- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
válasz anonymus89 #41701 üzenetére
nincs, az volt az első, amit néztem. De egyszerűen nemtudok rájönni, hogy miért nincs animáció. Csak az a Vistás csík van
A Vga-nak lehet köze hozzá? Mióta 9800gx2-őm van azóta tapasztalom ezt. Igazából nem nagy probléma csak nem értem -
brd
nagyúr
válasz norbyone #41700 üzenetére
Admin jogú parancssorba írd be:
bcdedit /set {current} locale en-US
Ha magyar Wined van, akkor a vége hu-HU legyen asszem'.
Továbbá a monitorodat legalább 1024x768 felbontásúnak kell felismernie a Windowsnak, különben a Vista-like töltőképernyő jön be.[ Szerkesztve ]
The only real valuable thing is intuition.
-
tag
válasz anonymus89 #41703 üzenetére
Persze eddig is, Win7-et használtam. Sőt már többször raktam újra a randszer azóta, de ez a boot logó mindig megmaradt. Van egy Lenovo Thinkpad T61p, és érdekes módon ott semmi gond.
brd
Hiába irom be a parancssorba, nem történik semmi. A monitorom egy LG full hd led monitor, hdmi-vel összekötve. Szóval azzal sem lehet gond.[ Szerkesztve ]
-
castiels
addikt
Sziasztok!
Olyan gondom van hogy indíás után kb 10 percel ha megnyitom a saját gépet akkor csak tölt és tölt és nagyon lassú lesz a gép.. Feladatkezelő megynyit 98% Memória használat. Dlhost valami.. Kilövöm jó egy darabig aztán megint csinálja.. Ez mitől lehet?? Win 7 64 bit. Valami hibás frissítés vagy mi ez? Hogy lehet kilőni?
[ Szerkesztve ]
-
brd
nagyúr
válasz norbyone #41705 üzenetére
Nem is kellene semminek történnie, ha nem ír hibaüzenetet, megcsinálta. Vagy úgy érted, hogy újraindítottad, és semmi változás? Vista/Server2008 lemezzel, vagy régi EasyBCD-vel nem javítgattál esetleg? A bootpartíción (lehet, hogy betűjelet kell adnod neki a Lemezkezelőben, hogy lásd) a bootmgr file ugyanaz, mint ami a Windows7 telepítőjén van? A c:\Windows\System32\winload.exe file verziója mi?
-
tag
huu srácok... Találtam leírást, mert ez elég gyakori hiba elvileg. Vista lite logo de annyit cseszegettem, hogy el sem akart indulni, ezért csak a dvd-ről tudtam helyreállítani
Inkább nem babrálom tovább, mert a végén összeomlik szegény
Köszönök minden segítséget, hátha egyszer megjavul magától.. vagy nem, de akkor így maradA c:\Windows\System32\winload.exe file verziója: 6.1.7601.17556
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz anonymus89 #41707 üzenetére
Napokba jártam így én is, EasyBCD átrakta angolra, lett nekem vistás betöltő, nyelv vissza, lett animáció.
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Erre valami ötlet esetleg?
[link] -
anonymus89
addikt
válasz quailstorm #41710 üzenetére
Van az úgy de a lényeg, hogy megoldotta.....
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
olivera88
veterán
Mit kell beállítani Windowsban h Linux használat után ne állítódjon át az óra UTC re? Rohadt idegesítő..
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
anonymus89
addikt
Üdv!
Egy kérdésem lenne mit ajánlanátok win7 alá intel C2D-os lga 775-ös procit 2 gb ddr2 rammal vagy inkább AM2 X2-es széria 2gb ddr2 rammal?
Semmi játék max youtube videó...Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
félisten
válasz anonymus89 #41716 üzenetére
Hello
Elég OFF a kérdésed, de kéne pontos adat arról a lapról meg prociról...
C2D esetében is vannak bivaly cuccok és kevésbé azok, illetbe AMD részről is.
-
CJ4567
nagyúr
Szerintem C2D, de ha biztos akarsz lenni nézz utána Prohardveren. Amúgy egyetértek szabonagyurral, milyen C2D?
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
brd
nagyúr
A C2D gyorsabb és kevesebbet fogyaszt átlagban, az X2 viszont valószínűleg olcsóbban hozzáférhető.
-
félisten
-
anonymus89
addikt
válasz CJ4567 #41718 üzenetére
Nincs eldöntve milyen lap de akkor veszünk 2 példát, amiket kinéztem. Igaz a srác elírta a procit de úgy néz ki egy E6420-as fog belemenni.
Intel:
Gigabyte GA-73PVM-S2H
Dual Core E5200
2Gb ddr2 800mhzAmd:
Gigabyte GA-M68M-S2P
AMD Athlon 64 X2 5200+
2Gb ddr2 800mhzMegmondom őszintén mióta lecseréltem a @2700on járó E2180-as procimat E6420-ra egyszerűen nem érem utol a sebességét.
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
válasz anonymus89 #41725 üzenetére
Intelt használok(E6300 @ 2.52ghz), szerintem nagyon jó a C2D széria, és a húzást is jól bírják, alacsony fogyasztás mellett.
No Sana No Life
-
anonymus89
addikt
válasz CJ4567 #41726 üzenetére
Nekem alap feszen ment el az e2180 2,7gh-en, a mostani e6420 meg csak 2.5-öt bír....
A másik kérdésem még továbbra is áll, hogy vajon miért nem áll le a gépem 10 leállításból 2x, 3x?
Van valakinek ötlete? (most lett újratelepítve)[ Szerkesztve ]
-
krealon
veterán
válasz olivera88 #41713 üzenetére
"Mit kell beállítani Windowsban h Linux használat után ne állítódjon át az óra UTC re? Rohadt idegesítő.."
A Windows-ban nem allithato, igy kenytelen leszel a linux-ban.
Different time in Windows and Linux Mint
UTC=no a /etc/default/rcS -ban -
robagp
tag
Hello!
Épp ezért UTÁLOM a windows-t!!!!!Rendszergazdai jogom van!
Meg szeretnék nyitni egy file-t és azt írja : rendszergazdai jogokra van szükségem.
Ekkor jobb klikk, megnyitás rendszergazdaként, és ismét : rendszergazdai jogokra van szükségem.Ekkor engedélyeztem a rendszergazdai fiókot, és oda belépve, jobb klikk, majd megnyitás rendszergazdaként, ÉS ISMÉT: rendszergazdai jogokra van szükségem.
Utáloooooom!!!!!
Mielőtt az lenne akkor miért használom, nem használom, mac-em van! Csak segítenék egy windows-osnak.
Win7 x86 SP1.
Több file. bat, iso ..stb Az iso-t pl nem tudom berakni a daemon -ba mert rendszergazdai jogok kellenek a megnyitásához!!! A mac-em megnyitja, kezeli, semmi gond. Megnéztem a file nincs tiltva, írható, olvasható, a könyvtár is...stb Átmásoltam c-re, főkönyvtárba, létrehoztam könyvtárat, amit megosztottam, minden, minden, minden zöld, és ez a pokol lötty nem engedi megnyitni!
Miééééért????Valakinek van valami 5lete, hogy miért nem engedi?
-
DS39
nagyúr
válasz robagp #41735 üzenetére
UAC - User Account Control, magyarul Felhasználói Fiókok Felügyelete
ezt kapcsold ki, és olyan lesz mint XP-n, rendszergazdai fiókkal, rendszergazda leszel, kérdés nélkül.
(egyébként biztonsági szempontból került bele ilyen védelem, de valóban baromi idegesítő tud lenni)[ Szerkesztve ]
-
scarbantia
aktív tag
Sziasztok!
Van egy olyan gondom, hogy a gép időnként nem képes elaludni, ha a mobilnet USB eszköze csatlakoztatva van. Képernyőt lekapcsolja, de vissza már nem tér akármit nyomok, és ilyenkor két lehetőség van: megy egy darabig, majd kék halállal leáll, vagy kihúzom az eszközt, és akkor elalszik. Kicsit olyan, mintha az USB eszközt nem tudná leválasztani(?), és emiatt nem alszik el. Ez egy Huawei wifi-s modem, akkus, de az asztali gép USB-n csatlakozik rá, és az is tölti. Ha kézzel elküldöm aludni, akkor általában nincs gond(úgy rémlik, még sose volt, vagy csak kihúztam rögtön a modemet), de ha magától aludna idővel, akkor gyakori.
(Win7, Lenovo S20 gép, hibakód: 0x0000009F)Valami ötlet, hogy mi lehet? Olvastam a hibakóddal kapcsolatos támogatási oldalt, de nem lettem okosabb...
-
kinghaxor
senior tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni egy problémában! Hozzám került egy régi számítógép integrált hálózati kártya problémával, miszerint a kábelt bedugva a rendszer érzékeli a hálózatot, de internet az nincs és a hálózat ikonja is sárga felkiáltójelesen jelenik meg az óra mellett. Gondoltam kipróbálom egy másik kártyával. Volt is nekem egy RTL8139C chip-el szerelt kártyám amihez van Windows 7 driver. Viszont nem engedi feltelepíteni. Automata telepítéssel megáll és el sem kezdi a telepítést, manuálisan pedig azt írja, hogy a Windows talált illesztőprogramot az eszközhöz, de a telepítés során hiba lépett fel. Hozzáférés megtagadva. Nem igazán értem hogy miért nincs hozzáférésem, mikor rendszergazdai fiókkal vagyok bent. Tudnátok esetleg segíteni? Hátha találkozott már valaki hasonló problémával.
-
Bjørgersson
félisten
válasz robagp #41735 üzenetére
Szar Windows, szar Microsoft, szar mindeeeeen!
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
kinghaxor
senior tag
válasz Doky586 #41740 üzenetére
Jelentem, kipróbáltam. Szintén nem megy fel. Sőt most vettem csak észre, hogy a gépen fent lévő Daemon Tools egyetlen egy virtuális meghajtójának induláskori betöltésekor is hibát dob, miszerint nem sikerült betölteni hozzá az illesztő programot. Nem értem én ezt. Ilyennel még nem találkoztam eddig.
-
Buster17
addikt
Hali!
Windows 7-et rátudok telepíteni külső vinyóra úgy hogy a rendes vinyón fent van a windows7?
Arra gondolok, hogy nem bootolással keljen telepíteni hanem már az asztalról elindítom és kiválasztom, hogy hova telepítse.
-
törölt tag
Sziasztok,
Az a fura dolog történt, hogy BSPlayer alatt megduplázódott a lejátszás fps száma, így 23.976 helyett most minden 47.952-vel megy.
Megnéztem a szűrőket, és rájöttem, hogy a quartz.dll 2x van beregisztrálva a programba és a registrybe is. Nem tudom ez-e a hiba, de ez csak 1x kellene, hogy szerepeljen a listában.
Sem a programból, sem a registryből nem tudom eltávolítani a kulcsokat.
Most minden lejátszás helytelen. Tudtok ebben segíteni? -
zolka95
őstag
Hogy lehet a tálcát szürkére változtatni, hogy úgy nézzen ki, mint win95-ön?
nem találom seholFigyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
DS39
nagyúr
válasz robagp #41747 üzenetére
akkor vagy nem rendszergazdai jogú felhasználóval próbálkozol vagy nincs írási/olvasási/hozzáférési jogod az adott rendszermappára vagy meghajtóra amit szerkeszteni, vagy oda másolni akarsz.
az adott mappa tulajdonságok, biztonság fülnél ezt tudod ellenőrizni.
[ Szerkesztve ]
-
robagp
tag
A rejtett rendszergazdai fiók nem rendszergazda??? Azt tettem láthatóvá parancssorból.
Nincs írásjogom a c: meghajtón általam létrehozott mappára?
De át raktam d: -re is, hogy nehogy c: legyen a gond!
Nem rádugott wincsi, ez az alap benne. 1hdd 2 partició, teljes hozáférés, ahogy írtam régebben. -
King Unique
titán
válasz robagp #41749 üzenetére
Én úgy tudom, h az a fajta teljes rendszergazda fiók már nincs, mint ami XP-ben volt, ha jól tudom...
Elsőként a saját tulajdonba vételt kéne megpróbálni az adott fájlokon/ mappákon/ v az egész partíción, amit kollega is mondott [link1], [link2].
De én eleve nem értem ezt az egész dolgot, mert ha az eredeti rendszer alatt lettek létrehozva a fájlok, akkor nem szokott ennyire ugatni, max, ha vmi külső helyről, másik oprendszerről kell az objektumokkal műveleteket végezni...
Szal szerintem ez nem feltétlenül csak a Windows sara lehet, nincs azon a gépen vmi vírus, nem az kavarta meg a dolgokat??[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest