Aktív témák
-
nagyúr
válasz harry3 #25800 üzenetére
Revo uninstaller. Ezzel próbáld meg.
Megérte felrakni ezt a valamit?"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
ToBeY
nagyúr
válasz csabyka666 #25798 üzenetére
A szolgáltatómra digi.
-
Mancsy
HÁZIGAZDA
válasz harry3 #25800 üzenetére
Nekem segített ilyenkor, hogy visszatettem, beállítottam defaultra az ikonokat, és utána uninstall.
Erre valaki, ötlet?
-
BullZeye
veterán
Az esély reális, nem tudom ismered e a Windows Live Messenger nevezetű programot, melynek egyik nagy előnye, hogy ENTER lenyomásánál elküldi az üzenetet, így nem kell a KÜLDÉS / SEND / OK gombokra kattintani egérrel, ezzel meggyorsítva a kommunikációt, az erre képes, és alkalmas emberek között (ez rád nem vonatkozik).
Volt, hogy napi rendszerességgel jött ki az ablak nálam speciel, mert annyi fontos frissítést eszközölt a Microsoft pár elég durva hiba miatt, sőt volt, hogy napi 2-3x, és ha akkor épp ismerősökkel beszéltem, és pont enter-t nyomtam, akkor bizony újraindult a gép szó nélkül. Ez így önmagában nem vészes, hisz ártani sosem árt egy restart a Microsoft termékeknek. Viszont előfordult igaz csak 1x, hogy routerben állítottam fontos dolgokat, és nem kérdezte, hogy akarom e menteni, én pedig stabil gép tulajdonosa lévén, nem gondoltam arra, hogy újra fog indulni.Feltehetően nem a levegőbe beszélt, mikor megkérdezte Hestiana, hogy hogy lehet ezt orvosolni, mert ŐT ez zavarja. Nem azt kérdezte, hogy Dave, téged ez zavar? Nem mellesleg ha épp AFK az ember akkor is 10-15 perc után szó nélkül újraindít, és mi van ha én ezt nem szeretném? Mi van akkor, ha fontos dolog fut a háttérben, pl render, vagy encodeolás?
Menj inkább az óvodába okoskodni, ahol van reális esélye annak, hogy érdekel mást, hogy mi a véleményed a dologról. Ha nem értesz hozzá, vagy simán buta vagy, akkor lehet ignorálni más kérdését. Tudtommal ez egy fórum, ahol az ember segítséget kér, jó esetben kap, és nem az ilyen IQ fighter humanoidnak becézett egyedek játszótere, ahol beszólhat másnak!
Nem mellesleg teljesen logikátlan, hogy a rendszer ennyire agresszív módon kötelezi a használóját, hogy indítsa újra a gépet, mikor minden nap legalább 1x a legtöbb embernél újra van indítva! Nem érne pár órát rá neki, mikor amúgy is restartolja az ember a rendszert? Ha már van 4 órás várakozási idő, akkor feltehetően annyira nem sürgős!
Na ennyire komoly ez a probléma!
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
-
nagyúr
válasz Mancsy #25810 üzenetére
Kérdeztem már tőled,. hogy NOD van fent? Ha igen, akkor az csinálja. Nekem a képek mappába nem engedett menteni. Letöröltrem, azóta megy.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
32 bites kód 64 bites win7-et nem aktivál?
És 64-es 32 bitest?Köszi
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Laccoss
addikt
válasz Ace Ventura #25813 üzenetére
De aktivál, csak azonos verziónak kell lennie. Értsd home premium kulcs aktivál home premium win7et.
-
Mancsy
HÁZIGAZDA
válasz Sub-ZeRo #25812 üzenetére
Én meg válaszoltam, hogy igen, de aztán nem tudtam hová tenni a dolgot: azt sejtettem, hogy arra gondolsz, hogy bezavar, vagy valami beállítása, de azt nem gondoltam, hogy konkrétan a mentési jogokat korlátozza extra feature-ként Akkor gondolom a VIPRE az alternatíva!?
-
Ace Ventura
addikt
-
félisten
válasz Ace Ventura #25816 üzenetére
Hali!
Az Enterprise, az egy mennyiségi liszenszes (Volume License) Ultimate.
Itt meg megnézheted, hogy miben tér el a Pro az Ultimate-től(többek közt)Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Laccoss
addikt
válasz Ace Ventura #25816 üzenetére
Kis összehasonlítás[link]
-
huszar90
aktív tag
Bár kicsit off de beírom mert úgy látom ez a topik kicsit jobban prörög mint a többi.
Van egy hp notim. Alapból 2 particióval, az egyik a user számára a másik egy úgynevezett hp recovery amin a vista telepítő lemeze volt. Na mármost felakartem tenni az ubuntut és azt akartam hogy ne legyen partició hanem egybe legyen az egész és hogy ntfs-es legyen ezért beraktam egy win telepítőt is formáztam mindkét particiót majd a hp recovery-st töröltem. Azóta a windows telepítő azt írja ki hogy unallocated. ja és inditáskor azt írja ki hogy: hiányzó bootmgr (gondolom ez is a hp recovery-n volt.
Mit tegyek hogy ne legyen particióm hanem egyben legyen az egész ntfs es legyen az egész.
Magyarán egy sima formázott merevlemezem legyen?
Ja és a boot menedzser is legyen. Vagy egyáltalán az kell?
Előre is köszönöm a segítséget. -
FNZ
őstag
hali!
van egy GA-MA790XT-UD4P lapom amd phenom II x2@x4 550-es procim 4gb rammal.
telepítettem egy 64 bites win7 ultimate-t.problémám, hogy a wirtualbox alatt bármilyen 64 bites rendszert akarok futtatni, hibát ír ki: nem tudja engedélyezni az amd-v -t, pedig a biosban engedélyezve van a hardveres virtualizáció.
ez mitől lehet? esetleg frissíteni kellene a biost, mert f4-es verzió van rajta?
vagy ki lehet e kapcsolni a win7 az xp módját, mert azt írja, hogy valami virtualizációs dolgot már használ? -
félisten
Hali!
A hibádra nem tudok mit mondani, csak javasolni tudom a WMware Player használatát (Ingyenes).
Nem erre tervezték, de erre is jó.Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Morden24
nagyúr
Az érintettek már valószínűleg tudják, de azért beírom: a Microsoft Security Essentials 2-es verziójának betája letölthető a Connect honlapról.
Sectumsempra - For Enemies
-
huszar90
aktív tag
válasz bobalazs #25823 üzenetére
Mindenképp egy particiot szeretnék mert kiszeretném próbálni a hackintosh-t is előtte annál meg nem lehet több partició egyszerre. Win felépítő lemezzel nem megy egyszerűen nem képes kezelni a hp recovery particiót csak a másik nagyobbikat. Ugyan látja mindkettőt de ha erre a kissebikre kattintok akkor inaktiválódnak menük az "új" kivételével.
(bocsi a hibákért de iphoneról írok)
-
Morden24
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #25824 üzenetére
A GUI egyébként 100%-osan megegyezik az új beta MSE-vel. Mellesleg a Forefront nem ingyenes, az ő kistestvére az MSE. Feature-lista is van, ha érdekel
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Morden24 #25826 üzenetére
Hali!
Igen, forefront motor van az MSE-ben is, valóban nagyon közeli a rokonság.
Épp most néztem a RAP tesztet, teljesen egymás mellett vannak.Fire.
-
nagyúr
válasz Mancsy #25815 üzenetére
Akkor elnézést.
Hát ja, valamit csinál. Amúgy nem tudom, azon is gondolkoztam, de megvárom akkor az MSE2-őt. Hátha az jobb lesz mint az 1.Na akkor azt mondjátok meg, hogy mennyi ramot eszik ez az új ms termék? Mert az MSE majd 70 mega... A nod 30-at... Jó, nem tudtam menteni a képek mappába.
De azon felül kíváncsi lennék a memória használatra.[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
bobalazs
nagyúr
válasz huszar90 #25825 üzenetére
Mivel már amúgy is törölted a recovery particiót így semmi értelme megtartani.
Windows telepítésnél töröld a telepítőben a particiókat így egyet tudsz majd belőle csinálni.
A linuxnak mindenképpen kell majd külön partició, ntfsen nem fog müködni. Azért mondtam hogy célszerü csinálnod egy particiót és marad egy nem formázott rész majd amit linuxal, telepitőböl tudsz majd ext3 stb re formattálni.
Ha hackintosht is akarsz akkor hagyd szerintem a wint és linuxot egyenlőre és ess neki a formázásnak. sok mód közül legegyszerübben a hirens boot cd-t ajánlanám, mert már amúgy is sok hasznát vettem, régóta tudok vele beloggolni. Azon van pár partició manager.
De linuxoknak is izmos partició kezelőjük van, abból is tudsz ügyködni. -
huszar90
aktív tag
válasz bobalazs #25831 üzenetére
sikerült egy particiót csinálnom csak most azt nem tudom hogy megvan e rendesen formázva ntsf-re.
a hirens boot cd-t már rég bekészítettem (valamiért éreztem hogy nem fog minden simán menni) de lovésem sincs hogy azon belül mi kell ahogy elnéztem ezer meg ezer dolog van benne összesűrítve. Ha esetleg leírnád hogy mire kell benne menni hogy szépen leformázza a vinyót megköszönném. Persze ha nem tellik sok idődbe.
Előre is köszönöm a segítséged! -
nagyúr
válasz Gorneck #25832 üzenetére
Kíváncsi vagyok rá. Mert a többi antivír, ami ingyenes jóval kevesebb rammal beéri. Nem értem miért nem lehet egy kicsit optimalizálni. Nem sok még a 60 sem, de lehetne kevesebb. Mondjuk az MS termékek ilyenek. Lásd XP alatt defender. Az is nem kevés ramot megevett. Próbálok NOD után jobb antiviírt feltenni, azért kérdezemtem csak.
-
Morden24
nagyúr
válasz Sub-ZeRo #25836 üzenetére
A Nod után csak jobb antivírus van, ha onnan közelítem meg a dolgot, hogy ingyenes alternatívaként megkapod minimum ugyanazt, ld. Avira, MSE.
A ramhasználat esetén meg szerintem teljesen mindegy, hogy valami 40Mb-t vagy 80Mb-t eszik. Sem nem kirívó, sem nem elfogadhatatlan, és még nem is sok.Sectumsempra - For Enemies
-
bacsis
Közösségépítő
helló kollegák!
A kérdésemmel már jártam a VGA kártyám topicjába, de mivel szoftveres gondom van feltételezhetően ezért itt is érdeklődnék! szóval:Ha új VGA drivert szeretnék felrakni HD4850-es VGA kártyámhoz, akkor a telepítő ezt írja ki:
Persze rendszergazdaként indítom a telepítőt de ezt dobja rá...
Amúgy nem csak erre, hanem pl a 3Dmark03 is ezzel száll el.
Mondom eltávolítom a régi 9.12-es catalystot, igen ám, csak hogy sem a programok eltávolításánál nincs feltüntetve, azaz mintha fel sem lenne telepítve, se pedig a Ccleaner nem látja...
Hoppá ilyenkor mi van? Látott már valaki ilyent?
Köszönet előre is
Ez miatt nagyon nem szeretném újratelepíteni az oprendszeremet
Amúgy Windows Pista x64 SP2-t használok...tudom hogy Wz Win7-es topic, én meg Pistát használok, de mivel valószínűleg az egész prohardveren én vagyok az egyetlen aki kitart ennél az operációs rendszernél, ezért bátorkodtam ide jönni
-
félisten
válasz bacsis #25838 üzenetére
Hali!
Először is innen töltsd le a OS-nek megfelelő drivert(Vista x86 vagy x64-es). Másodszor meg ne indítgass telepítőket adminként, ha szüksége van egy telepítőnek admin engedélyre, akkor majd úgyis kéri.
ATI Radeon HD4850 - Vista x64 Driver
ATI Radeon HD4850 - Vista x86 DriverFire.
[ Szerkesztve ]
-
huszar90
aktív tag
válasz bobalazs #25835 üzenetére
Addig eljuttotam hogy a driverket kezdené betölteni de mindegyiknél kiírja hogy loading failed majd meg kérdezi hogy telepítse e ha rámegyek hogy igen akkor meg azt írja hogy not found és ugrik a következőre. mire mindet átpörgetem a végén egy driver se töltődik be így magag a progi se
-
bacsis
Közösségépítő
válasz Fire/SOUL/CD #25839 üzenetére
a probléam megoldódott, Microsoft Visual C++ 2005 SP1-et kellett (újra) raknom
Köszi azért a segítséget -
sagvary
aktív tag
Win 2000 ill. vagy a Win 98 menüje, ami hasonló az XP klasszikus menüjéhez, valahogy elérhető-e a Win 7-ben? Munkához napi ismétlődő feladatokhoz, csak kevés szerviztevékenységhez rém egyszerű volt, semmi csicsa. Állítólag létezik megoldás, de seholse találom.
"Hadrianus falának felhúzásához 750 milliárd köbméter követ mozgattak meg."
-
félisten
válasz sagvary #25843 üzenetére
Hali!
Hát vannak ilyen programok, de vigyázni velük...Ha fel is települnek simán és még működnek is látszólag kifogástalanul, sajnos többször előfordul, hogy megszabadulni tőlük már nem olyan könnyű, azaz simán uninstallálhatóak, de maguk után teljesen szétcseszett start menü marad...
Esetleg próbáld meg azt, hogy tálcán jobb egér/Eszköztárak/Új eszköztár és megadod a Számítógépet és Mappaválasztás gombon katt. Igaz nem fog a startmenü megváltozni, csak egy eszköztárként fog megjelenni a tálcán, de az legalább úgy működik, mint a "klasszikus XP menü" illetve ha nem tetszik, akkor egyszerűen eltávolítható.(jobb egér a tálcán/Eszköztárak/és kiveszed a pipát előle...
Fire.
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok.
Lenne lehetőségem olcsón Win7 enterprise licenszhez jutni.Érdemes belefeccőlni pénzt?
Nem érdekel semmi, csak az érvényesítésen átmenjen.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Morden24
nagyúr
válasz Ace Ventura #25846 üzenetére
Mivel magánszemélyként nem juthatnál hozzá, céges jogosult alkalmazottként vagy előfizetőként pedig nem kéne "olcsón" hozzájutnod, ezért feltételezem, hogy valaki árul kulcsot, mivel jobb esetben ahol dolgozik, lehetősége van volume licenc használatra, rosszabb esetben simán csak netre kikerült kulcs. Utóbbi esetben bármikor blacklistelhetik, de az előbbi buli sem jó, főleg ha valaki üzérkedik vele, mert ha kiderül és bukik, akkor te is megszívod, a lóvét meg nem lesz kinél reklamálni.
Ha vagánynak érzed magad, menj bele, de tartsd szem előtt, hogy esetleg kidobott pénzzé válik a kis befektetésed
-
Ace Ventura
addikt
válasz Morden24 #25847 üzenetére
Na ez egy tisztességes válasz volt.Végre nem lebeszélni akartok a dologról.
Ha nem kerülök rács mögé, akkor megéri azt a kis pénzt, amit kérnek érte, nem olyan nagy összegÜres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
válasz Ace Ventura #25848 üzenetére
Jogilag amúgy semmivel se leszel előrébb mint mondjuk a BIE-s cuccal.... Tehát szerintem kb az ablakon kilapátolt lóvé.
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest