- OLED TV topic
- Videós, mozgóképes topik
- Még mindig új Ryzeneket kap a Socket AM4
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
Aktív témák
-
betyarr
veterán
válasz polonic #37248 üzenetére
olvasgattam a fórumát és olyasmit írnak,hogy vannak kisebb gondok 64 biten,de hiába olvasom, sajnos semmi egyértelműt nem tudok belőle kihámozni,hogy ez mit is jelent tulajdonképpen... a kernel protectiont emlegetik,amivel nem lehet rendesen összeegyeztetni az sbie-t.vagy mi
-
albiosz
őstag
válasz albiosz #37246 üzenetére
Probléma úgy tűnik megoldva.
Banális dolog volt, voltak hálózati mappák a gépemen filmmel, zenével, még a rendszergazdám csinálta anno. Akikkel egy hálózatban vagyok, azok tudtak oda feltölteni (nem értek hozzá, elnézést, nem tudom mi a korrekt neve ezeknek), kb 1 TB-os mennyiség. Ez már régóta nem üzemelt (más helyre költözött vagy mi, és nem lett itt átállítva az elérési helye), ezért szerencsétlen gépem gondolom minden bekapcsolásnál kapcsolódni akart, de nem tudott, ezért fogadott is valami kis panel, hogy nem tudott kapcsolódni. Szépen bontottam a kapcsolatokat és most közelít a kezdeti időtartamhoz a bootolás. Eddig az Üdvözöljük után kb 1 percig fekete képernyő fogadott az egérjellel.
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
-
McKane
senior tag
Windows7 Service Pack 1 mikor várható kb.? Mikor jelenik meg?
nem mintha Service Pack nélkül használhatatlan lenne a Windows 7 ..
-
banhammer
veterán
Adott egy notebook és benne egy HDD, rajta a géphez vett OEM Windows 7 Home Premium.
Ki szeretném cserélni a HDD-t egy SSD meghajtóra de úgy, hogy ne kelljen újra installálnom a Hetest.
Milyen ingyenes programmal tudom lementeni a komplett partíciót DVD-re, amiről bebootolva fel tudom rakni a gépbe beszerelt SSD meghajtóra a már működő, jól belőtt Hetesem?\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
banhammer
veterán
válasz WonderCSabo #37257 üzenetére
DVD-kre csak elírtam.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Flashback
addikt
Sziasztok Windows guruk!
SÜRGŐS SEGÍTSÉG KELLENE!
Adott egy hálózat:
1. gép: Windows XP 32bit PRO - PC
2. gép: Windows XP 32bit PRO - PC
3. gép: Windows 7 64bit HOME - laptop
Router: Linksys wrt54gsA gyorsabb kapcsolat érdekében kábeles kapcsolat van.
Amit szeretnék: Windows 7-es gépre akarok másolni hálózatról.
Amit eddig megtettem: Az össze gép MSHOME munkacsoportban van. Windows XP-s gépek között szuperül megy a háló.
Windows 7-es gépen is beállítottam az MSHOME munkacsoportot. Kikapcsoltam a tűzfalat. Jelszavas védelmet levedtem, OTTHONI hálózatot állítottam be a megosztási központban.Hibajelenség: XP-s gépek látják az MSHOME alatt a laptop nevét, de a megosztásaira mikor be akarok lépni akkor "Nem érthető, el nincs joga a használatához" hibaüzenetet kapok.
A laptop (W7) semmit sem lát az otthoni munkacsoportból!Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
bpx
őstag
válasz Flashback #37261 üzenetére
windows 7-es gépen a megosztott mappán nem elég a Sharing fülön megadni a jogosultságokat, hanem a Security-nél is be kell állítani
enélkül ugyan látják a gépet, de mikor másik gépről megpróbálod megnyitni, azt írja, hogy hozzáférés megtagadva, vagy jelszót kér (attól függ hol nézed) -
Flashback
addikt
Security fülnél is hozzáadtam a "mindenki" csoportot.
Hibajelenség ugyanaz. Komoly mondom utalok valakinek egy ezrest csak oldja meg a problémám...A végcél az lenne hogy a Windows 7-es gép lássa a hálózatot, és tudjon adatokat másolni róla...
[ Szerkesztve ]
-
Panthera
őstag
Sziasztok!
Ha nem lehet tudni semmilyen felhasználónév-jelszó párost a loginhoz, akkor az ophcrack a megoldás?
-
Laccoss
addikt
válasz Flashback #37268 üzenetére
Akkor csinálj másik felhasználót win7re, és annak adj teljes hozzáférést (vagy amilyen hozzáférést szeretnél) a megosztott könyvtárhoz. És xp alatt mikor kéri a felhasználónév, jelszó párost azt ad meg. Nekem így van win7 és xp között és működik. Mondjuk ez ugyanaz mint az előző hozzászólásnál, de mivel én nem szeretem jelszavazni a gépem, így egyszerűbb volt. Esetleg azonos felhasználónevet adj azzal ami xp-n van..
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Flashback #37271 üzenetére
Nézd alapban nem kell kilométeres leírás, mert W7 alatt megosztani mappát, amit az XP-s gépek simán elérnek, az ennyiből áll.
W7-es gépe(ke)n
1. Ellenőrizd, hogy milyen munkacsoport van megadva. W7 telepítését követően (nyelvtől függetlenül) WORKGROUP munkacsoport kell hogy legyen
2. Asztalon Hálózatok ikonon jobb egér/Tulajdonságok/bal oldalon Speciális megosztási beállítások módosítása/Nyilvános profil lenyit(vagy más, aktuális profil)/Jelszóval védett megosztás kikapcsolása/Módosítások mentése
3. Jobb egér(hosszabban lenyomva tartva) a megosztani kívánt mappán/Megosztás ezzel/Adott személyek/lenyílóból Mindenki/Hozzáadás gomb/Megosztás gomb
XP-s gépe(ke)n
1. munkacsoport legyen WORKGROUP, újraindítást fog kérni, tedd meg. Egy kis időnek(kb 2 perc) el kell telnie, mire lehet majd tallózni a munkacsoport számítógépeit, de az idő elteltével ennek simán mennie kell
És ennyi. Ha így sem működik a dolog, akkor valami már nagyon szét lett állogatva.
UI: Remélem a korábban említett OTTHONI munkacsoporton nem a HOME GROUP-ot érted.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Flashback
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #37273 üzenetére
Ez mind meg van csinálva. Gyári Win7, nem búrtam rajta semmit. Semmi extra progi nincs rajta...
-
félisten
válasz Flashback #37274 üzenetére
Hát pedig mennie kellene. Annyit még nézz meg, hogy bármely gépen nincs-e valamilyen védelmi szoftver telepítve, amiben van tűzfal, mert szinte kivétel nélkül az alapbeállításuk az, hogy új hálózat érzékelésekor "elrejtik" az adott gépet a hálózaton, ezáltal nem müködik a fájl és nyomtatómegosztás sem. Ha meg esetleg routeren keresztül vannak összekötve a gépek, akkor a router beállításiban is megnézheted a hardveres tűzfalat, ha kell konfigold, vagy próba kedvéért tiltsd le.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Butcher-HUN
senior tag
Na már fent is van az SP1 X64-es Win 7 Ultimate
# HotFixes
Service Pack 1 RTM contains over 700 hotfixes for Windows 7 RTM and Windows 2008 R2 RTM including security fixes, improved performance, bug fixes, network fixes, fixes for Windows Media Player 12 etc.
# Restore Previous FoldersRestore Previous Folders at Windows logon not only restores opened folders when your computer shut down but Windows will remember each windows and it’s exact position on the screen.
# Virtualization EnhancementsEnhancements to Virtualization through the implementation of Dynamic Memory memory management technology.
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
ittakary
nagyúr
Hali!
Lapozófájlt érdemes kikapcsolni bizonyos RAM méret felett, hogy onnan dolgozzon a Win és ne a lassab HDD-ről? Pl nekem 4 GB RAM-om van, és ha nem használok olyan alkalmazást (bizonyos játékok megkövetelik), ami használja a lapozófájlt, akkor azt kikapcsolva számíthatok valamennyi gyorsulásra? (már az is jó lenne ha az idegesítő értelmetlen HDD seek hang megszűnne)
-
Воланд
titán
válasz ittakary #37277 üzenetére
Bizonyos ram méret felett talán érdemes lehet, de a 4 giga nem az a méret. A Windows csak akkor használja a lapozófájlt, ha fogytán van a fizikai memória, egyes alkalmazások meg rammérettől függően megkövetelik, ahogy te is írtad, hogy legyen lapozófájl.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
-
Morden24
nagyúr
válasz Butcher-HUN #37276 üzenetére
Gratulálok. Legközelebb olvasd el a topik címét.
Sectumsempra - For Enemies
-
fatal`
titán
Van valakinek a hivatalos (technet, msdn, ha kijött már egyáltalán) SP1 RTM MD5 checksumja?
-
polonic
félisten
válasz Butcher-HUN #37282 üzenetére
És mégis hogy?
"egyébként már az MS megerősítette, hogy nem ment ki az OEM-ekhez az SP1, szóval ne a napokban számítsatok rá." -
-
Morden24
nagyúr
válasz Butcher-HUN #37282 üzenetére
Aha, akkor most vagy az MS hazudik, vagy te...
-
Morden24
nagyúr
Nincs kész, MS nyilatkozta, hogy az OEMekhez sem ment semmi. Amúgy meg gondolom, mennyire eredeti az SP1-el integrált Ultimate-je is...
Olvasni tessék, update-eket is.
-
Butcher-HUN
senior tag
Nekem ez van fent. Aida64-el néztem legújabb verzió és ő is RTM verziónak látja Service Pack 1. Annyit még hozzá tennék hogy pl a böngészés Firefox alatt sokkal gyorsabb SP1 nélkül 139 pontot kapott most 200 itt megtudjátok nézni http://www.html5test.com/
Illetve egy kicsit több ramot eszik de gyorsabb is a rendszer.MICROSOFT.WINDOWS.7.AND.SERVER.2008.R2.SERVICE.PACK-1.RTM .x64.WAVE1
windows6.1-KB976932-X64.exe SP1 para sistemas de 64 bits
BUILD: 7601.17514.101119-1850
FILE: windows6.1-KB976932-X64.exe
SIZE: 947,070,088 byte
SHA-1: 74865EF2562006E51D7F9333B4A8D45B7A749DAB
MD5: 28D3932F714BF71D78E75D36AA2E0FB8
CRC: 068C79C6
NOTE: Microsoft has released Windows 7/Server 2008 R2 Service Pack 1 RTM build.
Wave1: Arabic, Bulgarian, Chinese-Hong Kong SAR, Chinese-Simplified, Chinese-Taiwan, Croatian, Czech, Danish, Dutch, English, Estonian, Finnish, French, German, Greek, Hebrew, Hungarian, Italian, Japanese, Korean, Latvian, Lithuanian, Norwegian, Polish, Portuguese-Brazil, Portuguese-Portugal, Romanian, Russian, Serbian, Slovak, Slovenian, Spanish, Swedish, Thai, Turkish, and[ Szerkesztve ]
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Butcher-HUN #37289 üzenetére
Gondolod tegnap óta már engedett a warez a fórumban? Ha jól tudom még nem jelent meg az sp1.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz sfdrakex #37290 üzenetére
Ez nem warez! Több magyar oldalon is fent van! De megnyugtatásból küldök neked egy linket:http://www.avinashtech.net/hu/windows-7/1444.htm
http://www.softpedia.com/get/Others/Signatures-Updates/Windows-7-Service-Pack-1.shtml
softpedia mióta warez oldal én nem tudok róla[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Butcher-HUN #37292 üzenetére
Az hogy több magyar oldalon is fent van, semmit se jelent. Egyébként szerinted a MS rászokott arra hogy nem a saját Windows Update helyén terjeszti a frissítéseket, hanem mindenféle más oldalakon? Nem hiszem, inkább arról van szó hogy kiszivárgott 1 verzió, amit szépen mindenki felpakolt a weboldalára. Amíg az MS oldalán nincs fent addig nem hivatalos verzió.
-
Butcher-HUN
senior tag
-
félisten
válasz sfdrakex #37293 üzenetére
"Nem hiszem, inkább arról van szó hogy kiszivárgott 1 verzió,..."
Pontosan, ahogy mondod - Softpedia
"At the time of this article, various warez websites as well as torrent trackers were offering multiple packages containing Windows 7 SP1 RTM for download."Természetesen a Softpedia oldaláról letölthető változat az Novemberi változat, amit RTM-re jelöltek, de azok a módosítások, amit azóta eszközöltek rajta, azok nincsenek benne, azonban az nem warez változat.
[ Szerkesztve ]
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #37295 üzenetére
Miután leírtam, néztem meg a linkeket és akkor már láttam is hogy oda van írva kiszivárgott verzió.
-
félisten
-
Kufár81
tag
Sziasztok!
Lenne egy elég komoly problémám a Windows 7-tel.
Ha ez az ő problémája (nem biztos)Adott a C: partíciómon egy Windows XP SP3, D: partíciómra felakartam telepíteni a Win7-et (ez a két partíció egy winchesteren van). Elkezdtem a W7-et telepíteni, egy ideig minden rendben futott. A telepítő utolsó fázisában, ahol újraindítást kér ott már lefagyott. Manuálisan újraindítottam és elkezdte befejezni a telepítést. Legalább 10 percet vártam, de nem történt semmi.
Megpróbáltam úgy is, hogy lehúztam a másik SATA winchesterem, hátha az a gond. Így sem sikerült. Sőt megpróbáltam a másik SATA winchestere föltelepíteni. De avval sem jártam sikerrel.Mi lehet a rejtély megoldása?
Előre is Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen program, ami...?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Még mindig új Ryzeneket kap a Socket AM4
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs