- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mediumgecso
őstag
Üdv!
Valaki próbálta már 8-ra v. 8.1-re felvarázsolni a Siemens Simatic progot??
Ha igen, kérem, segítsen, nagyon fontos lenne....Köszönöm.
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
Partyface007
őstag
válasz GeneraL_XTX #48144 üzenetére
minden restart után eltűnik mint felmountolt meghajtó ( D: pl) de a disk managmentben látszódik?
[ Szerkesztve ]
-
Tournament
aktív tag
válasz szabonagyur #48150 üzenetére
nem speciális igény
csak a legstabilabb leggyorsabb beágyazott rendszerek verzioi probol és entiből
és app hülyeség mentes vagyis csak minimális amugy ugyan ugy mindenre alkalmas csak sokkal stabilabb
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Tournament #48156 üzenetére
Valamiért mégsem megy a kollégának. Bár tény nem tudjuk, hogy ezen kívül hogy ez a típus MSDN kiadás e legalább vagy, hogy lett
aktiválva. -
törölt tag
Segítsetek kérlek!
Hogy lehet Windows 8.1 összeomlott rendszert visszaállítani lemezképből? Jogtiszta Win8 -om van, abból frissitve windows 8.1 -re. Egy hiba miatt a rendszerem összeomlott, nem indult. A win 8 telepitő lemezről próbaáltam helyreállítani a rendszert korábban mentett lemezképből, azonban: nem azonos oprendszer hibaüzenet jött le.
Formázás után mindent újra kellett telepitenem. Természetesen elveszett minden adatom és 2 napomba került a szoftverek telepitése és frissitések..
Hogy lehet boot DVD-t (vagy pendriveot) létrehozni a win8.1-hez? Nem tudok inditólemezt létrehozni. Valamilyen fizetős lemezkezelő szoftver kell hozzá?
A rendszervisszaállítás rendszerhibánál (lemezképből) funkció egyáltalán működik-e a win 8.1-nél?
Köszi a segítséget![ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz Partyface007 #48154 üzenetére
Pontosan!
-
Partyface007
őstag
válasz GeneraL_XTX #48160 üzenetére
logban nem találsz valamit ami előrébb vinne?
más betüjelet választasz akkor is ugyanazt csinálja?
-
válasz Partyface007 #48162 üzenetére
na de akkor csak a kopasz windowsról készít helyreállítót vagy a programokkal beállításokkal ilyesmi? illetve ha úgy húzom újra akkor is marad jogtiszta? mert nekem is a gépen alapból telepített W8 van először 8.1 re aztán update 1 re frissítve. ilyenkor mi a helyzet?
Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
törölt tag
Azért a letűzött Modern UI-s alkalmazásoknál elég furán mutat, hogy nincs előnézeti kép. A másik pedig, hogy a Skype ugye nem jelzi továbbra sem az tálcán sehol, hogyha valaki ír, azon túl amit már megszoktunk. Ugyanis ha nem vagyunk a gép előtt, a Modern UI-s jelzést esetleg nem vesszük észre sokáig.
-
Zotya84
őstag
válasz betyarr #48141 üzenetére
Ennél nagyon részletesebben nem tudom leírni, minden lényeges infót tartalmaz.
De azért megpróbálom:
64es és 32es telepítő install.wimjei (átnevezve) kellenek:
Mappa\
x64.wim
x32.wim
1.cmd
2.cmd
mount mappa
imagex.exe (32 bit esetén 32 bites, 64 bit esetén 64 bites)Majd futtatod mindkettőt, és belerakod a 32-es vagy a 64-es telepítőbe az így létrejött install.wim-et, meg melléje a fent ellátott tartalommal a ei.cfg file-t, és kész az iso. A két cmd tartalma meg szerepel elébb.
Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
Zotya84
őstag
válasz GeneraL_XTX #48142 üzenetére
Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
Partyface007
őstag
válasz Lalikiraly #48163 üzenetére
azt írta van mentése
én csak írtam hogy mivel tudja visszaállítani
a recovery drive az csak egy bootolható pen drive amivel vissza tudod állítani az oprendszert mentésből (többek között)
-
törölt tag
Sajnos nem jutottam előbbre. A win 8.1-ből lépésről lépésre haladva, a sugó szerint, nálam valami miatt a pendrive-ra sem DVD-re nem lehet létrehozni un. "helyreállítási meghajtót". Nem hajlandó elinditani.az írását. Odáig jutok: "USB flash meghajtó csatlakoztatása" de a Tovább gomb szürke.....
-
Tazman86
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy valaki találkozott-e már Win 8.1 alatt ezzel a hibaüzenettel? CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT error
Napokban ugye megjött a frisstiés a rendszerre azóta csinálja elképzelni sem tudom mi okozhatja eddig nem csinált ilyet.....
Létezik a tuning miatt? Bár eddig is ment beállitásokhoz pedig hónapok óta nem nyúltam..... -
Spancho
senior tag
Sziasztok.
64 bites Windows szeretnék telepíteni egy új gépre (az mindegy hogy 7 vagy 8/8.1)
A lényeg hogy PENDRIVE-ról szeretném telepíteni.
32 bites XP-ről szeretném megoldani.
Azt hallottam ,hogy a Microsoftos "Windows 7 USB/DVD Download Tool" nem tud 32 bites rendszerről nem tud 64 bites 'lemezt' készíteni.
Találtam egy Parancssoros leírás ahol egy fájl kicserélésével működik a dolog.
És letöltöttem a RUFUS-1.4.6-ot is.
A RUFUS-szal tudnék 32 bites XP-ről 64 bites lemezzel bootolható Pendrive-ot készíteni ,vagy csak a parancssoros megoldással lehet ?Köszi.
A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
Spancho
senior tag
Egy régi 32 bites XP-s gépről szeretnék készíteni egy 64 bites Win7/8 as Pendrive-ot.
Amit egy másik gépbe dugva települne a rendszer
Csak azt hallottam ,hogy 32 bitről nem fog működni a 64-bites USB-s Windows.A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
Spancho
senior tag
válasz Tournament #48181 üzenetére
Köszönöm.
Erre voltam kíváncsiA nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
Monyos
aktív tag
üdv!
Nálam is jelen van a Wifi-s "korlázotott" net probléma, már a kezdetek óta, kb. használhatatlan volt Wifi-vel a gép, kábelen hibátlan. Ezért visszatértem Win 7-re, itt természetesen hibátlan. Nagy reményekkel újra megpróbálkoztam a W8.1-el, hátha javult a dolog, de csalódnom kellett. A probléma a már sokszor említett: Böngészek, "netezek" , majd az egyik pillanatban már nem érek el semmilyen oldalt, megjelenik a tálcán a Wifi-nél a sárga felkiáltójel, a kapcsolatra pedig azt írja, hogy korlátozott. Rákerestem itt a fórumon a hibára, hátha van megoldás, de úgy tűnik senkinél sem oldódott meg. Pár fórumtárs: [link] [link] [link] [link] [link] [link]
Ez alapján látszik is, hogy a hiba elég sokszor előjön és a legkorábbi jelentés itt a fórumon már több mint FÉL ÉVE! volt és azóta sem sikerült megoldani?!Esetleg nem sikerült valakinek megoldást találni rá? Vagy valami mókolós megoldással, nem lehet úgy megoldani , hogy amikor "korlátozottá válik" a net , akkor azonnal csatlakozzon le, majd vissza?
[ Szerkesztve ]
-
mediumgecso
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Jelenleg Win 8.1 Entreprise-t használok, és Hyper-V segítségével szeretnék virtuális gépet létrehozni és Win 7-et telepíteni egy olyan program miatt, ami csak Win7 alatt fut.
Tud valaki segíteni hogy kell ezt kivitelezni?
Még soha nem csináltam ilyet, de a programra nagy szükségem van munkák miatt...Köszönöm ha segítetek
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
ng0ofy
KORREKTOR
Tudtok segíteni MS account dolgokban? (:
Van egy sima MS fiókom, amivel bejelentkezek a windowsba a gépemen. A húgomnak is csináltam egy accountot, azt használja a telefonján, stb., de a gépen is kapott egy felhasználói fiókot, amihez az MS acc-al lép be.
Baj: kipróbáltam, mi is az a family safety. Tök jó, hugit felvettem, mint gyereket, minden jó is, egészen addig, hogy töröltem a beállítást. Most a hugom nem tud bejelentkezni az MS fiókjába sehol, mert mindenhol kéri a szűlői permission-t, de az törölve lett, én nem tudom mint szülő menedzselni. Viszont olyat is ír, amikor akarom engedélyezni neki a fiókba bejelentkezést, hogy nincs kitöltve a teljes név és a születési dátum. Mindkettőnknek ki van töltve, tehát nem tudom pontosan mit akar az ms tőlünk. HELP!
Ja, sürgős lenne, mert hugi a telefonját elhagyta és meg kellene nézni, hogy hol, megcsörgetni, nem -e itthon van, stb
-
netpeti98
addikt
válasz mediumgecso #48184 üzenetére
-
xxSanchez
őstag
válasz mediumgecso #48184 üzenetére
1. Indítsd el a Hyper-v kezelőt
2. Jobb fent Új > Virtuális gép
3. Egyértelműen menj végig a lépéseken
4. A legutolsó lépésnél tallózd be az ISO-t.Heyho.
-
Deck
titán
Mobiltelefonon aktiválnám a Windows 8.1em. Van egy ingyenes 0680as szám. Ha ezt felhívom az tényleg ingyenes lesz? Mivel előfizus vagyok azért kérdem, nem szeretnék meglepit.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Criton
veterán
Sziasztok,
használ valaki Spybot S&D programot? Ha igen, akkor nála az immunizálás lefut?
-
polonic
félisten
A frissítés után az asztalon megjelent a homegroup. Letörölni de még áthelyezni sem tudom.
Miért történt ez és megoldás az eltűntetésére? -
vakond5
őstag
Sziasztok!
Feltettem az Update 1-et aznap, mikor kijött, és van egy eléggé irritáló problémám. Ha a tálcán levő start gombra kattintok, és megnyitok valamit a start menüből, akkor addig látható marad a tálca, míg rá nem viszem az egeret, és mozdítom el onnan. Ha viszont a billentyűzet start gombjával nyitom meg a start menüt, nem jön elő a hiba. Tegnap feltettem a beépített Update 1-es Windows-t, és ugyanúgy csinálja.
Ismerős gépén is így van, tehát biztos nem nálam van baj.Van még akinél így viselkedik? Kérlek, nézzétek meg!
Feltettem a kérdést answers.microsoft.com-on is, remélem lesz valami. A kérdésben szerepel egyébként a start menüben levő jobb klikkes menü visszaváltása is, ugyanis a korábbi érintőképernyős gépekre szánt megoldást sokkal jobban szerettem. Itt a topic.
"It's not about having what you want, it's wanting what you've got."
-
Tournament
aktív tag
válasz vakond5 #48193 üzenetére
Ez gyárilag ilyen már január ota amikor jőttek az update 1 lemezek a betak az első szivárgás ota ugyan ugy benne van nem egyedi esett
Én is feltetem ezt a kérdést még a 16596 buildnél mi ez hogy a tálca szorakozik + nálam a hangerő és a CCC ikon is szorakozott nem jőtt be semmi ha rányomtam csak 4-5s mulva
nálam nem csinálja amugy a tálca se semmi ilyen hülyeségeket
amikor csinálta restart megoldota valami frisitési hiba lesz
[ Szerkesztve ]
-
vakond5
őstag
válasz polonic #48192 üzenetére
Nyisd meg a registry-t, és menj ide: "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Desktop\NameSpace"
Ezután töröld ki ezt a mappát: "{B4FB3F98-C1EA-428d-A78A-D1F5659CBA93}"@Kabalabula: Köszi a választ, remélem lesz rá valami megoldás, mert szívrepedést kapok tőle. Nem az, hogy annyira borzasztó probléma, csak idegesít..
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
vakond5
őstag
válasz szabonagyur #48196 üzenetére
Értem. Igen, sok bugyuta start menü, tálca, meg "jobbgombosmenü" huszár addig verte a nyálát, hogy kaptunk valamit, ami rajtuk kívül senkinek nem tetszik. Annyira örültem az Update 1 előtt, hogy végre olyan OS van, ami nem a régi rákságokat követi, hanem végre van valami modernizálás, erre sorra cseszik el az egészet..
@polonic: Szívesen. Valószínűleg az update előtt nem volt ott, és úgy gondolta a rendszer, hogy hiányzik, ezért betette azt is.
@Kabalabula: "nálam nem csinálja amugy a tálca se semmi ilyen hülyeségeket - amikor csinálta restart megoldota valami frisitési hiba lesz"
Ezt a te korábbi problémádra érted, van az általam feltett kérdésre? Azért kérdezem, mert azzal kezdted a hsz-t, hogy nem hiba, tényleg így működik, most meg azt írod hogy valami frissítési probléma.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz vakond5 #48198 üzenetére
A vicc, hogy szerintem továbbra sem tetszik nekik mivel még mindig nem Win7 kinézete van. Anno Vista ugyanez volt, hogy miért nem XP.
Na igen ez a jobb gomb dolog engem is felhúzott már pár napja. Amúgy igen nekem is tetszett, hogy a WIn8nál megint újítottak, kell a változatosság.@(#48199) zsírsámán nyisd meg a tálca beállításait, navigáció fül, majd vedd ki a pipát az Asztal megjelenítése kezdőképernyő helyett... sor elől.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest