-
PROHARDVER!
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
8.1 Update után sem találom az új start menüt, miért ? Birka volnék ?
Minden más új funkcióval találkoztam, de a start menü az nincs.¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
félisten
-
micafighter
nagyúr
válasz szabonagyur #47953 üzenetére
Nem ő a birka szerintem hanem azok, akik pontatlan, félrevezető cikkeket írnak az interneten.
-
localhost
Közösségépítő
válasz szabonagyur #47953 üzenetére
Oké: beeeee. Én visszaolvastam egy oldalnyit, nem találtam rá utalást.
Válaszod köszönettel bégetem.
Tehát a kérdésem másik felére mi a válaszod ?
Direk ezért uninstalláltam előre a classic start menüt, most visszarakom.[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
félisten
válasz localhost #47955 üzenetére
Egy kérdést tettél fel, hogy hol a start menüt miért nem találod. Arra kaptál választ is. És igen vissza kell raknod ha megint start menüt akarsz és ahogy a kolléga linkelte nem kell sokat visszaolvasni.
@(#47954) micafighter: na igen sokszor problémás a magyar cikkeknél, hogy rosszul fordítanak, de ez igaz az olvasóra is aki külföldi cikket olvas és vagy nem jól fordítja vagy nem jól értelmezi.
[ Szerkesztve ]
-
localhost
Közösségépítő
válasz micafighter #47956 üzenetére
Köszönöm szépen!
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Bjørgersson
félisten
Letöltöttem én is a frissítést, azt hittem ebben már benne lesz az új start menü.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
bepken
veterán
most kapom lefele a frissíteseket, egy szép adag már le is jött (zömmel Office 2013)
viszont ez a - szintén szép - majd 900 megás "8.1 Update" már majd egy órája 3%-on ácsorog... nem türelmetlenkedek, hiszen visszaolvastam és láttam, hogy tegnap este még ennyire se akart moccanni sokaknál. viszont már nagyon kíváncsi vagyokaz erőforrásigény valóban javult? érezhető valamilyen különbség? igazából ez érdekelne leginkább az egész történetből.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
félisten
-
SFAkos
aktív tag
válasz SFAkos #47957 üzenetére
Megoldódott. Felraktam az új Classic Shell-t meg ezt a Norbi Update 1-et is, nem tudom melyik oldotta meg de most jó
Köszönöm
Egyébként van valami leírás mit hozott ez a 900 megás update? Mert az hogy az asztal indul, azt megoldotta a classic shell, meg a képeket videókat is alapból átállítottam a nem metros nézegetőre.. Azt olvasom most, hogy kisebb lett a gépigény. Asszony netbookjára most gondolkodtam cserélni, mert a 7 starter elég gagyi, még hátteret se lehet állítani, de láttam valami Win ThinPc-t is.
-
xxSanchez
őstag
-
bendzso
senior tag
Sziasztok! 80070002 kódú hibát kapok a Windows 8.1 Update telepítése közben. Már végigcsináltam a linken szereplő lépéseket, de még mindig nem javult meg, mi ilyenkor a teendő?
-
warchef
tag
Üdv!
Win 8.1 alatt a metro alkalmazások nem indulnak el nálam pl: Skype, áruház, onedrive.
Felugrik az ablak egy pár másodpercre, aztán a régi windowsos asztalra dob vissza.
A monitorom felbontása 1680*1050, múlt hétvégén egy új ssd került a régi mellé, de ezen csak a programjaim vannak.
Előtte kb 1 hónapja használtam metrós alkalmazást."Maga olyan nagy állat, hogy vadászni kellene" by Rejtő
-
törölt tag
válasz Zotya84 #47930 üzenetére
Ennyike, per pill.
Valamiért nekem úgy rémlett, hogy a lemezkarbantartó már azt is elintézi, a frissítések véglegesítésével együtt.
Ha létrehozás szerint listázom a mappákat a legrégebbi is max 2-3 hónapos, tehát volt pucolás vagy a lemezkarbantartó által, vagy automatikusan (én nem töröltem manuálisan). Amúgy ez még mindig a 2012-es telepítésű Windows 8.x
A másik dolog, hogy kitűzték a tálcára az Áruházat, oké nem akadok én fent azon, hogy egyáltalán nem illik a többi hagyományos ikon mellé, de akkor már mellé, vagy helyette a Postát nem lett volna célszerű még? Mindegy manuálisan megtettem
[ Szerkesztve ]
-
rgeorge
addikt
Továbbra is küzdök a Windows 8 telepítéseim beazonosításával. Mindegyik Pro, kettő MSDN egy online vásárolt. Ebbők kettő ingyenes Media Center-rel bővített, és mindhárom már 8.1-re frissített. A jelenleg kiolvasott termékkulcsok, a regisztrációkor kapott ill. MSDN kulcsok és a Media Center-hez kapott kulcsok nem egyeznek, tehát van 3 telepítéshez kilenc kulcsom, de nem tudok kapcsolatot találni közöttük.
Ötlet? Valaki? Bárki? Bármi?Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
rgeorge
addikt
válasz rgeorge #47971 üzenetére
Na, fény derült a rejtélyre. Eddig egy régi produkey és az aida információira hagyatkoztam, most letöltöttem a legfrissebb produkey-t, ez már rendesen mutatja a kódokat. Az online rendelt Windows 8-on a media center-es kulcsot, az egyik MSDN-esen, ahol nincs Media Center ott pedig az MSDN-es kulcsot.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
King Unique
titán
válasz micafighter #47945 üzenetére
Mármint WU-re gondolsz, mert akkor igen , nem külön letöltve és onnan. Lenovo oldalán nincsenek újabb driverek, manuálisan keresgélni meg nincs kedvem, ill ha nem jót rakok, akkor meg elbarmolom...
De minden ok, csak ez az asztalra boot nem...ami persze nem akkora gond.Másik notimon egy sima 8-as van fent, nosztalgia gyanánt, az ahhoz való driverekkel. Ha majd vmikor upgrade-elem 8.1-re, akkor nem kell hozzányúlni, v drivereket frissíteni célszerű Még 8-casra pakoljam rá a 8.1-eseket (nem tudom lehet-e), v upgrade után, a 8.1-eshez valókat?? Olyant is olvastam, aki nem babrált ezzel és működött utána is rendesen a rendszer.
-
Zotya84
őstag
válasz #41133696 #47970 üzenetére
Hát, sajnos azt még mindig nem intézi el, pedig az az egyik mappa, ami marha nagyra tud nőni. Láttam én már nem rég egy Vistás gépen, ott volt benne preSP1, SP1, PreSP2, SP2, postSP2 frissítések filejai is (plusz az office 2007-é SP1től mind), és nem akarok hazudni, de jó gigát foglalt.
A két-három hónaposnál régebbi mappák nem lehet, hogy a 8.1-re frissítéskor tűntek el? Csak mert nekem akkor...
Az áruházzal kapcsolatban én csak azon vagyok kiakadva, hogy kikapcsolt UAC mellett nem működik. Bár eddig sem használtam, csak 1x, azt hiszem ezután sem fogom. (És kérem senki se jöjjön azzal, hogy milyen felelőtlen vagyok a kikapcsolás miatt, de már Vista SP1 óta mindig is ki volt kapcsolva, és sosem volt még miatta bajom. Tudásom, védelmem megvan hozzá, hogy ne is legyen...)
Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
Bari
Modder
Sziasztok!
Adott egy Dell Optilex 9020-as asztali számítógép előtelepített win8 pro-val, hogyan tudnám kideríteni a telepítéskor szükséges termékkulcsot. A dell support nem tudott lényegi infót közölni, annyit mondtak hogy mivel nincs rá ragasztva a burkolatba több mint valószínű, hogy az alaplapba van "beégetve" és telepítéskor valószínű magától felismeri a w8-as telepítő. Nem szeretnék belefutni, hogy mégse. A kódra azért lenne lényegében szükség, mert downgrade lenne w7-pro-ra (microsoft magyarországgal már beszéltem, jogosultak vagyunk a downgradre). A kód akkor fog kelleni ha mégis a w8-at szeretnénk ismét használni. Sajnos a géppel semmilyen ez irányú dokumentációt (cd/termékkulcs) nem kaptunk. A gépen jelenleg még a win8pro van fent, még jó hogy nem irtottam le első felindulásból
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv: Bari
-
félisten
-
rgeorge
addikt
Töltsd le ezt, ez is megmutatja a kódot. Az AIDA próbaváltozat nem mutatja meg a teljes kódot.
[ Szerkesztve ]
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Bari
Modder
válasz szabonagyur #47977 üzenetére
Szia
Köszönöm , sikerült vele kiderítenem.
(#47978) rgeorge: Köszönöm , közben sikerült kinéznem, de lementettem a linkelt programot, máskor még jól fog jönni .
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Bari
Modder
válasz szabonagyur #47980 üzenetére
Megnéztem, teljesen mást írt, úgyhogy elmentettem minkét kódot biztos ami biztos alapon
Köszönöm még egyszer a segítségeteket
-
törölt tag
válasz Zotya84 #47974 üzenetére
Majd ma megnézem Windows 7 alatt (ott ugye SP1 óta rengeteg frissítés jött), hogy mekkora a könyvtár, csak hozzá kell majd ahhoz a géphez férnem, mert éppen valami latin-amerikai x@rt néz mamám és ha bekapcsolnám a gépet, akkor a DVI jel elnyomná a TV BOX-ét és lenne nagy palota forradalom :XD
Tegnap kiadta az adoba is a frissítését: verziószám ugrás nem gyenge :XD
-
rgeorge
addikt
Elvben a legújabb AIDA (4.30) már jó kulcsot ír ki Windows 8-ban is, legalábbis az eleje, amit a próbaváltozat megmutat már stimmel. Te melyik változattal nézted?
-
Tournament
aktív tag
ne agodj hibás az msdn-en kint lévő updatek és a lemez is elvan b@xva náluk mert nálam is uefibe és sima modba se megy 4 visszavont frisités van ami van a gyári lemezeikbe és 1 updatet vissza vontak tegnap megint ami hibákat okoz IE és stb fagyás
kritikán aluli az msdn lemez most én vissza is raktam a saját 8.1.1 integráltam mert az nem tartalmaza az 5 db idáig visszavont updatet csak max leszedi ami most updaten elérhető ahogy látam már kapásbol megint oda vágtak 150mb updatet az update1re igyis a javitások javitásai
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
rgeorge
addikt
válasz szabonagyur #47985 üzenetére
Nálam még a 2.80-as Aida volt, teljesen rossz kulcsot írt, ugyanúgy, mint a korábbi, 1.5x-es produkey.
-
d3kk
senior tag
-
Bari
Modder
válasz rgeorge #47983 üzenetére
Egy everest 5.50.2202 beta volt a progi amivel elsőnek kiolvastam (jó régi, de ez volt hirtelen kéznél), amit kiolvasott megegyezett egy keychecker1.1 nevű progi által kiolvasottal. Amit linkeltél ProductKey progi más kódot adott. Az office kódja ismert, azt a ProducctKey és az Everest is jól mondta meg. Biztonság kedvéért mindkét W8 kulcsot elmentettem.
-
rgeorge
addikt
Nálam viszont ismert volt a Windows 8 kulcsa, és csak a legújabb ProduKey olvasta ki jól. Én abban bízom ezentúl.
-
Zotya84
őstag
válasz #41133696 #47982 üzenetére
Nem lesz kicsi a 7-esen így emlékeim szerint olya 1,3G körül lesz, ha office is van a gépen.(Már nem pontosak elmékeim mióta rászoktam a WSUS Offline-ra, és ugye ott nincs se backup, se letöltés-maradék...)Látom, megvan a méret. Az felettéb kevés, annyi egy frissen WSUS Offlne-olt rendszer esetén is nagyobb volt tegnap annál a mérete, pedig csak kb 20-30 közötti frissítést (választhatóak túlnyomóan) kellett letölteni...
A FP frissítése nekem is feltűnt, hogy igen hamar 13 lett az a 12. Remélem nem vették át a Chrome/Firefox számozást.
#47984 Kabalabula: igen, az a 150megás frissítés reggelre nálam is kiverte a biztit. Igen hamar javítani kellett, elsőre szét is barmolta aerot, de frissebb symbolokkal újra megy.
Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
törölt tag
Sziasztok!
Win7-el létrehoztam egy otthoni csoportot, de a 8.1-el nem tudok belépni. Miért nem lehet pedig látja.
-
cog777
senior tag
Sziasztok!
Van egy laptop-om 8GB memoriaval, 1TB HDD-val, Win 8.1 . Vasaroltam 64GB-os ssd, cache-kent szeretnem hasznalni. Kaptam hozza szoftvert. Sajnos BSOD-t okoz a drivere. Kerdesem az hogy lenne ertelme inkabb a readyboos-ot bekapcsolni (32 GB) a lassu HDD mellett? Gyorsitana valami a rendszeren?
Koszonom!
HP ZBook Studio 15.6 G8 Mobile Workstation - Windows 11
-
mzso
veterán
Nekem hiányzik a KB2919355. Előbb frissítenem kell egyebeket?
-
KillBorn
senior tag
Sziasztok!
Mi lenne "jobb"?
Ha feltenném .iso-ból a W8.1 Update 1-et, vagy ha simán WIndows Update-en keresztül tenném fel?
Ez olyan mint egy szervízcsomag, (vagy inkább az maga a 8.1 volt?) vagy csak egy nagyobb javítás ez?
Előre is köszi a választ![ Szerkesztve ]
"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Milyen processzort vegyek?
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SSD kibeszélő
- Spórolós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen alaplapot vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest