Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Воланд

    titán

    válasz King Unique #21972 üzenetére

    az adatvedelmi iranyelvek nem "sulyos jogasznyelven megirt hanta". ha szerinted az, akkor te meg nem olvastal sulyos jogasznyelven irt szoveget. mondjuk egy torvenyt, vagy csak egy paragrafust. ha meg valaki nem olvassa el, majd utana problemazik azt nem tudom sajnalni. es igazabol ervkent sem erdemes felhozni egy vitaban, mert eleg nevetseges.

    igen, nagyon jo, hogy belinkeltel olyan cikkeket, amik azt tamasztjak ala, amit en is irtam, hogy keptelenek voltak ertelmezni az adatvedelmi iranyelveket. legkozelebb mondjuk linkelj ars technica-rol, mert ok legalabb normalisan utana jartak a temanak es nem csak a levegobe beszelnek. az insider program adatvedelmi nyilatkozata pontosan mit is keres itt? eddig nem arrol volt szo...

    telemetria, celzott hirdetesek: ezeken a tobb eve meglevo megoldasokon pontosan miert is kell meglepodni, meg ertetlenkedni? en anno mar a windows 8-rol is irtam cikket, aminek az alapja a windows 7-bol es vista-bol gyujtott, start menu es talca hasznalati szokasokon alapult, akkor valahogy megsem verte senki az asztalt, hogy milyen hasznalati statisztikakat gyujt az ms. (es hallkan megjegyzem, hogy normalis termeket visszajelzesek, hasznalati statisztikak nelkul nem lehet fejleszteni) pedig az a hivatalos, fejlesztoi blogon jelent meg. es ha figyelmesen elolvastad volna az adatvedelmi nyilatkozatot (ami az "eles" rendszerre vonatkozik, nem pedig a teszt rendszerre), akkor nem tennel fel olyan kerdest sem, hogy "kulos pajtasokkal" (gondolom itt a "harombetusokre" gondolsz) megosztjak-e az adatokat, ugyanis vilagosan le van irva, hogy igen, keres eseten megosztjak.

    "attól még végezhet mást is a háttérben"

    feltetelezeseknek tovabbra is a konteo topicban van a helye.

    "Mért is, talán a kötelező és opcionális frissítéseknél a vezérlőpultban / gépházban odaírja, hogy mit csinál, mire való, vagy netán feldob vmi adatvédelmi leírást? NEM...De nem csak 10, 7/8.1 esetében is megy a buli"

    latod, itt meg osszemosol megint ket, egymastol fuggetlen dolgot. nincs a frissitesekrol leiras a windows 10 eseteben? jelenleg tenyleg nincs (onnantol, hogy a cegek megkapjak, a neten is kint lesz, akinek nagyon kell meg fogja talalni. az atlag user meg eddig sem olvasta). de neked mondjuk felesleges is lenne, ugyanis windows 7 es windows 8.1 eseteben van, megis azok utan kezdtel el problemazni a ket, telemetriat erinto frissitesen, hogy valaki linkelt rola ide egy ostoba cikket. pedi eleg lett volna, hogy ha mar a frissitesek megjelenesekor elolvasod a kb cikket. szoval nem, nem utolag derulnek ki cifra dolgok.

    [ Szerkesztve ]

    "Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

Új hozzászólás Aktív témák