Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz N.Ferry #147313 üzenetére

    Igen, elég egyértelmű az a leírás, meg a mellékelt screenshot is világosan szemlélteti, hogy nyilván működik az a fájlmásoló parancs. A "nem találta parancssorban a filé-t" akkor van, ha pl. WinRE környezetben nem stimmel az elérési útvonal, C helyett pl. a D a rendszerpartíció és D helyett C-vel lett megadva a parancs. Ja, és direkt kipróbáltam nemrég Windows 10 alatt és WinRE környezetben parancssort nyitva egyaránt, ahol nyilván mindkettőnél gond nélkül működött a fájlmásolás a leírtak szerint. :))
    Az, hogy clean install során / után (?) kifagyott a Windows 10, annak pont nem sok köze van az előbbihez, meg ha addig még telepítve sem lett az a frissítés. De még ha települt volna, akkor sem feltétlen kellene, mert az max. BSOD-ot okozhat és azt is csak bizonyos hw/sw környezetben, mert ugye ebben a topikban is többen beszámoltak arról nemrég, hogy nálunk nem volt a KB5021233 telepítése után semmilyen olyan probléma.
    Ha már clean install, akkor ilyenkor adja magát a Firefox esetén is az aktuális verzió (108.0.1) letöltése és telepítése, nem egy régi verziót kell, utóbbinál nem meglepő, ha frissíti magát.
    A "nem létfontosságú alkalmazás" alatt nem világos milyen programok értendők, de ha instabil működést okozó 3rd party programok, akkor nem meglepő azok miatt a probléma, meg hogy az eltávolításuk után megszűnt.
    Az általános kiadásoknál 2025 október 14-ig támogatott a Windows 10, addig lehet használni aktív támogatással, nem feltétlen muszáj most Windows 11-re váltani.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák