Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Amazon Kindle
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
válasz Marci112233 #147549 üzenetére
Mi a windows verziószáma? Nem ezer éves és azért nem települnek az új driverek?
Ezt a vga drivert nézted?[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Marci112233
addikt
válasz svgyula #147550 üzenetére
A probléma az hogy hiába akarnám felrakni, nem megy valamiért.
A legfrissebb verzió a 22H2 van fent, mi több pár nappal ezelőtt az én saját laptopomra is ugyan azzal a telepítővel raktam fel a 10-et csak nekem Pro van.
A drivert meg próbáltam, ugyan innen szedtem le, de nem megy fel valamiért.Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Csupingo
veterán
válasz Marci112233 #147552 üzenetére
Ez az Acer Care Center se talál használható drivert? A harangos tip-nél van letöltő link.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Marci112233
addikt
válasz Csupingo #147553 üzenetére
Felraktam, fel is ment, mert a C meghajtón meg is találtam, de nem indult el.
Mondom azért ránézek a Windows Update-re is. Kirakott 4 darab választható frissítést. Intel chipset volt mind csak különböző verziószámúak. Felrakattam, újraindítást kért. Újraindult és most már átmegy a hang is. Fogalmam sincs magától miért nem rakta ezeket fel ha egyszer szükséges. Főleg az zavart meg hogy az eszközkezelő mint írtam, semmi hibát nem írt ki.Mindenesetre köszönöm a segítségeket!
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
ANDROID???
addikt
válasz Winnie The P #147518 üzenetére
Köszi a linket, de a store letöltésre kattintva csak bevillan mintha elkezdene tölteni, aztán nem tölt semmit. UBlock kikapcsolva, akkor sem.
-
GEPESZ66
veterán
A vírusírró fórumon olvastam,hogy a Defender eltüntette az ikonokat az asztalról,tálcáról.
A fiam gépén is ez történt.
A Defender az előzmények között mutatta is.
Most gondolom csak annyi a teendő,hogy az alkalmazások parancsikonjait ismét kirakom a tálcára?
Remélem mást nem rontitt el a Defender! -
svgyula
addikt
válasz GEPESZ66 #147556 üzenetére
Nem tudtad, hogy a defender az MS új AIDS vírusa? Belülről támadja meg a rendszert szépen lassan megőrjítve a luzereket.
Mert az a mottójuk "ha nincs gond majd mi csinálunk!"Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Windows 10 pro Microsoft fiók nélkül csak offline fiókkal és felhasználó név/jelszóval van ellátva. Ha van Microsoft fiók akkor a netplwiz elindítva ki lehet kapcsolni,hogy gép indulásakor automatikusan belépjen és ne kelljen jelszót beírni. Offline fiókkal nem tudom ezt megtenni! Régebben egyszer már szenvedtem ezzel de már nem emlékszem hogyan oldottam meg. A problémám igazából az ,hogy gép indulásakor megáll a bejelentkezési képernyőn és nem tölti be addig a direkt beállított automatikusan induló programokat! Ha ez megoldható hogy töltse be az automatikusan induló programokat a bejelentkezési képernyőn maradva az már nekem elég.
Megoldható ez?[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz tordaitibi #147559 üzenetére
Király vagy! Köszönöm!
-
AtHoS
nagyúr
válasz Imi1981 #147558 üzenetére
Hú bakker, sikerült egy mondatban egymásnak ellentmondó elvárásokat leírnod:
ki lehet kapcsolni,hogy gép indulásakor automatikusan belépjen VS. és ne kelljen jelszót beírni
Szeretem, mikor konkrétan fogalmaz valaki
Jön majd King Unique és sokadszorra is bemásolja most épp neked, hogyan lehet az automatikus bejelentkezést BEkapcsolni (mert ezt szeretted volna Te írni csak valahogy nem sikerült a billentyűket megfelelő sorrendben leütögetned ) ha már a kereső használata részedről még nem rutin művelet [link]
Tipp az automatikus bejelentkezés nélküliség melletti automatikus programindítások megoldására.
Elsőként leírom, hogy ezzel DOLGOZNI KELL és alkalomadtán kiegészíteni, tehát a lustábbak nyugodtan ugorhatnak is a következő hozzászólásra
Egy powershell script fájl fogja indítani a kívánt programokat.
Ehhez engedélyezni kell a felhasználói szkriptek futtatását admin joggal indított powershell-ben ezzel a paranccsal:
Set-ExecutionPolicy unrestrictedLétre kell hozni megfelelő helyre egy normál szövegfájlt .ps1 kiterjesztéssel, ebbe fogjuk beleírni az indítandó programokat.
Ezen programok indítási paramétereit és útvonalukat kinyerhetjük a [sysinternals autoruns] programmal. Kikeresve a kérdéses programokat, azok kijelölésekor az ablak alsó részén lesz látható az indítási útvonal és a végén az indítási paraméter. Onnan kompletten kijelölhető és másolható.
A .ps1 fájlba pedig pl. egyszerű notepad-dal beleszerkesztjük a kimásolt útvonalat és a paramétert ilyen formába
Ez egy Realtek audio driver kezelőpanel elindítása
start-process "C:\Program Files\Realtek\Audio\HDA\RAVCpl64.exe" -ArgumentList "-s"
Start-Sleep -s 1start-process
indítja el a mögé illesztett útvonalról a programot.
Ha az útvonal tartalmaz helyköz karaktert, akkor "" jelek közé kell tenni, ahogy az iménti példában is látható.
Az indítási paramétert-ArgumentList
szöveg után szintén "" jelek közé kell beilleszteniA
Start-Sleep -s 1
pedig 1 másodperces várakozást eredményez a program indítása után. Az érték tetszőlegesen módosíthatóNos az autoruns programból megkeressük az összes indítani kívánt programot és egyszerűen a .ps1 szkript fájlba az előbbi két sor egymás utáni elhelyezésével bemásolgatjuk az útvonalakat és az indítási paramétereket.
Ne felejtsük el az autoruns programban a programok előtti pipát kivenni, amivel kikapcsoljuk az automatikus indításukat, tehát innentől majd az elkészített .ps1 powershell szkript fogja indítani, ha elvégezzük a következő műveletet.
Indítsuk el a Feladatütemezőt pl. a Start gomba bal kattintás után kezdjük el begépelni: feladat
A megjelent ajánlásokból indítsuk el a Feladatütemezőt
Kattintsunk bal oldali részen a Feladatütemező könyvtár szövegre, majd utána jobb szélen az Alapfeladat létrehozása...ra
- adjunk valami nevet neki, amiről később egyértelműen felismerjük. Esetleg leírást is lehet hozzá készíteni, majd Tovább gomb
- Indítás-nál válasszuk a Bejelentkezéskor-t, majd Tovább gomb
- Művelet-nél válasszuk a Program indítása-t, majd Tovább gomb
- a program/parancsfájlhoz írjuk be: Powershell.exe
- Argumentumok hozzáadása-hoz pedig az elkészült .ps1 powershell szkript fájl útvonalát az alábbi formában -file paramétert követően-file "C:\Programok\Rendszer\programinditas.ps1"
"" jelek ne maradjanak le, útvonalat/nevet pedig egyénileg szerkessze mindenki a sajátjának megfelelőre.
Ezt követően ismét Tovább gomb, majd utána alul tegyünk pipát A feladat tulajdonságpaneljének megnyitása a Befejezés gombra kattintva szöveg elé és Befejezés gomb.
A megjelent panelen pedig alul
- pipa a Futtatás a legmagasabb szintű jogokkal elé
- jelöljük ki a megfelelő felhasználót a Felhasználó vagy csoport módosítása... gombbal
- mehet a pötty a Futtatás akkor is, ha a felhasználó nincs bejelentkezve eléHa ezekkel megvagyunk, akkor OK gomb és elvileg kész is lettünk
A .ps1 fájlt kézzel kell módosítani később újabb indítandó program esetén, esetleg, ha valamelyik korábbi programra már nincs szükségünk. No persze ez gondoskodást igényel
Remélem nem hagytam ki semmit
read-only mode on the forum
-
Imi1981
veterán
válasz AtHoS #147561 üzenetére
Előtted már segítettek! Szóval már nem kell kösz! Használtam a keresőt és találtam is válaszokat de az nem működött most! Amit linkeltek autologin mindent megoldott és gyorsan! Tényleg semmi szükség másra mert jó belép automatikusan és betöltenek az automatikusan induló programok. Amit te leírtál az enyhén bonyolultabb de azért köszönöm a választ! 🙂
-
King Unique
titán
válasz Imi1981 #147562 üzenetére
De, nyilván működnek a pl. ebben és pont nemrég ebben a válaszban lévő útmutatók helyi és Microsoft-fiók esetén egyaránt, meg nyilván nem kizárólag csak az Autologon programmal lehet megoldani. Akinél nem működött az előbbi, akkor vélhetően nem megfelelően alkalmazta, amire volt már itt számos példa.
Egyébként a Windows 10-be történő automatikus bejelentkezés ≠ automatikus programindítás, nem világos a kettő miért lett egy lapon említve, amikor eleve más, de mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz King Unique #147564 üzenetére
"Ha ez megoldható hogy töltse be az automatikusan induló programokat a bejelentkezési képernyőn maradva az már nekem elég."
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz King Unique #147564 üzenetére
Biztosan működnek de én nem ezt találtam a keresőbe mert gondolom nem úgy/olyan szavakra kerestem. A netplwiz módszert próbálgattam de az most nem működött .
Elég lett volna ha bejelentkezési ablak alatt (ha nem jelentkezek be csak ott áll) közben betöltenek az automatikusan induló (direkt beállított) programok de nem töltött be. Mivel autologin-al bejelentkezik automatikusan így utána betöltenek a programok így már nem érdekel az első megoldás mert így meg van oldva a problémán.
Ettől függetlenül köszönöm a segítséget mindenkinek ! -
King Unique
titán
válasz Imi1981 #147566 üzenetére
• Pedig kiadja a kereső, lásd pl. "automatikus bejelentkezés", "autologin" / "autologon", stb.
• A "ha nem jelentkezek be csak ott áll" kérdésre válaszként lásd a másik válaszban leírtakat.
• Kb. 2-5 másodperc megadni a bejelentkezési képernyőn a jelszót / PIN-kódot és utána bejelentkezik a Windows 10 a felhasználói fiókba, bejön asztal, betöltődnek az automatikusan induló programok, stb. Vagyis csak a programok automatikus indulása miatt nyilván nem feltétlen indokolt az autologin beállítása, annak akkor van értelme, ha eleve jelszó / PIN-kód nélküli automatikus bejelentkezés a cél.[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz King Unique #147567 üzenetére
Igen de távoli asztal és smb megosztáshoz kell jelszó ezért állítottam be. Legalábbis én ezeket jelszó nélkül nem tudtam használni. Autologin -ra nem kerestem hanem mint írtam a netplwiz -re kerestem mert régen azzal oldottam meg ( ha jól emlékszem még te adtad a tippet) és azt hittem most is jó lesz.
Nem vagyok tökéletes és kereshettem volna alaposabban de nem tettem. Bocs ! -
tordaitibi
veterán
válasz King Unique #147567 üzenetére
csak kívánciságból, egy WOl vagy WOW képes gép, az az ébresztés után hogyan jelentkezik be a Windowsba, ha 300 kilométeről ébresztették és senki nem ül előtte? Az csak autologinnel mehet, vagy van erre valami megoldás?
-
King Unique
titán
válasz tordaitibi #147569 üzenetére
Alvó, hibernált és modern készenléti állapotból történő ébresztésnél eleve beállítható, hogy ne kelljen újra manuálisan bejelentkezni jelszó vagy PIN-kód újbóli megadásával. A teljes kikapcsolás után lehet téma amit írsz.
[ Szerkesztve ]
-
Geth
veterán
válasz tordaitibi #147569 üzenetére
RDP. A gép inkább ne jelentkezzen be
A servicek elindulnak, tehát ha valaminek futnia kell keltés után, akkor serviceként kell futnia. Minden más tákolás, és nem is biztonságos.
-
St3ven
addikt
Sziasztok!
Ha szeretnék kikapcsolni minden Windows frissítést, csak a Defender definíciófrissítéseire van szükségem, akkor ezek közül melyik megoldást érdemes alkalmaznom?
How to Enable or Disable Automatic Updates for Windows Update in Windows 10Esetleg még a "Rosszindulatú Windows szoftverek eltávolítására szolgáló eszköz" frissítései jöhetnének.
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
trialboj
őstag
Hali, egyik rokonom fia azt állítja hogy szilveszter után frissítette a laptopját, és a művelet után megjelent egy user nevű felhasználó és azóta jelszót kér.
Nem tudom mennyi ebből a valóság, a lényeg hogy nem tud belépni és segítséget kért.Van rá valami mód hogy kiüssem a jelszót?
Még az is játszik hogy a usert töröljem és létrehozzak egy újat, csak ne kelljen leformázni az egész gépet, mert arra se időm se energiám.
Köszi"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
Makifeju
tag
Sziasztok!
Most váltottam win7-ről 10-re,és van valami ami kissé érdekes.
Tiszta telepítés,nincs kms meg ilyesmi...
A probléma a kukával van.
Kitörlök x dolgot,majd mikor ürítem a kukát,kb a fele eltűnik,de a többi ott marad vagy legalábbis mutatja,további törlésre,ürítésre nincs mód.
Ha viszont bezárom a kukát majd újra megnyitom,nincs ott semmi,tök üres.
Ebből arra következtetek hogy ürít az rendesen,csak épp mást mutat.
Miért lehet ez?
Illetve jöhetnek még hasonló meglepetések?Lehetsz te sikeres-okos-gazdag és szép,de soha nem érhetsz fel hozzám,mert nem lehetsz ÉN!
-
Cs1csó
félisten
válasz Makifeju #147574 üzenetére
Ilyet még nem tapasztaltam amit igen:
- van amit csak megerősítés után enged törölni
- érdekesség: amikor csatlakoztatott a külső HDD-t USB-vel majd arról torlok pl. egy filmet akkor az nem jelenik meg a lomtarban de egy későbbi időpontban megint csatlakoztatom és megint torlok egy másik filmet azt már mutatja a lomtarban (egy összefüggésre van tippem: ha a számítógépet már egyszer újraindítottam már miközben csatlakoztatva volt a külső hdd ezido alatt akkor fog csak a torolt fájl megjelenni a kukában. )[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz Imi1981 #147562 üzenetére
Ha nem gond azért nem töröltetem a hozzászólást, jó? Hátha véletlenül valaki, valamikor még hasznát veszi vagy csak egyszerűen ötletet merít belőle
Tudom, hogy bonyolultabb, viszont SOKKAL biztonságosabb, mint amit választottál. De ugye ez mindenkinek a saját maga döntése
Egyszer kell vele megdolgozni, ami fél óra alatt megvan hozzá nem értőként is első alkalomra. Utána a szkript adott, a körítést kell csak hozzáigazítani.
Nálam az egész történet abból indult ki, hogy szerettem volna látni az aktuális processzorhasználatot az óra melletti taskbar-on és mondjuk extra program használata nélkül.
A Feladatkezelő adja is magát, de a kisméreti elrejtést normál esetben egér kattintással kell eszközölni. Na ennek a kattintásnak az automatizálását oldja meg egy PS szkript, ami indítja is a Feladatkezelőt és ha már úgyis használom, akkor mehet bele más egyéb program indítása is.
Olyan is ami nem kínál automatikus indítást és esetleg bármilyen indítása után ott lesz az arcodban az ablaka - mert nemkínál auto kis méretű indítást - , amire esetleg nincs szükséged. Na ezt megoldja a PS szkript. Ráadásul indítási sorrendiséget + bármennyi várakoztatást is lehet vele szabályozni, ha valamiért szükség lenne rá.Szóval ez nem a TE problémádra készült, csak ugye azt is megoldja, ha éppen arra lenne szükség.
Az más kérdés, hogy - igaz W11-en, de szerintem W10 esetén is ugyanígy működik - nálam MS fiók használata mellett, kötelező PIN megadásos bejelentkezésnél nincs is aktiválva a Futtatás akkor is, ha a felhasználó nincs bejelentkezve és így is auto lefut a szkript, elindulnak a programok (bár lehet anélkül is ugyanúgy indulnának )
read-only mode on the forum
-
King Unique
titán
válasz trialboj #147573 üzenetére
Mármint szükség esetén megoldható a jelszó alaphelyzetbe állítása, a "passwors reset".
-
King Unique
titán
válasz St3ven #147572 üzenetére
Nem kikapcsolni kell véglegesen a frissítéseket, hanem egyéni igény szerint automatikus helyett manuálisra állítani a letöltést és telepítést. Ami Pro kiadástól eleve megoldható registry és csoportházirend szinten egyaránt.
Másik opció saját felelősségre 3rd party programok használata, mint amilyen pl. a Wu10Man, WUMT, stb.
A Microsoft Defender meg amúgy frissíthető manuálisan is.[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz King Unique #147578 üzenetére
Köszönöm, a csoportházirendes megoldás lesz. A 3rd party megoldásoktól rendszerint tartózkodom.
Akkor ha jól értem, ezzel a Defender frissítéseket is manuálisra teszi?
Ebben az esetben a PowerShelles megoldás tűnik a legegyszerűbbnek. Tehát Update-MpSignature és frissülnek a definíciófájlok is?Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Zuglói
tag
Sziasztok,
idáig a saját gépemen én voltam a rendszergazda, egy fiókkal. Feleségem édesanyja ahogy öregszik, egyre inkább összevissza nyomkodja a gépét, sok fölösleges dologra rákattint, szinte mindent elállít, majd panaszkodik, hogy ez a laptop is elromlott. Ha csinálok neki a számítógépén egy felhasználói fiókot, azt be lehet úgy állítani, hogy szinte semmiféle joggal ne rendelkezzen, csak a frissítések települjenek, mert nem tudok havonta elmenni és telepíteni?
(most épp az öreg dell gépét javítom, win 10 fut rajta) -
King Unique
titán
-
Makifeju
tag
Cs1csó!
OldMike!
Köszi a választ!
Amúgy lesz még itt gond úgy látom. Eddig win7-el a laptop (lenovo ideapad 100) gond nélkül ment aksi nélkül, simán tápról. Win10 alatt ha nincs benne az akku akkor random kikapcsol, ha meg benne van, folyamatosan le akarja venni a teljesítményt mivel nullás az aksi. Oprendszer még nem csinált velem ilyet hogy csak akkor hajlandó működni ha jó az aksi is, illetve csatlakoztatva is van.Lehetsz te sikeres-okos-gazdag és szép,de soha nem érhetsz fel hozzám,mert nem lehetsz ÉN!
-
-
GEPESZ66
veterán
Ha valaki használja az AOMEI Backup programot, akkor legyen szíves nézzen rá arra a fórumra.
Lenne ott ezzel kapcsolatban pár kérdésem. -
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Most a saját laptopommal van valami amit nem értek. Nemrég újratelepítettem mert szórakozott velem, aminek oka valószínű az volt hogy eredetileg nem ebben a laptopban volt telepítve hanem a régibe, és lehet hogy valamelyik illesztőprogram kavart be. Na most napok óta használom gond nélkül, de ma gondolt egyet és két USB3-as csatlakozó ami van a laptopon megszűnt. Pontosabban áramot adott ki, mert telefont bedugva töltés volt, de nem jelent meg sehol. Külső 2,5-ös merevlemez szintén felpörgött, de nem jelent a fájkezelőben. sem a lemezkezelőben. Mondom akkor lehet be van kapcsolva az USB szelektivikus kikapcsolása. Mennék be az energiagazdálkodásba, és ott lepődtem meg hogy nincs teljesítménycentrikus beállítási lehetőség. Az kiegyensúlyozottban meg az USB felfüggesztés nincs is jelen. Win 10 Pro van fent, telepítve MCT által készített 22H2-es USB drive-val lett.
Mi az oka hogy eltűnt pár energialehetőség beállítása? Ilyet még nem láttam egy pár napos rendszer esetén.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
movax
őstag
válasz Marci112233 #147587 üzenetére
Az energiagazdálkodási dolog a modern standby-jal lehet összefüggésben és azzal, hogy bizonyos build fölött a windows is csak a Balanced-et támogatja. Valami PowerShell scriptekkel vissza lehet állítani a hiányzó sémákat is és ki lehet kapcsolni a modern standby-t is, akkor nagyobb lesz a mozgástered. Viszont eltűnik a sleep lehetőség, ha nem támogatja a bios (és a modern standby-jal már nem támogatja), csak a hibernálás marad. Egyszer korábban végigmentem ezen, de már nem tudom felidézni, hogyan, mert elég bonyolult, de napokig bújtam a külföldi fórumok bugyrait és Geth fórumtárs is segített.
-
Marci112233
addikt
válasz movax #147589 üzenetére
Ez marha jó dolog. Azt viszont nem értem hogy az asztali PC-mnél ami szintén új platforn, sőt egyel újabb is mint a laptopé, meg van a teljesítménycentrikus séma is és bent is minden megszokott állítási lehetőség is, és az is ugyanúgy 22H2-es rendszer, csak nem friss telepítés. Mindegy, akkor keresgélek utána még ha időm lesz rá.
Ui: Gyorsba megnéztem. Az utolsó build számig megegyező 10 van a laptopon és az asztali gépen is.
[ Szerkesztve ]
-
Geth
veterán
válasz Marci112233 #147590 üzenetére
Azt viszont nem értem hogy az asztali PC-mnél ami szintén új platforn, sőt egyel újabb is mint a laptopé, meg van a teljesítménycentrikus séma is és bent is minden megszokott állítási lehetőség is
Mert nem laptop, ezt a modern standby dolgot tudtommal csak laptopoknál nyomják. -
VGYke
addikt
Sziasztok! Egy amatőr kérdés. Ha egy hardver hivatalos honlapján, a letölthető driverek alatt ez szerepel (pl): "(Note) Win10 ver.2004 supported", mit jelent? A Win10 jelzett:
* verzió csak egyenlő, (tehát alatta, felette nem)
* verzió egyenlő vagy nagyobb,
támogatott?kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
Geth
veterán
A class drivereket nem feltétlenül keverném ide. Azoknál ez teljesen természetes, de pl. egy WDDM váltásnál nem lepődünk meg, ha a korábbi driver kuka (ha már dobták a régi verziót).
-
Marci112233
addikt
Időközben ez nekem is eszembe jutott hogy valószínű azért mert laptop és asztali PC más.
Viszont, vissza lehet valahogy mókolni a laptopra is mint az asztali PC-n van?
-
sanzi89
addikt
Nem találtam erre vonatkozó konkrét információt, így megkérdezem itt. A jelenlegi Windows 10 22H2-es lesz az utolsó főverzió így, hogy van Windows 11 vagy várható még újabb Windows 10 Feature Update kiadás?
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
King Unique
titán
válasz sanzi89 #147599 üzenetére
Ha rákeresel a Windows 10 életciklusára pl. a Home és Pro kiadásoknál, akkor láthatod, hogy a 22H2 verzió támogatásának befejezési dátuma 2024. május 14., a Windows 10 kivonási dátuma az általános kiadásoknál pedig 2025. október 14. Vagyis ez alapján legalább egy új verziónak, egy új funkciófrissítésnek mindenképpen lennie kell, lehet a 23H2 lesz az, vagy ha csak jövőre adnak ki akkor 24H2, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest