás felett látszódni fog. Ezen felül elvileg nem fog korlátozni semmiben. A türelmi időszak nem próbaidőszak.
A 90 napos Enterprise-t nem lehet aktiválni, és azt kell törölni a próba után. Az Insideres buildek nem ilyenek.
-
-
válasz kemotox #39312 üzenetére
Mert ftp protokolt nem tudsz "felmappolni", csak akkor ha samba (windows) fájlmegosztást használsz.
Léteznek külső gyártók megoldásai (programja) ami állítólag az ftp kapcsolatnak is tud betűjelet adni, de nem volt annyira használható, hogy megjegyezzem a nevét.bitpork
Pár nap múlva 1 éves SSD-re több mint 13TB adat lett írva, és semmi baja.[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
python1
veterán
Szívtam a W10-es felrakásával egy régi vasra mire kiderült,hogy a processzor nem támogatta.
-
törölt tag
válasz idegen lény #39320 üzenetére
Vállalati ügyfeleknek szánják a próbát, mert átlagban kicsit nagyobb a tétje a frissítésnek, mint az otthoni felhasználóknál A Store elvileg működik (legalábbis nem írták, hogy nem), viszont a fiókkal kapcsolatos dolgokat nem szinkronizálja a Gépházban, így például nem lehet hátteret váltani sem gépről, sem felhőből.
-
vlevi
nagyúr
válasz idegen lény #39329 üzenetére
Szerintem Home verzió lesz rajta, nem Enterprise.
A Home verzió telepítése közben is van lehetőség arra, hogy átugord a sorozatszám beírását, így kerül telepítésre aktiválatlanul a win10. Ez nem 90 napos próbaverzió, ezt lehet, sőt kell is aktiválni. Az aktiváláshoz viszont venned egy kell win10-t.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz idegen lény #39329 üzenetére
Mivel bárki hozzáfér a telepítőkhöz, és a telepítés nincs kódhoz kötve, így egyszerűen fogták, és telepítették a Home verziót. Nem tudom, hogy honnan veszed, talán kötelező valamilyen rendszert tenniük rá, vagy csak simán Windowszal adják, mert azt érdemes használni rajta. Ettől még csak egy aktiválatlan rendszer lesz, a többi rajtad múlik.
-
Cry0
őstag
Sziasztok
windows 10 hez tudtok valami programot ami hang javító hatással lenne ?Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
idegen lény
őstag
Hogy érted azt, hogy muszáj aktiválni? Mi lesz, ha nem teszem? Túl sok helyen sajnos nem árulnak ilyeneket, pedig szívesebben vennék egy 4GB/64GB PIPO-t, de azt meg sehol sem lehet kapni. Ezért ilyet rendeltem: [link]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
Lacielvtárs
nagyúr
jó reggelt Urak, üdv a topikbvan...
remélem jó helyre írok.
adott egy asus m5a97 r2.0 (2501 bios) lap benne egy fx-6100 cpu és egy radeon r9 270X
win 8.1 prot akarnak win 10-re frissíteni.
minden a telepítés kezdetéig végig megy, majd amikor újra indul a gép a telepítéshez, akkor a gép hibernálási állapotba lépés újra indul, majd magától indul el, bejön az asus logó, és újra kikapcsol, majd újra indúl és ez ismétlődik.
tudtok valamit mondani mi lehet a gond?
valaki találkozott már ilyen jelenséggel?
mi lehet a megoldás? előre is köszönöm a segítséget"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
idegen lény
őstag
válasz Lacielvtárs #39343 üzenetére
ehetetlen
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz idegen lény #39344 üzenetére
no ezt nem vágom, mire gondolsz
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
idegen lény
őstag
válasz Lacielvtárs #39345 üzenetére
Az aláírásodba eggyel több t csúszott.
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok
Létezik olyan,hogy a Windows 10 Pro x64-nak gyorsabb a boot ideje,mint a Windows 10 Home x64-nek egy kicsivel? Ugyanaz az a hardver,driver felszereltség. Esetleg valami nem okés? Friss Újratelepítés után.️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz idegen lény #39346 üzenetére
jaaa, értem
az egy kedves fórumtársam szavai, szal ő a hibás az elgépelését és/vagy hibáért
és a klasszikusokat szó szerint kell idézni, még akkor is ha hibásan írta
de köszi az észrevételt"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
idegen lény
őstag
válasz Pokesz007 #39347 üzenetére
Nem hiszem, hogy létezne akár csak két hajszálra egyforma bootidő, sok minden befolyásolhatja. Szerintem ne törődj vele!
"Az olyan technológiák, mint pl. az InstantGo lehetővé teszik a rendszer gyors indítását vagy a munka gyors folytatását." De ez nagyon hardware-függő.
[ Szerkesztve ]
-
ph2012
senior tag
Be lehet állítani, hogy a tálcán az ikonok (pl. két táblázat ikonja) ne egymás fölött legyen? Erre gondolok:
Jó lenne ha egymás mellett lennének az azonos programok ikonjai a tálcán.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs