- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD FX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEPESZ66
veterán
WIN8.1-nél, ha magára hagyom a gépet, akkor a monitor egy idő után elsötétül, majd pár perc elteltével ismét feléled, pedig nem nem nyúltam a géphez.
Nem kellene kikapcsolva maradnia, ameddig pl. nem mozdítom meg az egeret? -
t72killer
titán
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
dealerman
aktív tag
valakinek elindul hd 4000-es sorozatnál a catalyst center ? mert nekem egyik verziója se akar
underground techno will never die
-
Tournament
aktív tag
válasz dealerman #40307 üzenetére
csak wdm megy maximum... CCC nem megy már w8nál se volt támogatot a hd 3xxx & hd 4xxx
ha huzás miatt kell a ccc ajánlom bios editoral ird át és elég a WDDM a CCC felesleges ott azzoknál a kariknál nekem is volt w8kor egy hd 3870x2 és egy 4xxx valami karim nem használtam ccc mert nem ment igy bios modoltam simán mentek a gamek
[ Szerkesztve ]
-
Tournament
aktív tag
válasz Tournament #40308 üzenetére
-
worxland
addikt
válasz Tournament #40308 üzenetére
Ne írjunk már tévinformációkat, kérem. A Win8-nál még megy a HD4xxx-hez a Catalyst rendesen, Control Centerrel együtt, a legacy 13.1 drivert kell leszedni az AMD oldaláról.
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
dealerman
aktív tag
win8 -nál még ment na de akkor ezt is tudom,hogy 8.1 -nél már nem fog ! köszönöm
még egy dolog aida64 miért nem működik rendesen ? fele dolgot nem mutatja
[ Szerkesztve ]
-
dealerman
aktív tag
serial-al is ugyan ezt írja ! azt tudom,hogy a demo,nem mutat mindent,mert azt írja is !
-
Drenadar
veterán
Nekem 8.1 alatt még mindig nem sikerült rávennem a VLC playert hogy működjön... ami trükköt találtam a google álltal kipróbáltam... már mindent újra telepítettem de még mindig az a hibajelenség:
MIndegy hogy mkv-vel vagy anélkül indítom el a VLCt, crashel indul, majd bezárja magát.
Mindegy, hogy melyik VGA-ról megy a VLC, ugyanaz a baj...valakinek volt ilyen baja? hogy oldotta meg?
Vagy milyen másik player van ami mkv-t lejátszik?
a storeban próbálkoztam, de ezek az appok viccek csupán szerinem... -
t72killer
titán
válasz GEPESZ66 #40300 üzenetére
A fokozottan védett mód nem szereti a 3rd party védelmet, ergo illik kikapcsolni. Igazából nem tudom, mit akar vele a M$, gyakorlatilag a beépülők tiltásáról szól -> ha egy beépülőt nem akarok, hogy fusson, akkor eleve nem engedélyezem/kérdéshez kötöm a futását.
-
nagyúr
válasz Tsebacsi #40323 üzenetére
Pedig igen jó lejátszó és nem is annyira fapados. Bluray filmet, Pacific rim, 1080-ban cask a 5-10% között ette procit 100 megányi ram társaságában. Nagyon elégedett vagyok vele.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
rétisün
veterán
válasz Drenadar #40320 üzenetére
nálam kmplayer és a vlc is működik, igaz csak miután vga-drivert frissítettem.
mondjuk van olyan mkv-m, amit a 3-as kmplayer nem jól játszik le, a régebbi meg igen
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Drenadar
veterán
válasz Sub-ZeRo #40322 üzenetére
Köszi mindenkinek a tippeket!
XBMC: nagyon szép felület, de nem jöttem rá, hogy működik (megnyitottam a videókat, és megpróbáltam betallózni az mkv-kat, de nem talált egy filet sem.
Gom player: gyorsan szépen vitte a filmet.
mpc: szerintem ez lesz a nyerő látszólag ez áll legközelebb a vlc-hez. -
nagyúr
válasz Drenadar #40327 üzenetére
mpc: szerintem ez lesz a nyerő látszólag ez áll legközelebb a vlc-hez.
Még vili...
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Steelmanus
addikt
Hasznalja valaki ezt a programot?
DVDFab Virtual Drive
Mi a velemeny rola? -
t72killer
titán
válasz Steelmanus #40329 üzenetére
Virtual CloneDrive-ot használok erre a célra.
-
baluka26
nagyúr
Hogyan lehet Windows 7-ről 8-ra upgradelni? Mennyibe kerül ez?
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Clemi
veterán
Kérdés: Nálatok csinált már olyat, (8.1 x64) hogy teljesen összekuszálta a csempéket, és amit beírtam korábban csoport neveket egyszerűen eltüntette?
A másik kérdés: Az Office-t ISO fájlból telepítettem és a rendszer simán úgy kezelte, mintha ténylegesen egy behelyezett DVD lett volna. Se kicsomagolás a temp könyvtárba, semmi. Röccenés nélkül azonnal indult a telepítés. Ezek szerint nem is kell hozzá virtuális meghajtó? Eddig a Daemon Tools Lite-ot használtam W7 alatt. Mindezt azért kérdezem, mert még a játékokat nem kezdtem el telepíteni (3 napos a rendszerem) de nem akkor akarok nekiállni keresgélni mi jó hozzá, mikor a játékaim akarom feltenni.
-
StLui
veterán
Végül sikerült, első 1-2 próbálkozásnál nem jelenet meg a jogosultsági ablakban az a felhasználó, majd végül megjelent és konkrétan neki beállítva sikerült, első próbálkozásokra csak valami általános, "más felhasználók", vagy valami ilyesmi jött mindíg be, akikre be is állítottam, de ez kevés volt
Köszi mégegyszer
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
t72killer
titán
A beépített meghajtó sokmindenre jó, de pl másolásvédett játék-ISO-khoz, 3D-bluray lejátszáshoz kevés. Én a daemon-t azonnal lepucoltam, amikor kiderült, hogy kémkedik...
-
rétisün
veterán
igen, kezeli az iso fájlokat, csinál nekik virtuális meghajtót, akár többet is egyszerre . azt mondjuk nem tudom, hogy a különböző crackekhez való mini-iso-kkal (ha van még ilyen egyáltalán) hogy boldogul.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
nagyúr
válasz t72killer #40334 üzenetére
Nem mindegy hogy kikémkedik a gépeden? Az fbi, vagy más valaki?!
-
Clemi
veterán
-
t72killer
titán
Egy érdekes inkompatibilitásba ütköztem: épp frissítéseket akartam integrálni a 8.1-es telepítőbe win7 alatt és a win7-es DISM-mel nem ment. Megoldás: le kell tölteni a Windows ADK-t és telepíteni belőle a "Deployment Tools" ra van konkrétan szükség (a többi komponens elég nagy, nem muszáj mindet leszedni).
Ezekután a feltelepült új DISM verziót kell futtatni, amivel szépen megy a frissítések (és valszleg egyéb csomagok) hagyományos DISM-es integrálása
-
Taifa Díaz
őstag
A harmadik helyen meg az elvakult, fanatikus Microsoft bérenckedés.
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
daimonion
senior tag
válasz Taifa Díaz #40343 üzenetére
A Nulladik helyen meg az MS egy gonosz multi aki állandóan szar rendszert csinál és miért nem adja ingyé meg miért nem integrál bele 4.500.000 drivert hogy mindenféle szar eszközömmel kompatibilis legyen meg alapból miért nem olyan amilyen minta dos idejében volt meg egyébként is mért nem Ő írja a drivereket minden gyártó helyett??
Egyébként meg miért nem kérdezi meg minden egyes usertöl hogy akar-e start menűt vagy nem ???[ Szerkesztve ]
-
Taifa Díaz
őstag
válasz daimonion #40344 üzenetére
Tényleg, miért nem?
De természetesen vannak enyhén szólva buta felhasználók - na és????? 2013-at írunk, és a világ, de különösen Magyarország élenjár az analfabéta diplomások számában.
És nyilván vannak olyan felhasználók is, akik szándékosan hagynak figyelmen kívül funkcióbeli hiányosságokat, amire pedig külön felhívják a figyelmüket. Ezek még rosszabbak, mint az előző kategória egyébként...
De ugyanúgy vannak gátlástalan Microsoft bérencek is, akik az inkvizíció szent tüzén égve sem ismernék el, hogy a gazdájuk rendszere nem lett tökéletes.[ Szerkesztve ]
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
30z.Samu
félisten
-
nagyúr
válasz Taifa Díaz #40347 üzenetére
Köszönjük Emese
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
peterm711
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Adott egy laptop amin win 8 oprendszer van. Le lehet cserélni win7-re anélkül hogy elveszne a liszensz? Néztem a tartozékokat, magát a laptopot is, sehol nem találtam aktivációs kulcsot.
A válaszokat előre köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest