-
PROHARDVER!
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ScomComputer
veterán
válasz micafighter #47247 üzenetére
Igen,mint írtam ezeken már túl vagyok.és mégis random leáll a rendszer....
Köszönöm,hogy segíteni próbálsz...
Holnap felteszek egy win7-t megnézem azzal is....
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz micafighter #47250 üzenetére
Hogy értve verzió lépés?! Én jelenleg 8.1-et futtatok és azt szeretném felfrissíttetni a telepítő lemez segítségével.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
micafighter
nagyúr
válasz ScomComputer #47251 üzenetére
Nincs mit, először ezeket kell megnézni, ugyan írtad, hogy már megvolt, de az nem tudtam pontosan mit takar.
-
pcgamer01
senior tag
Sziasztok.
Segítségre van szükségem.
Adott egy Laptop amin w.8.1van.
A probléma pedig az hogy a szüleim raktak rá valamk jelszót de most persze nem tudják mi az.
Minden lehetséges jelszót beirkáltunk de egyszerüen nem jövünk rá hogy miaz.
Hogy tudom visszaállítani a jelszót?Van ugye olyan opció hogy Password reset de az pendrive-ot kér amit ha dugok be egyet akkor kiírja hogy nincs rajta reset progi.
Ezt a bizonyos Pasword reset programot hol találom meg?Googléva is írtam de nem találtam értelmeset benne.Segítségetek előre is köszönöm.
Samsung Galaxy S10+
-
tylerddd
veterán
válasz micafighter #47254 üzenetére
Erre gondoltam, de a videó alapján semmi értelme, hiszen a programokat mind tehetem újra. Talán kicsit gyorsabb, mint egy teljes újratelepítés, de SSD-n az se egy kibírhatatlan idő. Driver telepítéssel nem kell szórakozni, ami még pozitív a dologban.
-
-
bobooo
addikt
válasz micafighter #47230 üzenetére
Megoldódott. Valamiért nem szerette, hogy egyszerre Tv-re és monitorra is rá volt kötve (TV nem is volt bekapcsolva na mind1). Maint kihúztam a HDMI-t (TV) rögötn beadta a bejelentkezési képernyőt
-
Rimuru
veterán
Windowsban meg lehet csinálni hogy egy accountnál nincs engedélyezve grafikus felület?
Vigyázat, csalok!
-
Skizz
addikt
Sziasztok
Van egy kis problémám az originnel 8.1-en, konkrétan a telepítő meg se moccan, se kompatibilitás módban, se rendszergazdiként... van erre valami bevett megoldás?
-
Thusor
őstag
Windows 8.1 fut a HP workstation Z400 gépemen. Szeretném távolról VPN-en keresztül elérni. Hogyan kell beállítanom a gépet, hogy ezt véghez tudjam vinni?
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
nagyúr
válasz tylerddd #47252 üzenetére
Akkor cask a rendszerfájlok lesznek frissítve, de utána kell a programokat ellenőrizni, meg egy win updatet futtatni. De jobban jársz, ha újra rakod a gépet.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
tylerddd
veterán
válasz Sub-ZeRo #47264 üzenetére
Egyébként azért próbálkoznék a dologgal, mert problémám van az alvó módba való eljutással. A laptopom úgy van beállítva, h a fedél lehajtásakor menjen alvóba. A bekapcsolástól számított első alkalommal ez megy is, de másodjára már talán kifagy. A kijelző lekapcsol, de a merevlemezek nem, a háttérvilágítás is megy a billentyűzeten, viszont csak a ki-bekapcs segít.
Nem tudom, hogyan lehetne utánajárni, h mi okozza ezt. Lehet, h valami driver?! Nagyon bosszantó, mert viszonylag sokszor használnám ezt a funkciót, pl. ha elmegyek az asztalomtól melóhelyen vagy tudom, h huzamosabb ideig nem kell a gép, de nem akarom kikapcsolni.
-
nagyúr
válasz tylerddd #47266 üzenetére
Lehet az alaplapi driver a ludas. Azt kellene cserélni, vagy letörölni és hagyni, hogy a windows gondoskodjon róla.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz tylerddd #47269 üzenetére
Hát inkább egy új windows-szal kellene megpróbálnod, hogy nem raksz fel semmit, cask windows updaten lefrissíted. Utána megnézed, hogy mihez nincs driver és keresel hozzá egy újat. Ha így sem megy, akkor passz. Próbáld meg win7 alatt.
-
artiny
őstag
Enable Java Acces bridge - ez mire valo a windows 8 beallitasanal (control panel - make a comuter easier to use nal talalhato )
-
Core2duo6600
veterán
Hello
A win 8.1 Pro n szeretnék egy mappát megosztani.
Úgy, hogy kérje be a jelszót a másik gépen, és ne egyből azt vágja ki, hogy nincs jogom rá.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
micafighter
nagyúr
válasz F_Zolee #47267 üzenetére
A Comodo az új dolgokra mindig kérdez, jogosultságokat kell adni a telepítőnek, és utána feltelepül rendesen. Lehet egyébként, hogy nála is az Antivírus programmal van gond, de nem sok részletet írt a fórumtárs, így addig nem érdemes következtetésekbe bocsátkozni.
[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
válasz micafighter #47274 üzenetére
Nálam minden frissítésnél gond volt. Sosem kérdezett rá, hogy valami menne...így ki kellett kapcsolni állandóan. Én csak egy tippet adtam neki, mert nálam nem volt sosem semmi ilyen gond csak az originnel.
-
HollyBoni
veterán
A fos 8.1 feltett valami frissítést, most mikor indítanám mindig azt írja frissítés kezelése, kiír egy százalékot, kiírja újraindítás, újraindul, és kezdődik előlről. Lehet ezzel valamit csinálni?
-
ScomComputer
veterán
válasz micafighter #47274 üzenetére
Oh drága barátom ,meg van a gond miért állt le a win 8.1....na szerinted....
-
micafighter
nagyúr
válasz ScomComputer #47277 üzenetére
-
micafighter
nagyúr
válasz Visormail #47279 üzenetére
A következő kérdést megelőzvén, hogy hogy kell csinálni bat fájlt:
Létrehozol egy akármilyen fájlt, mondjuk szöveges dokumentumot, és átnevezésnél átírod a fájl nevét a kiterjesztéssel együtt. Mondjuk az xyz.txt -t átírod xyz.bat-ra. Majd megkérdi a Windows, hogy biztos ezt akarod? azt mondod, hogy igen. Utána a bat fájlt úgy tudod szerkeszteni, hogy jobb kattintás, szerkesztés. De az is megoldás egyébként ha a txt-be bemásolod a parancsot, elmented, és utána nevezed át bat-ra. A bat fájl egyébként parancssort fog megnyitni, a bat fájlban tárolt adatokat a parancssorban lefuttatja.
-
addikt
válasz micafighter #47282 üzenetére
Jahh igen, ha nem indul akkor azt, vagy bootolni valamilyen live rendszerről és úgy törölni annak a
C:\Windows\SoftwareDistribution\Download\
mappának a tartalmát.Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
Armahun
addikt
Most vettem észre egy furcsaságot.
Ha leállítom a gépet, majd újra bekapcsolom a feladatkezelőben nem nullázódik le az indítás óta eltelt idő számláló.
Csak újraindítás választása esetén áll vissza nullára.
A sima leállítás is hibernációt takarna? Ezt abból gondolom, mivel egy leállítás és bekapcsolás sokkal kevesebb idő mint egy újraindítás.Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
Armahun
addikt
Köszönőm.
Parancssorból leáll rendesen.
Furcsa volt, mert ki akartam próbálni az akku időt és úgy emlékeztem, hogy este rendesen leállítottam, aztán mikor ránézte tizen órákat írt ki.
[ Szerkesztve ]
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
micafighter
nagyúr
válasz Armahun #47288 üzenetére
A különbség, hogy a Windows 8ban az alapértelmezett a Hibrid leállás - Gyors rendszerindítás (Hybrid shutdown - Fast startup), a parancssorból pedig amit írtam parancs, az a hagyományos leállást indítja.
A hibrid leállás lényege hogy a kernel session és a driverek ki lesznek írva a merevlemezre a hiberfil.sys fájlba, hasonlóan a hibernáláshoz, de a hibernálás több GB-nyi adatot ír a hiberfil.sys-be, míg a hibrid leállás csak párszáz MB-ot.
A hibrid leállás lényege a rendszer gyorsabb indulása, mivel nem kell a 0-ról felállnia a rendszernek, a kernel sessiont és a drivereket beolvassa a hiberfil.sys fájlból. E miatt nem nullázódik a feladatkezelőben az indítás óta eltelt idő, mert folytatódik a kernel session.
Hibrid leállás egyébként teljes leállás, ugyanúgy, mint a hibernálás, tehát az összes alkatrész kikapcsol.
Itt tudod ki/be kapcsolni a hibrid leállás/gyors rendszerindítást:
Részletesebben a hibrid leállás / gyors rendszerindításról: [link] [link] [link]
[ Szerkesztve ]
-
El Gringo
senior tag
üdv megint
valaki tudna segíteni, hogy tudnám módosítani a MicrosoftID-m email címét gmail-ről a live-ID-m email címére? Vagy átmenteni az adatokat. A gépház menüm halott, nem tudom új felhasználót hozzáadnił----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
ScomComputer
veterán
válasz micafighter #47278 üzenetére
A billentyűzet volt a hiba......beszart, elromlott. stb..... ez miatt kapcsolt ki a win8.1....
-
zoltan6
őstag
válasz ScomComputer #47291 üzenetére
az derék,de legalább megoldódott.
-
F_Zolee
veterán
válasz ScomComputer #47291 üzenetére
Nekem is vannak ilyen random hülyeségek, épp a billentyűre gondoltam én is, hogy csak az lehet szar, mert néha netezés közben bevágott pár karaktert meg bezárt ablakokat stb... De annyira random módon...van még egy gagyi billem ami nem világítós majd átváltok ha már teljesen meggajdul.
-
dobostorta
tag
Hello!
Win 8.1-em van, és néhány proginál mindig megjelenik indításkor ez a figyelmeztetés: A szoftver gyártója nem ellenőrizhető, biztosan futtatni szeretné ezt a szoftvert?
Az "ezen fájl megnyitása előtt mindig legyen kérdés" opcióból kivettem a pipát, de ennek ellenére is mindig megjelenik a figyelmeztetés.
Szerintetek, hogy lehetne ezt megoldani, hogy ne írja ki mindig?
-
JanR
addikt
válasz dobostorta #47295 üzenetére
UAC-t kikapcsoltad?
-
dobostorta
tag
válasz dobostorta #47297 üzenetére
win8-nál nem csinálta, de 8.1-nél állandóan kiírja....
-
goldnarmz
aktív tag
válasz dobostorta #47298 üzenetére
Jobb gomb az "Ez a gép" feliraton a "sajátgépben" -> Tulajdonságok (vagy Windows + Pause lenyom) -> Speciális rendszerbeállítások -> Speciális fülecske -> Teljesítmény résznél - Beállítások -> Adatvégrehajtás megakadályozása
Itt nézd meg, mi van bejelölve.
-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
8.1 Pro-t használok a notimon egy 32"-es 1080p tévére kötve. Mivel messze vagyok a tévétől, ezért alkalmaztam a beépített dinamikus nagyítást a legmagasabb beállsáson, viszont szeretném még jobban felnagyítani a képernyő tartalmát. Van erre mód?
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SSD kibeszélő
- Spórolós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen alaplapot vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest