- Gamepad
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
Tablet PC esetében hogyan tudom beállítani azt, hogy felismerje az érintőkijelzőt? Érzékel most is, de a rendszer azt írja, nem alkalmas rá.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
darthimp
csendes tag
válasz Neil Watts #38348 üzenetére
Jól látod! Én is ezzel kezdtem, hátha valami jumper megoldaná, nos nem.
Van egy másik 200 GB-s Samsung IDE csak régi játékokat tárolok rajta. De az esetek többségében az energiagazdaság miatt offline, csak be és kikapcsoláskor hallom.NGZ
-
nandude
tag
válasz sfdrakex #38306 üzenetére
A Hard Disk Sentinel szerint 84%-os a kondícióm, pár szektorban kicsit nagyon lassan olvasott (1-2 mbps) , de semmi sérült vagy rossz szektor sincs. Itt van sreenshot is:Pikcsör 1 Pikcsör 2 A rendszerpartíción a 60 gigából 10 giga szabad hely van. A memóriát most fogom átnézni a Memtest 86+ progival.
Ha nem lenne ez a gép, már lassan ki se kéne találni... most reggel sem bootolt rendesen, de most meg viszonylag jól megy. Lehet hogy veszek egy új vinyót, csakazértis.
-
-
nandude
tag
válasz sfdrakex #38358 üzenetére
Most rebootoltam és rendesen ment az egész. Érdekes... Kiveszem az egyik memóriát....
A netemet szépen pontosan itt látod: [link]. Egy vinyóm van, két partícióval. Az egyik partíción van a rendszer és jelenleg arra torrentezek, de nem mindig van bekapcsolva, mostanában nem töltök. A másik partíción van a Steam egy csomó játékkal, meg a zenék.
Mindjárt jelentkezek újra.
-
nandude
tag
válasz sfdrakex #38360 üzenetére
Azt elhiszem. Sajnos egy kisvárosban élek ahol még nincs optikai kábeles jóság, faterom pedig pont az olyanokat szereli lol.
Szétkaptam a gépet mint foxi a lábtörlőt, kivettem az újabbik modult, teljesen jól megy a gép.
Persze benne van az az egészséges lagg ami 1GB-nál szokott lenni Win7-nél, de most teljesen jó.Na itt a baj alapból ezzel, hogy múltkor folyamatosan csinálja, most meg csak néha.
-
rybank
senior tag
válasz nandude #38361 üzenetére
Nem vennék új hdd-t, ha a program szerint hibátlan, viszont letesztelném azt a modult, ameiket kikaptad! Még a stress tesztekrőls em feletkeznék meg, hátha a chipset garázdálkodik. Máskülönben hallottam már kékhalálról hdd miatt, így természetesen lehet ludas, de vásárlás előtt azért leellenőriznék mindent.
-
veterán
-
-
kodolb
csendes tag
válasz sfdrakex #38264 üzenetére
Hello,
nem kókány verzióm van, eset smart security-vel átnéztem, talált egy trójait, azt töröltem, de nem lett jobb a helyzet.
Ha videókat nézek neten, de mondjuk simán a youtube-ot is, akkor meg nagyon gyorsan elfogy a hely. Ez sztem nem normális így, 32 bites xp-n a régi gépen nem csinálta ezt, pedig ott kevesebb helyem volt szabadon.
Valami ötlet? -
darthimp
csendes tag
válasz Neil Watts #38368 üzenetére
Clean install alatt ugye csak a rendszer partíciót érted?
Mert meg is őrülök, ha 1 TB adatot le kellene törölnöm.NGZ
-
válasz darthimp #38375 üzenetére
Látsz hát. 1 hibának se kéne lennie. Nézd végig őket, mind1ik az kaspersky-re panaszkodik? Próbáld meg ideiglenes leállítani (ha tudod), vagy távolítsd el teljesen.
A DHCP hiba is érdekes lehet. Annyira letíltottadd a kommunikációt, hogy még ip címet se tud szerezni magának?!
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
darthimp
csendes tag
Értem és köszönöm.
De a Kaspersky próba verziót csak a vírus fertőzés kizárása miatt raktam fel mert nem bíztam a Nod SS-ben. Az install után az első dolgom az volt, hogy felrakjam. Utána a driverek és utána a szaggatás.
Ekkor jöttem ide.
Leszedhetem és vissza Nod.
Statikus IP-t meg tudok szerezni, különben nem lenne netem (szokott ilyet is).
De az is igaz, hogy a lagg főleg a netezés közben jelentkezik. Most pl a második lap megnyitására 3 percet vártam.NGZ
-
darthimp
csendes tag
BIOS Nekem ez csak alap szinten megy. De kikötöttem az IDE winyót.Azután az Integrated Peripherials ban a RAID MODE: a 3 lehetségesből IDE volt ma AHCI lett. Az Extra IDE Controller-t kikapcsoltam.
Van olyan, hogy On-chip ATA Devices, azon belül a PCI IDE (Enabled), ON-CHIP SATA (Enabled), RAID MODE (IDE).
Változás ezen beállításokkal nincs. (szaggat)
Hol állítsam SATA módra?NGZ
-
Steelmanus
addikt
Sziasztok!
Masnal is elofurdul hogy a Startmenuben rogzitett inditoikonok mellol eltunik a kibovitett opcio?
Meg a Minefield inditoikonnal lathato, de a tobbinel ahol van ilyen lehetoseg, ott mar nincs.
A szep az egeszben az hogy eredetileg pont a Minefield-nel nem volt es a tobbinel volt.
Esetleg valami tipp a javitasra jol jonne. -
Sweet Lou 6
addikt
válasz Steelmanus #38384 üzenetére
Nekem is csak a Skype-nál van, eddig fel sem tűnt.
sweetlou6.wordpress.com
-
Adonimus
senior tag
Hali. Lenne egy fura problémám a Win7-el. Újratelepítés után pár nappal egy bekapcsolásnál előjött középen, hogy formázza az F meghajtót. Egy az nem értem, miért kéne formáznom. 2, hogy jó, hogy formáznom kell, de ha már rég kihúztam(akkor éppen kártyaolvasó volt), akkor, miért teszi használhatatlanná a számítógép használatát? 2 másodpercenként hozza fel és berakja legfelülre. Formázni természetesen nem lehet, mert egyböl hibaüzenet. Tehát ilyenkor mindig le kell tiltanom az f meghajtót, tehát nem tudok kártya olvasózni. :/ Létezik ilyen vagy csak az én Win7-em találta ki, hogy megkeserítse az életem?
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
darthimp
csendes tag
válasz sfdrakex #38387 üzenetére
Integrated Peripherials.on belül RAID Mode: IDE, AHCI, RAID. Amikor megvettem RAID-en volt és akkor nem ismerte fel ezután átállítottam IDE (mert tudtam mi az) és azóta így (#38383)-os kommentben részletesen leírtam mindent.
Default Load volt tegnap gondolam az ugyanaz mint a Safe. Mert begurultam és sokszor egymás után lereseteltem a gépet és ekkor Overclocking hibaüzi után Safe vagy Default load volt.[ Szerkesztve ]
NGZ
-
MODERÁTOR
Aztán ugyan áruld már el, hogy attól mért akadna minden, mert IDE módban mennek a winyók? Az enyémek is, mégsincs semmi bajuk, köszönik.
(#38377) darthimp: Nálam ha IDE módban tettem fel a wint, akkor utána AHCI-re rakva kékhalált dob indulásnál.
Everybody lies.
-
Adonimus
senior tag
válasz sfdrakex #38391 üzenetére
Nem emlékszem, hogy visszadugtam-e, ha legközelebb ilyen történik kipróbálom. De én úgy emlékszek nem szűnik semmitől csak ha letiltom az F-et. Tehát megoldható csak idegesít, hogy ilyen értelmetlen hibák hátráltatnak. És, miért csak néha jön ez ki? Volt, hogy napokig semmi baja nem volt.
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
Steelmanus
addikt
válasz Sweet Lou 6 #38388 üzenetére
Igen, mert altalaban nem szoktak hasznalni sokan ezt az opciot. En sem kifejezetten, csak kivancsi vagyok arra hogy mi modositja ilyen rossz iranyba a Startmeniu kinezetet es nem tudok rajonni hogy program, vagy a rendszer, vagy mindketto hibazik.
Amikor feltelepitem a rendszert meg jo, majd WU meg jo, majd magyar MUI meg jo.
Ezutan jonnek a driverek, pontosabban DX frissites + hangchip drivere, +programok, es legutolsonak teszem fel a Minefield-et, na ennek mar nem jo az ikonja.
Ezutan feltettem a mostani rendszeremre az ATI CCC 11.01-et, nem tetszett, visszatettem az CCC 10.10-et, ekkor megkaptam a Minefield-hez is a kibovitett opciot, es volt orom.
Am ma nezem csak a Minefield-e maradt. Most leszedtem a Minefield-et is termeszetesen amint ujra telepitettem egy regebbi verziot belole, az is eltunt, szoval a lenyeg hogy nem tudom hogy mi valtja ki ezt a hibat. Sokaig a ATI CCC +LibreOffice-ra gyanakodtam de mar nem vagyok biztos benne, ujra kellene raknom a rendszert hogy lassam mikor hibazik. -
Newyorker
addikt
SEGÍTSÉG!
Már másodszor is ki akarok csomizni egy 4,8 gigás filét, de azt írja ki, h a lemez megtelt. Ahova ki akarom csomizni ott van elég hely. Nézem a C viszont tele, gondolom a virtuális memt nem tudja nöovelni.
Hogy tudom a C-n a szemetet kipucolni?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
sfdrakex
nagyúr
-
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- Gamepad
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Külpolitika
- Mazda topik
- Félórányi kulisszák mögötti videón a South of Midnight
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.