-
PROHARDVER!
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz Kezdő Balázs #46798 üzenetére
Jobb klikk az ablak tetején -> Properties -> Font -> Size
Play nice!
-
pusihusi
addikt
válasz rgeorge #46800 üzenetére
Kénytelen mert kevésbé fogy a Windows 8, s elképzelhető hogy ingyen avagy jelképes összeg lesz a Windows.Nem keverem a szavakat, tényt írtam le. S honnan veszed hardver azonosítás nem tökéletes? S különben én nem a licenszjogokról papolok! Egy szóval sem mondtam és írtam hogy licensz mit ír. Leírtam hogy lehet aktiválni a Winowst másik készülékre. Amit a MS. segédletével végeztem...........Ennyi s a részemről befejeztem!..
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
pecze
aktív tag
válasz micafighter #46674 üzenetére
Köszi, most jutottam odáig, hogy kipróbáljam, a leírt módszerrel sikerrel jártam
-
Hunork
veterán
Hát még 1szer megpróbálom...
Üdv!
Egy bosszantó gondom lenne, kérlek, segítsetek!
Egyik naptól kezdve az összes mappa, ami az asztalon van, megnyitás után miniatűröket mutat, hiába állítom át őket, még Hibernálás után is ezt csinálja. Mappa beállításban próbálkoztam, pont nem érdekli, mit pipálok be. Mindig közepes ikonokat használtam, és sosem volt eddig probléma.
Mitől lehet ez, és hogyan lehet orvosolni?"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
aizen92
addikt
Win 8.1 felrakva egy dell inspiron mini 1018-ra.
a képernyő felbontás nagyon gáz. 800x600nál nagyobbat nem enged, pedig tud elvileg 1024x768-at! nem is mutatja ezt a beállítási lehetőséget.
Ötlet?
tárgytalan!10 perc után beállt normál felbontásra magától
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
alevan
őstag
Na emberek, kis segítségre lenne szükségem:
Mostanában szükségem van linux disztrókra. Viszont MBR alatt elég macera telepíteni linuxot win8 mellé (konkrétan PCn sikerült eddig mindig, notin viszont egyszer ...). Olvastam valahol, hogy Win8 64bit felmegy GPT-re UEFI alatt.
Mivel nem szeretnék teljes lemezformatálással kísérletezni, ezért inkább megkérdem:
A notim (Lenovo G585) BIOSal van ellátva, viszont van benne egy UEFI compatibilitás opció. Fel fog menni rá a Win8 ha GPTben formázom a winyót?
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
Hunork
veterán
válasz zoltan6 #46808 üzenetére
Szia!
Ezer bocs, rosszul fogalmaztam...
Nem miniatűrök, hanem Részletek módban jelenik meg minden. És hiába állítom át, nem jegyzi meg soha!"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
aizen92
addikt
válasz micafighter #46809 üzenetére
Igen! Felcsatlakozott a netre, illesztőprogramot gyorsan frissítette, volt két-három fekete képernyővillódzás és be is állt normálisan a felbontás.
Köszönöm vond kolléga készítette!
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
micafighter
nagyúr
válasz aizen92 #46812 üzenetére
Which is better: Bleach or Naruto?
I've never used Naruto.
Does it get your laundry white? -
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Most olvastam, hogy lesz a közeljövőben egy Windows frissítés. Erről tudtok valami többet mondani? (Ingyenes lesz? vagy valami SP?)
Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
-
King Unique
titán
válasz Ra's al Ghul #46814 üzenetére
Április 8.: Windows 8.1 Update 1. Ingyenes lesz természetesen, ahogy sima 8 esetében a 8.1. Aszem windows update-ről lehet majd simán feltenni (akár mint egy SP, kb.700 MB körüli), nem a Store-ból. Illetve már kint vannak xy oldalakon a telepítők, de ezt az 1 hónapot már csak ki lehet várni.
[ Szerkesztve ]
-
n@p@lm
őstag
válasz micafighter #46797 üzenetére
igen, ezt már említetted, egyszer már lefociztuk
-
baboss
őstag
Ha AMD konfigról Intelre váltok akkor az OP-t (WIN8.1) újra kell rakni ?
-
nagyúr
-
micafighter
nagyúr
Sziasztok. Írtám régebben hogy a SkyDrive mappa néha rakoncátlankodik, és egyszerüen elveszted a jogosultságaidat egyes (vagy az összes) almappához. Ez nagyon frusztráló tud lenni, mert abban nyilvánul meg, hogy mondjuk a böngészőből nem tudsz letölteni a SkyDrive mappába, vagy az egyik adott almappájába, mert azt írja majd a böngésző, hogy nem tud hozzáférni. Ha a fájlkezelőből megnézzük ilyenkor az adott mappát, láthatjuk, hogy rendszergazdai jogosultságot kér tőlünk. A felhasználói fiókunk jogosultságainak a visszaállításával ezt orovsolhatjuk, Azonban ez csak átmeneti megoldás, ugyanis napok, vagy hetek kérdése, de egy idő után újra elveszti a fiókunk a jogosultságokat, valamilyen problémából kifolyólag. Eddig nem lehetett tudni, hogy mi a probléma gyökere, most viszont a Microsoft egyik fórumán írt a SkyDrive egyik fejlesztője, hogy feltételezhetően a HomeGroup, azaz Otthoni Csoport megosztás a probléma. A SkyDrive mappa megosztását meg kell szüntetni, és - ha valóban ez a gond - akkor ez tényleg hosszú távú megoldás, amíg kijavítják a hibát. Ezt a legegyszerűbb a parancssorból megtenni:
Windows gomb+ Q, aztán írjuk be cmd, meg fog nyílni a parancssor. Írjuk be ezt: net share Users /delete , enter, és kész is.
Felhívnám a figyelmet, hogy ez az egész Users mappa megosztását törölni fogja. (Mivel a SkyDrive mappa az Users almappája, így a megosztása is onnan öröklődik, ezért az Users megosztás törlésével a SkyDrive megosztása is törlödik.)
Sajnos nem tudott dátumot mondani a fejlesztő, ami érthető, hiszen a programozást nehéz határidőkhöz igazítani, de reméljük, hogy csupán ezért nem mondott, és nem azért, mert a szőnyeg alá seperték a problémát.
A csattanót a végére hagytam: a fejlesztő szerint a Home Group más programnál is gondot jelenthet. Úgyhogy ha valakinek valamilyen programja hibádzik, és használja az Otthoni Csoport megosztást, akkor ez is a lehetséges kiváltó okok között van.
Reméljük minél hamarabb javítják a problémát, mert elég kellemetlen, ha nem csak a SkyDriveot, de más alkalmazásokat is érinthet.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz micafighter #46821 üzenetére
Lejárt sajnos a szerk. idő, itt van egy másik fórum téma, akit esetleg érdekel, Jack, a fejlesztő ide kommentálta a problémát: [link] (több téma is nyílt ugyanazzal a problémával, ugyhogy akár 5-6 topicban is ugyanarról van szó, az előző hszben linkeltem egy topicot, ez egy másik topicja ugyanannak a problémának)
-
pusihusi
addikt
válasz micafighter #46822 üzenetére
Szia nekem ilyen problèmàm nem volt. Lassan fèl ève hasznàlom. Csak telepìtèsnèl kèrte a jelszavakat azòta műkõdik szèpen. Termèszetesen tiszta telepìtèst vègeztem.
Üdv. Feri!!
-
micafighter
nagyúr
válasz micafighter #46821 üzenetére
Érdekes dolog történt az imént.. A SkyDrive mappa problémáját szerettem volna megoldani anélkül, hogy az egész Users mappát törölni kelljen a megosztásból. A következőt tettem: a SkyDrive mappa tulajdonságainál Biztonság, azon belül Haladó-ban töröltem 3 jogosultságot, amit a hálózati elérésí útján keresztül kapott a mappa. Egy írás/olvasás jogosultság maradt a helyi felhasználóknak. Ami érdekes, hogy az összes fájl törlődött a SkyDrive mappámból.. Most újraindítottam a gépet, elkezdte magát konfigurálni, és visszaállítja a dolgokat. Nagyon remélem meglesz minden, mert épp tegnap néztem, hogy nem olyan tökéletes a SkyDrive szinkronizációja sem, ugyanis amit fájlkezelőből feltöltöttem a SkyDrive-ba, azt böngészőből a SkyDrive internetes felületén nem láttam, pedig ennek azonnal kéne történnie, mint pl a Google Drive-nál.
-
geza844
aktív tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám a Win8.1 frissítést követően, és most látom, hogy van egy ezzel foglalkozó topik is:
Win8.1 frissítés óta nincs internet, de van háló
Hátha tudtok segíteni. Köszi!
-
Ghoosty
őstag
Most vettem új gépet és nem vettem észre, hogy már az alaplapon nincs IDE csatlakozó, így a DVD meghajtómat nem tudom csatlakoztatni. Pendrive-on kívül milyen lehetőségeim vannak windows telepítésre?
(2 GB-s pendrive-om van csak és ha bárhogy elkerülhető, nem akarok venni egy 4 GB-s másikat, hogy ráférjen a telepítő.) -
Ghoosty
őstag
válasz alevan #46829 üzenetére
Köszi, ez nem is jutott eszembe, pedig evidens, de már találtam is egy leírást itt a Logout-on.
http://logout.hu/cikk/windows_telepitese_halozatrol/bevezeto_elmelet.html
Első olvasás után nem kezdőknek való móka, így lehet, hogy beletörik a bicskám, de ki fogom próbálni.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Ghoosty #46830 üzenetére
Van ennél egy sokkal egyszerübb megoldás Windows 8 és 8.1 esetén, ha van legális liszenszed: #46674
Annyi változtatással, hogy miután letöltötte a telepítőt és felajánlja, hogy azonnal szeretnéd telepíteni, később szeretnéd telepíteni, vagy telepítő DVD/pendriveot szeretnél csinálni, akkor vagy az azonnali telepítést választod, ha készen állsz rá, vagy pedig a későbbi telepítést.
Ehhez nincs szükség másra, csak egy legális liszenszre, és kb 6GB helyre a merevlemezen. Gyakorlatilag a merevlemezről tudod így telepíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Ghoosty
őstag
válasz micafighter #46831 üzenetére
Köszönöm neked is. Google-lel megtaláltam ezt a verziót, csak eredetileg a vinyót a régi gépben akartam hagyni, így nem működött volna, mert üres vinyó nem bootol. Még átgondolom melyik egyszerűbb, dupla win telepítés, vagy ez a hálózatos.
-
pusihusi
addikt
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
válasz micafighter #46836 üzenetére
Mint a liszt árában a benzin az őrlés áfa béta gamma delta...... +27% áfa Az Apple nem balfékeskedik.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
válasz micafighter #46838 üzenetére
A kenyér ingyen van Ingyen ebéd még az ingyenkonyhán sincs
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
törölt tag
válasz rayoliviero #46842 üzenetére
-
katt777
félisten
Milyen módon lehet megoldani, hogy az autostartos programok valóban elinduljanak? Aida64, MSI Afterburner a hunyó. UAC természetesen kiirtva.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Van egy olyan problémám hogy a tálca és vele együtt az összes megnyitott windows ablak néha bezáródik és a tálca újraindul. Más futó programok mennek tovább hibátlanul.
Kissé zavaró, főleg ha másolok valamit és félúton bezárja a másolást. Van fent iobit win8 start menü de azt uninstalálva is ugyan ezt csinálja. Rendszervisszaállítást is próbáltam de ugyan ezt csinálja.
Leginkább arra hasonlít mint amikor a régebbi windowoknál az explorer halt szét csak itt jóval gyorsabban visszaáll. Vírus nincs a gépen többféle pogival is végignéztem. Szerintem sérült valami de nem tudom pontosan mi. A gép stabil, játékok alatt semmi gond nincs de asztal az kihal. -
hito
nagyúr
Sziasztok! Windows 8.1-hez tudna valaki ajánlani jól működő, megbízható battery status mini alkalmazást? Nem baj ha keretprogram és vannak hozzá egyéb mini alkalmazások is (CPU/ram, naptár, időjárás, stb.). Köszi!
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest