-
PROHARDVER!
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gr.bence
aktív tag
válasz Partyface007 #47702 üzenetére
hát akkor ez ki is derült
majd legközelebbivel jön akkor
-
pzstm
titán
válasz micafighter #47703 üzenetére
nem jön, nem lesz benne. MSDN-en az van amit 8-án mindenki megkap. Elmondták, hogy valamikor év vége felé jön majd.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
micafighter
nagyúr
Köszönöm szépen Igen én is így értelmeztem a keynote-ot
Egyébként amikor a WP 8.1-ről volt szó egy órán keresztül, a végén mikor bejelentették, hogy ,,... és ez a frissítés elérhető lesz a következő hónapokban ..." Biztos már megszoktam a Google I/O ,, available today" bejelentéseit, de amikor Joe Belfiore elkezdte részletezni a frissítési politikájukat, hát kicsit fogtam a fejem, és nem örömömben
-
pzstm
titán
válasz micafighter #47707 üzenetére
ebben a hónapban a developer preview program résztvevőinek lesz elérhető még csak (amiben bárki részt vehet) Az tisztán OS frissítés és nem kell várni gyártók firmwarejeire és szolgáltatókra sem. Erősen ajánlott szerintem
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
ceia
őstag
Állítólag már az áprilisi frissítéssel visszatér a startmenü - végül csak rájöttek, hogy az is kell.. Csak nekem nem tetszik az a metro garfika a menü jobb oldalán. Ha már start menü, nyilván nem érintőképernyőn használjuk, akkor meg minek erőltetik a csempéket még itt is?? Ha ilyen lesz, az gáz.
it's more fun to compute
-
micafighter
nagyúr
-
micafighter
nagyúr
A keynote-on amikor demózták, azt mondta a csávó hogy te pakolhatod oda amit akarsz, szóval ha nem kell neked oda élő csempe akkor nem teszel oda semmit. Nekem személy szerint tetszik ez az élő csempés megoldás, így nem kell átlépni a metro felületre, ha csak egy tile update-et akarok csekkolni, és ha a start menüben babrálok, akkor egy pillantással látom a tile update-eket is.
[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
Mivel tableten marad a Kezdőképernyő szerintem lehet választani majd, mint az asztalra bootot. Mondjuk nekem se hiányzik a startmenü.
ceia: Ha úgy viselkedik az oldalsó sáv, mint a mostani kezdőképernyő és lehet asztali alkalmazásokat is odaszúrni, akkor kirakod oda a Számítógép, Beállítások, futtatás, stb. ikonját és vissza is kaptad a régi funkcionalitást.
Persze ezen a képen kívül egyenlőre nem sok infó áll rendelkezésünkre, majd meglátjuk.
-
félisten
Olvass vissza kb 5 hozzászólást, leírták egyértelműen, hogy nem lesz benne a mostani frissítésben.
És amúgy most komolyan miért kell ebből ekkora problémát csinálni? Akit ennyire zavar felrak egy Classicshelt és kész, olyan mint régen. Amúgy meg ez akkora hülyeség, hogy nem lehet nem érintőn használni, a csempére is rá kell kattintani mint a start menüben bármire. -
TRob1
veterán
válasz szabonagyur #47719 üzenetére
Így van.
Csak szeretnek nyafogni az emberek, ilyen egyszerű.
Simán, egyszerűen elérhető minden így is, nem tudom ki éli az életét a Start menüt bújva....(#47721) szabonagyur:
Ha meg 2évente kiadnák ugyanazt az Office-t meg Wint más néven minimál variával, akkor azért menne a sírás-rívás, hogy minek kellett az új, ha szinte semmi nem változott.
Ha van valami változás az a baj, ha marad minden ahogy volt, akkor meg az...[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
félisten
Valamint nem most jött ez a dolog, hogy csempe van, már több száz megoldás van annak akinek kell. Start menüben is mindig gépeltem a program nevét ami kellett, csempénél is. Ugyanúgy megy a sírás mint amikor az Office 2007-nél megjelent a ribbon dolog és, hogy azt sem tudták sokan elfogadni...
-
King Unique
titán
Szerintem teljesen jó lenne egy ilyen "vegyes" start menü koncepció Metro, ill Win9-ben Metro 2.0 továbbra is lesz, és ha már MS visszapakolja a start menüt, akkor legyen már benne vmi egyedi, ne pont olyan legyen, mint a többi pótló, pl. CS és társai.
Amúgy engem meg baromira nem izgat , aki tudja Win8/ 8.1-et normálisan használni, az azt is tapasztalta már, h szinte felesleges a start menü, mikor sokkal informatívabb és gyorsabb a Kezdőképernyőn matatni.(#47721) szabonagyur: hát sajnos ilyen és ehhez hasonló triviális, pitiáner dolgok miatt ekézik sokan a 8-cat...
Office + ribbon meg a másik...szerintem megszokható az is és logikusabb, csomó progi, pl. általam használt CAD programok is átalltak rá már rég. Office-nál nem is annyira az új szalagos menü, hanem sokkalta inkább az a gond, h sokan alapból nem tudják normálisan használni és tökmindegy mit tesznek elé (2003 vs 2010 vs 2013), csak FB, Skype, + netezéshez értenek, máshoz meg nem...[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz King Unique #47722 üzenetére
Na igen ez így van, hogy sokan nem tudják használni sem rendesen egyik programot sem. A logika helyett csak azt tudják, hogy ide meg ide kattintani, hogy ez meg ez legyen. Ismerek olyat akit a nagyobb felbontás is megzavart már mivel úgy máshova kerültek az ikonok mint amúgy..
-
Blood Mage
senior tag
Üdv!
Win 8.1em van, örömmel láttam hogy itt telepíteni se kell a skype-ot, alapból benne van. Annak már kevésbé örültem hogy átveszi az uralmat a gép felett... átjelentkeztet valami microsoft accontba, jelszóval védetté teszi a szgépem, kösz most mindenkinek álrujam el a gmail jelszavam.. sehogy se vakarható le a jelszóval védettség. Nagy nehezen sikerül valami független fiókba átlépni minden normális 30 perc küzdés után, jó akkor skype újra. Aha megint ugyan ez... most ez wtf komolyan??? és még a beállításokat sem találom, meg van egy ismerősöm akit csak az az én skype-om nemlát perpill..[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz Partyface007 #47710 üzenetére
soha nem mondták, hogy 14-én érkezik, csak pletyka volt róla
-
King Unique
titán
válasz Blood Mage #47724 üzenetére
Van MS és helyi fiók, előbbi bizonyos Metrós appok telepítéséhez és használatához kell. Másrészt a hagyományos asztali Skype ugyanúgy elérhető 8.1-re is, szal felrakhatod azt is és nem kötelező jelszavadat bárkinek is elárulnod.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Blood Mage #47724 üzenetére
Ööö netplwiz?
-
NyuszyCaster
senior tag
Sziasztok!
rég jártam már itt
Lenne egy kis gondom ma vetünk egy hp headset et a géphez ami usb csatolású a másik ami tönkrement sima 3,5 jack volt nem is volt vele gond elosztó egyik be a füées másikba a hangfal a mikrofon a helyére és jó volt nem kellet variálni ha lekapcsoltam a hagfalat szólhatott a füles vagy mind a kettő együtt !
most viszont csak külön külön müködik az usb s hp headset vagy a hangfal együtt nem nem szeretnék mindig váltogatni az ezközökben vagy nem szeretném kihúzgálni folyton a headset et van rá valami megoldás hogy müködjönek egyszere? win 8.1 redszeren az alaplapi hangkártya realtek hd audio 7.1a segitséget és a válaszokat előre is köszönöm
HTC desire 500
-
AtHoS
nagyúr
válasz NyuszyCaster #47728 üzenetére
Ezek a szép feladatok, mikor vásárlás után jönnek elő az igények
Ezzel a kialakítással legalább két hangkártya van a gépedhez kapcsolva. Egyik az alaplapi, amire a hangfalad van kötve és a másik az új USB csatlakozású headset.
Értelem szerűen csak egy hangkártya lehet elsődleges, így az arra kötött megszólaltató egységből fogod hallani a zörejeket.
Ha a használt program támogatja a szimultán több hangkártya kezelést, akkor simán megoldható. Én mondjuk nem ismerek ilyen programot, de ettől még létezhet.
Azt viszont el tudom képzelni, hogy alapértelmezettre beállítod a gépre dugott headset-et, így az lesz az alapértelmezett megszólaltató eszköz. Ha a hangfalon akarsz hallgatózni, akkor lehúzod, így az alaplapi hangkártya veszi át a funkciót és hallgatod a hangfalon. Majd mikor fülesezni akarsz, akkor rádugod ismét USB-n a gépre a headset-et, ami innentől átveszi az alapértelmezett szerepet és azon fog szólni minden.
Egyszerre csak olyan programmal szólhatna, amelyik tudna kezelni több hangkártyát egyazon időben ugyanazon "hagfolyammal". Ilyen programról én nem tudok, de ettől még létezhet.
read-only mode on the forum
-
Blood Mage
senior tag
válasz King Unique #47726 üzenetére
sikerült egy asztali verziót szerezni (hála égnek)
-
Brien92
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy "kis" problémám a rendszerrel. Az a helyzet, hogy amikor elkezd betölteni a windows (8.1), a kis pontok a pörgés közben leállnak és nem indul el a rendszer, lefagy. Az érdekes az, hogy nem telepítettem fel semmi olyat a 2 bekapcsolás között,ami okozhatná ezt. Ezt már egyszer csinálta, még kb. 1 évvel ezelőtt, de akkor valahogy sikerült megoldani, "magától megjavult". Próbáltam már rendszer visszaállítást, javítást, de semmi nem segített. Csökkentett módban (net nélkül) betölt.
Mi lehet a probléma? Válaszotokat előre is köszönöm
-
utgyuru
aktív tag
Hogyan tudom a létező profil mappámat átmozgatni? (C:\Felhasználók\User >>> D:\User)
Neten csak olyat találtam, hogy az újonnan létrehozott profilokhoz tartozókat rakja át. -
Zalaym
tag
Szevasztok!
Két problémám lenne. Win 8.1 fut.
1. A beépített PDF reader-ben, az Office programokban és a win 8 módban indított Chrome-ban sem tudok görgetni a touchpadon. Nem értem mi lehet a gond, mert pl. a Chrome ha simán asztali módban fut, akkor van görgetés. Illetve USB-s egérrel mindenütt van! Erre van valakinek megoldása? A beállításokban, driverrel már mindent próbálgattam, elvileg be van állítva a görgetés.
2. Van már valamilyen megoldás a Google naptár beszinkronizálására a beépített naptárprogramba?
-
GEPESZ66
veterán
Használjátok-e 8.1-en a Cleaner-t, vagy csak a beépített lemezkarbantartót?
WIN7-en rendszeresen használtam.
Mit kell beállítani, hogy a jelszót ne kérje a PC indulásakor a fiókba való bejelentkezéshez? -
King Unique
titán
válasz GEPESZ66 #47734 üzenetére
CCleaner?
Korábban játszadoztam vele, de vigyázni kell, mert el lehet vele barmolni olykor ezt.azt...ami szerintem 8.1 alat van auto karbantartó az elég, úgyis gyakran fut, ha jól láttam. Lemezeket se szoktam töredezettség mentesíteni, mert azt is elvileg auto megcsinálja, sőt egyszer a beépített Win-essel csináltam és meg lassabb lett a boot, mint volt. Nem tudom külső progikkal mennyire lett volna hatékonyabb.
Második meg rengetegszer le lett írva, összefoglalóban is benne van:
"A rendszer minden egyes bejelentkezéskor jelszót kér, hogyan tudom ezt kikapcsolni?
Nyisd meg a futtatást és írd be, hogy "netplwiz", a megjelenő ablakban vedd ki a pipát a "A számítógép használatához jelszót és felhasználónevet kell megadni" jelölőnégyzetből majd kattints az OK gombra és add meg a bejelentkezéshez használt felhasználónevet/e-mail címet és jelszót."[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Két windows van a laptopon (asus x501a)
először egy windows 8 volt rajta és most újratelepítettem windows 7 re , de rajtamaradt a windows 8 is mert .iso fájlból telepítettem és nem lehetett formázni a merevlemezt. Hogy tudom eltüntetni a windows 8 at? Nem engedi formázni azt a merevlemezt, ezért megpróbáltam USB ről újratelepíteni a gépet de azt írja ki hogy
"Nem található eszközillesztő.Győződjön meg arról, hogy a telepítési adathordozó tartalmazza a megfelelő illesztőprogramokat, majd kattintson az OK gombra"
[ Szerkesztve ]
-
GEPESZ66
veterán
válasz King Unique #47735 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ! Nem követtem nyomon ezt a fórumot.Igazad van, előb mindig célszerű megnézni az összefoglalót, s azt követően kérdezni.
Viszont lenne egy kérdésem, amit már korábban kérdeztem, de nem kaptam választ.
A SkyDrive felhő ikonja megjelenik a tálcán , egy frissítés óta.
A szinkronizálást betudtam állítani, hogy ne történjen meg, viszont a tálcáról hogyan tudom eltüntetni? -
törölt tag
válasz micafighter #47737 üzenetére
a windows 7 telepítő írja ki, 2db USB csatlakozó van a gépen egy kék és egy fekete, mindkettőnél ezt írja ki.
-
törölt tag
válasz micafighter #47741 üzenetére
igen de még driverek nincsenek rajta, és a windows 8 van rajta alapból, a 7et ma tettem rá.
-
micafighter
nagyúr
válasz #40835072 #47742 üzenetére
Diagnózis:
Kettő esetben kapod azt a hibaüzenetet telepítéskor: 1) rossz a telepítő 2) Windows 7-et próbálsz telepíteni USB 3-as pendriveról
A rossz telepítő evidens, hogy miért nem müködik, a Windows 7 USB 3-as telepítése pedig azért nem müködik, mert a windows telepítő (Windows PE) nem tartalmaz az USB 3 müködtetéséhez szükséges drivereket. Megjegyezném, hogy ez Windows 8 esetén már nem okozna gondot, a Windows 8at simán lehet USB 3-on keresztül telepíteni, a 7-nél meg trükközni kell.
Mivel bár arra nem válaszoltál, hogy a telepítő pendrive USB 3-as -e, de mivel a kék USB port az USB 3-as, a fekete pedig USB 2-es, és az USB 2-es port alól az USB 3-as pendrivenak müködnie kéne, ezért nálad valoszinüleg rossztelepítő, mivel hogy az USB 2-es port alól sem müködött.
Gyógymód:
Ha müködik a Windows 7 rendszered, akkor a Windows 7 rendszerből elöször is formázd a telepítő pendriveot, majd állíts le minden felesleges háttérfolyamatot, ide tartozik az antivirus is, szóval a Windows háttérfolyamatain kivül amit csak lehet állíts le, és a Windows 7 usb download tool-al csináld újra a telepítő pendriveot az ISOból.
Azért fontos, hogy a Windows 7 alól készítsd a Windows 7 download tool-al, mert:
1) A windows 7 download tool a Microsoft programja a telepítő készítésre, ami tökéletesen müködik windows 7en
2) Viszont Windows 8-on nem sikerült még nekem müködö telepítőt készítenem a Windows 7 usb donwload tool-al, pedig nem egyszer próbáltam.
Szóval Windows 7 usb download tool, Windows 7 alól, mert Windows 8on nem müködik rendeltetés szerüen a W7 usb download tool.
Ha további problémák merülnek fel a Windows 7-el kapcsolatban, akkor kérlek a W7 topicjában folytassuk a diskurzust.
[ Szerkesztve ]
-
ceia
őstag
Értem, hogy vannak, akiket nem zavar a metro, vagy akiknek még tetszik is. De ha már desktop felület (nem metro!) akkor mint design, igenis hülyén néz ki a start menüben mégis előbukkanó metrós cucc. A design-nak egységesnek kell lennie. Ha ki lehet majd kapcsolni, akkor oké.
Minden új Windowsnál egyre több dolgot kell benne kikapcsolnom..
Ez akár a szlogenem is lehetne, de jobb az, ami már ott van.[ Szerkesztve ]
it's more fun to compute
-
micafighter
nagyúr
,,A windows 8nak így kellene kinéznie" : http://blog.gsmarena.com/this-is-what-windows-8-on-desktop-should-have-looked-like/
Bár egy picit ubuntu beütésű
[ Szerkesztve ]
-
ceia
őstag
válasz micafighter #47745 üzenetére
Sajnos nálam nem talált be. Ezek teljes képernyős (tehát metro?) felületek, a jellemző primitív grafikai megoldásokkal (pl. azok a fülek), és hatalmas piktogrammokkal, mintha a beállításoknál a gyengénlátóknak való sémát választottam volna ki.. Oldalt a vékony piros csík ha a görgetősáv akar lenni, az meg túl vékony, aránytalan az egész. Ha grafikus designer vizsgamunka lenne, megbukna mint a szél.
Mondjuk én eleve csakis desktop gépben gondolkozom, egérrel.[ Szerkesztve ]
it's more fun to compute
-
zolee0307
őstag
Sziasztok!
Van egy Blackberry Z10 telóm, felraktam a BB link nevű progit. Van egy olyan opció, hogy a telefonról wifi-n/neten kersztül el lehet érni a BB linkben beállított mappákat. A telefon fájlkezelője látja is a gépet, de kapcsolat nélküliként jelzi.
Hogy tudom megoldani, hogy a telefonról el tudjam érni a gépet? A BB linkben és a telón mindent beállítottam, kipróbáltam, winben is próbáltam mindenféle jogosultságot adni, meg megosztani, de nem megy.
Ötlet?
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest