-
PROHARDVER!
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice&Lime
veterán
Milyen verziókban lehet változtatni az os nyelvét, itt is van korlát, mint 7-nél vagy már nincsen?
-
Ice&Lime
veterán
válasz szabonagyur #45152 üzenetére
Ez olyan hihetetlennek hangzik a win7 után, mert a 7 ehhez képest nagyon le volt korlátozva.
(#45153) kispx: köszi neked is.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
ferike36
tag
válasz HZoli87 #45102 üzenetére
Hát ez fantörpikus, két kattintás volt a 8.1-be, hogy az asztal jöjjön be alapból, amúgy meg a 8.1 már eleve nagy javítás a 8-ashoz képest, és tökéletes lett, minek a 8.1-hez javítás, jó így ahogy van! Inkább a rejtett menüket tüntetnék el a francba, nem kell se csempte, se rejtett menü, csak a szintíszta a új oprendszer, na akkor lenne tökéletes!
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Hogy lehet a tálcáról véglegesen eltüntetni a nyelvi eszköztárat? Így van beállítva, mégis amikor belépek Steambe, kirakja és ott marad. Engem meg rohadtul irritál.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
ferike36
tag
válasz Bjørgersson #45159 üzenetére
...átlátszóvá tétel nem aktív állapotban..?
-
Ice&Lime
veterán
válasz szabonagyur #45155 üzenetére
Azért itt is van 4.
-
félisten
-
marciart11
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg win 8.1 po-t használok a következőt csinálja elinditom a gépet bejelenkezek és ezután általában 1 percen belül szürke kép fogad és újra indul a gép, újra indulás utáni bejelentkezés után jó lesz.
ami fontosabb összetevők:
Asus 760GTX 332.21 driver
Gigabyte Z77N wifi
Samsung 840 proHa 2 perc után van a bent akkor nem jelentkezik a hiba következő bekapcsolásig.
-
félisten
válasz marciart11 #45163 üzenetére
Azért a több adat is jó lenne a géphez
-
Ice&Lime
veterán
Itt már nincsen a jó öreg beépített rendszerkép készítő, hogy lementse az ember a cuccot egy képfájlba? az hol van?
[ Szerkesztve ]
-
marciart11
aktív tag
válasz marciart11 #45163 üzenetére
memória Kingstone Hyperx blue - 16GB Kit* (2x8GB) - DDR3 1600MHz CL10 DIMM
HDD Seagate Barracuda ST1000DM003 1TB 7200 RPM
TÁP Corsair TX650
processzor intel 3770Ennyi elég adat?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
válasz marciart11 #45167 üzenetére
A videókártyát kéne kivenni és rákötni az alaplapi kimenetkre.
-
Ice&Lime
veterán
válasz szabonagyur #45168 üzenetére
Köszi szépen!
És miért kellett így eldugniuk ezt nem értem, 7-ben csak simán és könnyedén megtalálható volt a vezérlőputban.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Ice&Lime
veterán
-
Bjørgersson
félisten
válasz ferike36 #45160 üzenetére
Parancsolsz?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
marciart11
aktív tag
válasz szabonagyur #45169 üzenetére
Megkéne nézni hogy alaplapi VGA val is csinálja e?
Más részt nem mindig tudom elinditani az nvidia control panelt.
-
félisten
válasz marciart11 #45174 üzenetére
Igen mert nagyon úgy fest, hogy a Nvidia kártyával van baj.
-
diegho
nagyúr
Sziasztok.
Kellene tennem egy notira 8-at, nekem 8 pro dobozos van. A 8 pro lemezről fel tudom tenni a sima 8-at és a kód alapján dönti el, hogy mi települ fel, vagy külön lemez van a simához?
-
King Unique
titán
válasz diegho #45176 üzenetére
Általában külön lemez van hozzá, de lehet kód alapján is felrakja a megflelőt változatot de ha most Pro-t teszel néhány plusz funkcióval, azért az nem akkora nagy baj, v igen?
(#45177) King Unique : na ezt nem is tudtam, mármint, hogy pro telepítőnél is licenszkód alapján lehet farigcsálni, akkor előzőt helyesbítve értem. Persze mivel neki a pro-hoz van gondolom hivatalos kulcsa, így alap esetben azt fogja tudni felrakni.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Lenne egy kérdésem !
Ha tétlenül hagyom a gépet, akkor a háttérben elindul minden nap egy kereső.
Ezt hol lehet kikapcsolni hogy ne keressen ?
kengyel
-
félisten
-
kispx
addikt
válasz kengyel #45179 üzenetére
Nem az automatikus karbantartásra gondolsz?
-
realmadrid92
tag
win8.1 pro-nál lehet telepíteni valahogy windows media centert?
-
nagyúr
válasz realmadrid92 #45185 üzenetére
Meg kell veni hozzá a cd kulcsot és fel tudod rakni hozzá.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
diegho
nagyúr
válasz King Unique #45177 üzenetére
Eredeti winekről van szó, a pro az egy upgrade csomag, xp-t upgradeltem vele, a laptopon pedig ott a win8 licensz, csak meghalt a vinyó és újra kell rakni.
-
Zotya84
őstag
válasz diegho #45187 üzenetére
Az upgrade csomagban kapott telepítőben nem vagyok biztos, hogy a wim tartalmazza a Core image-t is... (Legalábbis a netről letöltős, amit nekem is adott a MS, nem tartalmazta.)
Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
Blue Eagle
őstag
Sziasztok!
Hogyan lehet azt beállítani, hogy ha csatlakoztatom USB-vel a fényképezőt (Canon Powershot A570), akkor ne a Metro kezelje az automatikus lejátszását és azon belül kiválasztani a "Fényképek és Videók Importálása (Fényképek)" lehetőséget, hanem mindez az asztali felületen a WinXP, Win7 módon történjen?Sehogy sem jövök rá, légyszi HELP!
-
veterán
válasz Blue Eagle #45189 üzenetére
Vezérlőpult -> Automatikus Lejátszás -> Keresd meg a fényképezőgéped és válaszd ki, hogy ne történjen semmi. Majd a(z egykori) Sajátgépben jobb klikk a fényképezőn --> Képes és videók importálása
Én ilyen megoldást tudok.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
nepszter1
addikt
Azt hogy tudom kikapcsolni hogy lehajtom a monitort utána vissza és kéri a jelszót az email címhez.
-
Blue Eagle
őstag
A jobb klikkes helyi menüben ez a Képek és videók importálása lehetőség akkor is megvan ha az Automatikus lejátszás beállításainál meghagyom a "mindig rákérdez" dolgot. A cél az lenne, hogy automatikusan induljon ez a "régi" Képek és videók importálása, vagy a rákérdezés (ablakos).
-
Vladek83
tag
Sziasztok!
Eddig működött minden rendesen, viszont most bármelyik csempére klikkelek nem akar elindulni csak egy üres képernyő fogad... Valakinek valami ötlete?
-
pzstm
titán
Szubjektív vélemény, személyes tapasztalatok
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
_q
addikt
Sziasztok!
Chrome-ba be van állítva, hogy D meghajtóra töltse le a letölteni való dolgokat. Az lenne a kérdésem, hogy ilyen esetben most közvetlen a D-re tölti akkor vagy ettől függetlenül a windows meghajtóra C-re és onnan helyezi át a letöltés után? A kérdés oka az, hogy kímélném az ssd-t és ezért azt csak programok és windows futtatásra használom, minden másra így a letöltés, film stb.-re a D-t használnám. Vagy esetleg ennyire nem kell óvni az ssd-t és nem kell aggódni, hogy gyorsan elhasználom az írási/olvasási élettartamát?
-
zolee0307
őstag
Az miért van az, hogy a csempés videólejátszóval a videónak jó a képe, viszont media playerben ugyan ez a videó elmosódott, életlen, homályos?
A másik: A csempés skypenál az asszony összekapcsolta a skype fiókját az én
microsoft fiókommal. Azt meg lehet oldani, hogy töröljem a kapcsolást? Ez a csempés skype törölhető?///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
zolee0307
őstag
válasz zolee0307 #45198 üzenetére
Ill. vki meg tudná mondani, hogy miért nem áll le win hanem újraindul ha játszottam? Csak a második leállításra áll le. Online játékkal játszok, esetleg ezzel lehet összefüggésben?
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest