- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakond5
őstag
válasz King Unique #48233 üzenetére
Abszolút egyetértek!
Visszatérve az eredeti problémámra, bízom benne, hogy lesz valami kis tweak a jobb gombos menü, korábbi, érintőre tervezett kialakításának cseréjére. A tálcás dologról meg kaptam visszajelzést az answers.microsoft.com-on, ahol a tag azt írta, hogy ennek így kell működnie, nem hiba.
"It's not about having what you want, it's wanting what you've got."
-
Deck
titán
Segítséget kérnék.
- Tiszta Windows 8.1. most telepítettem
- Utorrent 2.2.1-ről van szó[ Szerkesztve ]
PS5
-
törölt tag
Szia!
Ha ez megnyugtat, nekem is ezzel volt problémám, pont mikor kiakartam venni a pipát. Kényszer megoldás volt egy újabb utorrent használata, esetleg bittorent, de én a sok hibaüzenet, és fagyás után inkább visszatöltöttem a sima 8.1-et(ha 8.1 Update-re gondolsz).[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ne haragudj, nem vagyok szaki, így nem tudok segítséget nyújtani ez ügyben, de emlékeim szerint az simán felment, viszont letöltésnél szétfagyott a gép. Nem a program, a gép. Nem is bosszankodtam sokat, downgrade...
Szerk.: 3.4-nél én már kitudtam venni onnan a pipát.
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
Legújabb Utorrent gond nélkül megy. Windows 8.1. update 1 X64
PS5
-
vadkörte
addikt
Hello mindenkinek!
Legális és aktivált alap W8 Pro-val mégis mennyi ideig fut a 8.1 update?
Rendben letöltötte a csomagját, telepíteni is akarja, de az "Információgyűjtés" pontnál, a telepítés 72%-ánál megáll és az Istenért sem megy tovább.
Az első nekifutásnál le kellett állítanom a gépet, mert hajnali 2 felé már aludni szerettem volna, szerencsére onnan folytatta ahol abbahagyta, de 72%-ról nem lép tovább...Üdv. V. Körte
-
őstag
Nálatok megy a Windows Posta alkalmazás? Nekem nem tud kapcsolódni netre, így nem szinkronizálódik semmi. A webes felület jó.
-
kispx
addikt
Sziasztok,
jól látom, hogy nincs a 90 napos próbaverziónak Update 1-gyel frissített változata? -
veterán
Ha az MS fiókomra vannak [outlookra] átirányítva a gmail-es címemről a levelek, akkor az asztali outlookhoz hogy tudom csatlakoztatni az MS fiókhoz tartozó outlookot? Ugye fiókadatokat kér, de nem tudom, hogy az MS fiókos outlookomnak mi lehet a címe o.O
Erre van valami ötletetek?
Everybody lies.
-
bmakszim
senior tag
Sziasztok!
Van egy hatalmas problémám. Ha telepíteni szeretnék bármit, ami az InstallShield-del települne, rögtön az elején kiírja, hogy hibát észlelt és leállt. Mi lehet a probléma? Vírus? -
AtHoS
nagyúr
válasz xxSanchez #48271 üzenetére
Ez hasznos infó lehet annak, aki szintén ESET-et használ
Kergető le, update fel, kergető fel módon elkerülhetik a problémát. Össze is lehetne szedni ki milyen AV mellett mit tapasztalt.
Folytatom a tiédet: nálam Outpost SS + Webroot + MBAM 2.0 prémium mellett nem volt probléma, simán felment az update
read-only mode on the forum
-
noxon
őstag
Üdv! Windows 8.1-em van, feltettem ezt a soluto progit ami kiírja, hogy miket tölt be induláskor és, hogy mennyi ideig tart. Több mint két percig tölti be az induláskor a windows a dolgait, ez nagyon sok, nincs rá valami megoldás amivel lehet gyorsítani a win 8 betöltését? Nekem nagyon lassú. Már bejön a tálca, de még nagyban kerreg, pl a google chrome-t elindítom és az is tölt sok másodpercig...
We live in a simulated world...
-
somasz
addikt
Mi lehet akkor, ha haverom gépére rátelepítettem a 8.1-et, microsoft fiók nélkül jelentkeztem be, állítottam be mindent és frissítettem a win-t. Miután megkapta, be akart jelentkezni a saját Microsoft fiókjával, de ekkor végtlelenségig nyúlt a bekapcsolási folyamat, inkább nyomott neki egy rendszervisszaállítást.
Mi lehet a probléma? Hogyan kéne kivitelezni a dolgot?Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
ETOM
addikt
miért olyan jó ez a 2.2.1 verzió?
[ Szerkesztve ]
-
harley
őstag
üdv
hogyan tudom formázni a kettészedett particiót?
telepítésnél kettészedtem a vinyót, egyiken van a rendszer, de a másikat formáznom kéne, hogy felismerje a rendszer.
csak nem tudom hol van ez a lehetőség."Olyan még nem volt, hogy ne lett volna valahogy" :)
-
Deck
titán
-
Froclee
őstag
hali
az mitől lehet hogyha lehatjuk (lekattan) a laptopot akkor a bekapcsol a gép? az xpvel nem volt ilyen (szóval nem bios-os lehet a baj), hanem mióta feltettem a 8.1et azóta van ez. köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest