-
PROHARDVER!
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Megoldhato, h a user konyvtar a d: particion legyen? Hasonloan, mint a linux /home resze?
-
TheProb
veterán
válasz micafighter #46297 üzenetére
Sikerült, köszi. Bár nem tudom mi változhatott, mert eddig működött.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
veterán
válasz szanozs #46305 üzenetére
Ugyanúgy néz ki, mint nálad, csak az Otthoni csoport "Létrehozásra kész" helyett "Csatlakozva", mert már megcsináltam. Bal oldalt a Speciális megosztási beállításokban legyen bekapcsolva minden a Magánjellegű részben.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
törölt tag
Van a gépemben egy bluetooth adapter amit PS3 kontrollerrel használok. Bekapcsolás után megy, semmi baja. Aztán lecsukom a laptopot, alvó módba megy a Windows. Legközelebb felnyitom, felébred, de a bluetooth adapter nem reagál a bekapcsolt kontrollerre.
Van erre valami megoldás? Hogy a bluetooth használható legyen alvó módból való ébresztés után is.
-
VoidXs
nagyúr
válasz micafighter #46293 üzenetére
Az ffdshow mindent tud, bár az SVP-hez jár.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
nagyúr
válasz #42308056 #46308 üzenetére
Ez nálam is így van sajnos. Logolj ki, majd vissza és jó lesz. Nem tudom miért csinálja ezt.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
bon
őstag
válasz #68216320 #46301 üzenetére
User könyvtár bizonyos részei igen megoldható: asztal, dokumentumok, képek, videó stb. Jobb gomb a mappán az intézőben tulajdonságok hely füll.
A számítógépnek lelke van! - ASUS Prime Z690-P, Intel CoreI7 13700, 2x16GB DDR5 5200MHZ Kingston, RTX4070 Super, Sound Blaster Z, Cooler Master Cosmos C700P
-
törölt tag
válasz zoltan6 #46311 üzenetére
Nincs is meg ott az eszköz. Gondolom már nem Bluetooth-ként látja a gép így viszont nem tudom hol lehet vagy mi a neve.
Sajnos PS3 kontrollerrel csak úgy lehet párosítani ha hozzá dedikálja egy driver. Szóval másra nem is használható így.
Azt tudom hogy hol van (Port_#0003.Hub_#0004) a cucc de sajnos az alapján nem tudom hogy kell (lehet egyáltalán?) keresni. -
FireKeeper
nagyúr
arra van valakinek tippje hogy miért van egy skydrive.old és egy skydrive (2).old mappám, és miért foglalnak el egy csomó helyet? nem emlékszem hogy engedélyeztem volna a skydrive-nak hogy az amúgy is szűkös tárhelyemen redundáns másolatokat pakolgasson
ezeket letörölhetem nyugodt szívvel?[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
nagyúr
válasz FireKeeper #46314 üzenetére
Szerintem azért, mert már most nem skydrive, hanem onedrive a neve.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
JanR
addikt
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy windows 8.1 alatt szeretném ha automatikusan elindulna a RealTemp nevezetű hőmérséklet mérő program. Az indítópultba beraktam, a feladatkezelő/indításnál jelzi, hogy felfogta, de ettől függetlenül nem hajlandó elindulni a windows-al együtt. Mi a teendőm? Segítsetek légyszíves, nem szeretném minden indítás után manuálisan indítani a programot. Nem tudom mit ba**tak el microsoft-ék, eddig az össze windownál jól működött ez a funkció..
-
micafighter
nagyúr
Amikor manuálisan inditod nem szokott az UAC kérdezni? Amúgy először a programon belül érdemes szétnézni az automata indulással kapcsolatban. Mert lehet hogy a szolgáltatás automatikusan indul annak köszönhetően hogy beraktad indító pultba, de az UIt nem mutatja, nem indítja automatikusan. Szóval először a programban kéne szétnézni, van e automata indulás funkció, általában szokott lenni.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Sziasztok!
Ugye Win7 Professional-t csak Win8 Pro-ra lehet upgradelni, "sima" Win8-ra nem?
A választ előre is köszönöm.
-
JanR
addikt
válasz micafighter #46317 üzenetére
UAC-m ki van lőve. A programban nincs olyan lehetőség amivel automatikusan indulna. De fórumokat olvasva sokan belefutottak már ebbe a hibába, de csak nagyon bonyolult megoldások vannak arra, hogy elinduljon. XP és 7 is indítja szépen ugyan ezt a programot, de a 8 és a 8.1 valamiért nem akarja.. nem hiszem, hogy a programmal lenne a baj, főleg annak tudatában, hogy manuálisan elindul.
-
G@bi90MR
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék Win 8.1-re aláíratlan videó drivert telepíteni egy Mobility Radeon HD 4500 számára, mert normál módban mindig letiltja a Win, hogy nincs digitálisan aláírva. Indítottam a rendszert az illesztőprogram-aláírás megkövetelésének letiltásával, hiába, telepítéskor ugyanúgy felugrik, hogy a Win letiltotta a drivert. Miért csinálja ezt? Elvileg ez az opció direkt ennek a kiiktatására lenne. Hogyan tudnám mégis feltelepíteni?
Eszközkezelőben jelenleg felkiáltójeles az alábbi szöveggel:
A Windows ehhez a hardvereszközhöz nem tudja betölteni az illesztőprogramot. Az eszközillesztő sérült vagy hiányzik. (Kód: 39){Nem lehet betölteni az eszközillesztőt}
Az eszközillesztő (%hs) nem tölthető be.
Hibaállapot: 0x%xElőre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
mazda626 vagyok G@bi90MR kiadásban.
-
embike10
csendes tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy hiába van 4Gb ramom ha nem tudom kihasználni mert valamilyen oknál fogva 1Gb-ot lefoglal a hardver számára. Csakugyan nekem nem APU-s rendszerem van. Ezt hogyan lehetne kikapcsolni? Mert ha megvan nyitva a Skype, Chrome 3 lappal és például a CS:GO akkor a memóriahasználat majdnem a 100%-ot súrolja.
Már néztem Az UEFI-ban, de semmit nem találtam ez érdekében.
Válaszotokat előre is megköszönöm! -
RawrRr
tag
válasz G@bi90MR #46320 üzenetére
Próbálkozz meg a Driverpack Solution-al
Eladó Lenovo A660 -> http://goo.gl/A4vitG (Garanciális, kártyafüggetlen)
-
bon
őstag
válasz embike10 #46321 üzenetére
Nem gond a memória ilyen nagy mlrtékű kihasználása, ez nem XP és termlszetesenek tekinthető, nem szokot gondot okozni,
A számítógépnek lelke van! - ASUS Prime Z690-P, Intel CoreI7 13700, 2x16GB DDR5 5200MHZ Kingston, RTX4070 Super, Sound Blaster Z, Cooler Master Cosmos C700P
-
JanR
addikt
válasz Rasiel #46324 üzenetére
Na igen, pont ezt akartam elkerülni..
Egyre inkább nem szimpi nekem ez a win 8.1. Úgy érzem megy vissza a 7 a gépre. Egy egyszerű eddig bevált módszerrel miért kell ennyit szarakodni? Ráadásul tegnap dobott egy kékhalált a gép (már mint szerintem az volt, mert ilyennel még nem találkoztam). Egy halom program lassabban indul, pedig egyáltalán nincs gyenge gépem. Pedig külsőre tetszik a win, de egyre több benne az idegesítő tényező.
-
flash-
veterán
Bill Gates nem tudta telepíteni a Windows 8-at
-
flash-
veterán
-
flash-
veterán
Vagy bill gates nem volt programozó?
-
Csokiii
aktív tag
Sziasztok
Mág novemberben vettem egy samsung laptopot win8al most szeretném újratelepíteni. Csak annyi lenne a kérdés hogy hol találom meg hozzá a termékkulcsot? (Lehet kicsit suta kérdés ) -
nagyúr
válasz Csokiii #46337 üzenetére
Szerintem a biosban alapból benne van ha előtelepített volt a rendszer.
-
BenJoe80
senior tag
Sziasztok!
Windows 8.1 64-bit OS-em van es harom kredesem lenne:
- 1. hogyan tudom bekapcsolni a "Windows Defender"-t?
- 2. megjelent az asztalon egy "Homegroup" nevu ikon amit keptelen vagyok torolni; hogyan tudom torolni?
- 3. az asztalon a jobb also sarokban a kovetkezo all:
"Windows 8.1
SecureBoot isn't configured correctly"
Build 9600"Ez pontosan mit jelent ill. hogyan tudom eltuntetni?
A segitseget elore is koszonom!
Megisznak egy deci pálinkát. Miért? "Olyan savam vót, meg köllet innom egy deci pálinkát, aszittem megbolondulok." Aztán megisznak négy liter bort. Miért? "Há' semmi savam nem volt má'!"
-
nagyúr
válasz BenJoe80 #46341 üzenetére
1. Alapból működik.
2. passz.
3. Vezérlőpult, és ott energiagazdálkodásnál nézz szét.
-
nagyúr
válasz Csokiii #46344 üzenetére
Bele van egetve a biosba. Nem tudod kiszedni. Recovery partíciód nincs?
-
BenJoe80
senior tag
válasz Sub-ZeRo #46343 üzenetére
Ha beirom a keresobe akkor azt irja ki, hogy:
"This application has been turned off and isn't monitoring your computer".
Szoval nem mukodik alapbol - legalabb is nem nalam.
Megisznak egy deci pálinkát. Miért? "Olyan savam vót, meg köllet innom egy deci pálinkát, aszittem megbolondulok." Aztán megisznak négy liter bort. Miért? "Há' semmi savam nem volt má'!"
-
félisten
-
félisten
-
Csokiii
aktív tag
válasz szabonagyur #46349 üzenetére
az a baj nem tudom milyen volt fent
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest