- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolikaE46
senior tag
-
zolee0307
őstag
Feltettem a nyomtatóm (canon mg3150) driverét, meg a programokat. Amikor elindítom a canon solution menu ex progit (innen lehet minden funkciót elérni) a win benaplóz vmi dll hibát.
A nyomtatóhoz adott lmezen lévő drivert, meg progrsmokat raktam fel, a lemezen még win 8 van írva. Ez lenne gond? Láttam a canon honlapján win 8.1 programcsomagot, lehet azt kellene felrakni? (ilyenkor le kell szedni az előző drivert, progikat, vagy simán lehet telepíteni?)
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
Zotya84
őstag
válasz flash- #45900 üzenetére
Szerintem nem igazán, mert ahhoz eleve GPT lemez kell, nem MBR, meg nincs neki ott az MSR partíció, ahol az UEFI-boothoz szükséges infók vannak...
Bár lehet, hogy létezik rá megoldás.
Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
félisten
-
zolee0307
őstag
válasz szabonagyur #45907 üzenetére
Köszi, egyébként működik minden rendesen, csak ez a hiba van mindig, mikor elindul.
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
konyi79
addikt
Mi a szar van, ma mindkét gépem összeomlott mint a huzat. Az egyik láttam frissítgetett, az utána kezdte, gondolom akkor a másik is. Teljesen eltérő konfig, az egyik amd apu-s htpc, a másik ivy-s i7 lapos, de mindkettőn eredeti 8.1 van. Tapasztalt valaki hasonlót? Mindkettő behal az első programindításkor restart után.
-
félisten
-
konyi79
addikt
válasz szabonagyur #45910 üzenetére
Kihúzom az egeret oldalra (asztalon), és az oldalsáv helyett alap zöld lesz az egész képernyő, és hosszan nyomott gombbal lehet a gépet onnantól újraindítani, semmire nem reagál
Mindkettő[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
konyi79
addikt
válasz szabonagyur #45915 üzenetére
MS szeretetcsomag, auto update. Odáig nem sikerül eljutnom megnézzem
-
félisten
-
konyi79
addikt
válasz szabonagyur #45918 üzenetére
Oh! Meglett!!!!
Felrakta az amd valami driverét, mert mindkettőben amd grafika van, és azt nem szerette. Vagyis van egy progim, ami auton idul mindkettőn és az finnyás a driverre.. -
félisten
-
kromatika
veterán
sziasztok.ma vettem egy notit itt svajcba,és win 8.1 van rajta gyarilag.halottam hogy létezik olyan program amit ha feltelepitek win 7 felületet kaphatok. és még szeretném telepiteni azt is hogy a win8 teljesen magyar nyelvü legyen.legszi ha kérhetnek egy pontos linket ahol le tudom ezeket tölteni.elöre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz kromatika #45922 üzenetére
Classic Shell visszahozza a start menüt, és le tudod tiltani vele a Win 8 oldalsó beugró sávjait. Linkelni sajnos nem tudok, telorol vagyok.
Nyelvet ingyen le tudsz tölteni a vezérlőpult nyelvi részéből. A teljes nyelvi átállítást pedig leírtam itt nemrég, képekkel együtt.
[ Szerkesztve ]
-
-
King Unique
titán
válasz kromatika #45922 üzenetére
A Windows 8.x hetesítése
Nyelv, meg helyileg, instant hozzáadható [link]De ha ennyire nem tetszik, ellenérzéseid vannak vele kapcsolatban, akkor mért nem vetted OS nélkül és hozzá külön Win7-et, mert ez a "hetesítés" se varázsol full 7-est belőle , de szerintem nem is kell, úgy jó, ahogy van.
-
Mr X
veterán
válasz King Unique #45927 üzenetére
Feltételezem, nem mindenhol árulnak minden notiból egyszerre oprendszerest és rendszer nélkülit is.
-
King Unique
titán
Ez igaz, csak akkor előtte kicsit informálódni kéne az új rendszerről, h tetszene, megfelelne-e (nem beszélve itteni és más tesztekről, elérhető MS próbaverziókról) és nem csak úgy belevágni, utána meg nyafogni, h mégse kell...
Mert. ha nem, akkor más megoldást keresni és nem utólag megpróbálni erővel átszabni...
De ha ennyire nem tetszik neki, akkor még mindig ott a Downgrade lehetősége, bár vsz előtelepített W8.1 noti, secure boot stb., lesz vele egy kis munkája.[ Szerkesztve ]
-
kromatika
veterán
kösszsönöm.azért vettem igy mert ezt csak os -al együtt lehetett venni,és fél áron van a magyar orszagi legolcsobb ártol.
-
F_Zolee
veterán
Újabb laptopoknál már alapban csak win8 support van. Ilyenkor is vegyen 7et az ember? Nemrég egy 100k-s alap gépnél tapasztaltam ezt.
-
Mr X
veterán
válasz King Unique #45929 üzenetére
Tehát inkább ne vegye meg a laptopot, mert Win8-cal adták?
Kérdezte, hogy hogyan lehet win7-esíteni. Gondolom ha az nem fog megfelelni neki, akkor feldob egy 7-est.
A te érved akkor lenne jogos, ha választhatott volna, hogy milyen rendszerrel veszi meg.
-
King Unique
titán
válasz F_Zolee #45931 üzenetére
Ez meg a másik, a driver notinál...
Most mondanám, akkor vegyen régebbi notit, v olyant, amihez a gyártó ad ki Win7-es drivert is (pl. Lenovo, persze nem mindhez), azért néhány 8-cas drivert a 7-esre is fel lehet kapatni, de lehet belőle valóban macera.(#45932) Mr X: ez a feldob sokx virágbolti verziót, aktiválást jelent , akkor már downgrade-eljen, de driverekkel lehet gond, azt elismerem. Viszont azért, ha vki akár, be tud még szerezni olyan notit, aminek van Win7 supportja és vásárlásnál neki is ott volt a lehetőség, arra is, h előtte gyártó oldalát lecsekkolja OS support terén.
[ Szerkesztve ]
-
Rexcor
őstag
Tegnap feltelepítettem 23 új fontos frissítést és azóta lassabban kapcsol be a gép és leállításkor pedig pár másodpercre felpörögnek a ventillátorok, eddig nem történt ilyen. Mi okozhatja ezt?
-
Mr X
veterán
válasz King Unique #45933 üzenetére
Leírta, hogy miért ezt vette, ráadásul nem hőbörögve jött ide, amivel kiérdemelhette volna a beszólást.
-
Mr X
veterán
válasz King Unique #45936 üzenetére
Azt hiszem, ezért is jött ide egyből megkérdezni, mi az a program.
-
törölt tag
válasz ZolikaE46 #45898 üzenetére
csak az a helyzet, hogy a 3DMark egy hulladék, meg úgy a legtöbb mainstream benchmark. (gyártók "optimalizálják" a drivereket hozzá, hogy több pontot kapj...) mert a valós alkalmazás teljesítménye a lényeg, a használt szoftverkörnyezetben. ezt egy benchmark sem replikálja.
nem az alkalmazások gyorsabbak 8 alatt, hanem maga a rendszer fürgébb, ami más.[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
ZolikaE46
senior tag
válasz #19617792 #45938 üzenetére
Igazából azóta vissza tettem a Win7-et és a 13.12-es driverrel ugyan olyan rossz volt mint win8.1 alatt. Tehát nem a Win8.1-el volt a gond ha nem a driverrel a 12.6, 12.7, 12.8...-13.9-ig ugyan azok az eredmények jöttek ki nagy vonalakban. Maximum nagyon kicsi eltérések voltak ami a programnak betudható. Itt viszont nagyon sok volt a korábbihoz képest hiába optimalizálják, mert játékban is megmutatkozott hogy kevesebb volt egy kicsit az fps...
Lényeg annyi hogy a 13.12-es Driverrel volt a gond és nem a win8.1-el!
Viszont egy kérdésem még lenne win 8.1el kapcsolatban. Ki lehet teljesen iktatni a bejelentkezési procedurát hogy az miatt ne töltsön Pc? Annyit be tudtam állítani, hogy magától bejelentkezzen, de hogy teljesen kikapcsoljam mint a win7-nél az nem lehetséges valahogyan?
-
AtHoS
nagyúr
válasz ZolikaE46 #45940 üzenetére
Tedd át offline fiókra
Gépház -> FiókokMár ha erről írtál éppen, mert tényleg kicsit zavaros miről is akartál írni
Szerk.
pzstmnem ismerem az adatokat, amelyek mellett egyértelműen azt lehetne mondani, hogy "siker", de az eladott mennyiség nekem nagyon nem úgy tűnik, hogy bukás lenne.
Azt viszont mindenképpen elismerhetjük, hogy nagyon megosztó a Win8. Sokan vannak, akik bottal sem nyúlnának hozzá, míg ismét sokan, akik nem sírják vissza a win7-et
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
flash-
veterán
sziasztok
van egy asrock z75 pro3 alaplapom.már eleve uefi biossal vettem ugyanis del gombbal biosba belépve azt írja hogy uefi bios.
jelenleg windows 7et használok ssd-n.
MBR módban van az ssd.ha most windows 8.1 et akarok feltenni akkor fontos ez a gpt-re való konvertálás - ez az UEFI módban való windows 8.1 telepítés?
mi más változna?
hiszen most is UEFi a bios,hiszen azt írja ki.
mit nyernék?vagy hagyjam így MBR -ben ahogy most van így telepítsem a windows 8.1 et?
mindegy?
[ Szerkesztve ]
-
Pala
veterán
válasz ZolikaE46 #45940 üzenetére
Nálad legalább kiderült, hogy driver-gond, ez még a kisebbik rossz. Nálam viszont konstans lassabb a Win 8.1 (és a sima 8 is), teljesen mindegy, milyen drivert használok. Sőt, Az itthon lévő PC-k mindegyikén lassabb, pedig eléggé különböző konfigokról van szó (korban és felépítésben is). Persze most a játékok alatti a teljesítményre gondolok, mert maga a rendszer amúgy kellően fürge. Bár szvsz nem gyorsabb, mint a Win7, SSD mellett legalábbis nemigen veszem észre (talán 1-2 másodperccel hamarabb bebootol, de onnantól kezdve ugyanolyan fürge mindkettő).
-
félisten
-
gerushi
csendes tag
Sziasztok!
Ismeri valaki a Microsoft Windows Embedded 8.1 Industry Pro verziót? Miben különbözik ez a simától? Fel lehet egyáltalán telepíteni mondjuk egy laptopra?
Köszönöm! -
ZolikaE46
senior tag
Igen erre gondoltam és köszönöm. Nem tudtam másképp megfogalmazni, hogy megértsétek sorry.
(#45944) Pala: Szerencsére igen... Mondjuk a processzort nem tudom mitől lassult be... az még kérdéses, de szerintem Én rontottam el valamit... legalább is remélem.
(#45941) Zotya84: Hirtelen nem tudtam elmagyarázni pontosabban, sry.! ...de AtHoS kolléga kisilabizálta!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen házat vegyek?
- GTA V
- Weblap készítés
- PlayStation 5
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest