- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
polonic
félisten
-
-
Kiss67
senior tag
Sziasztok
Nem szeretnék végigolvasni pár 100 hsz-t, ezért kérem a segítségeteket.
Van egy X200 lenovom és feltettem egy Intel X18 ra a win 7 64 -et.
No az történik hogy az elején amikor még szőz volt az op. a logo betöltés után azonnal betöltött, most meg áll vagy 10-30 másodpercet. Lehet valami nem jól telepítettem . Az elsö telepítésnél még azt írta ki a rendszer teljesítmény mérö hogy 7.8 pont a lemezsebesség . Utána bármennyiszer tettem fel az op. már csak 5,9 pontot adott rá.
Le kellene formáznom a lemezt , de nem a win 7 telepítöjével? teljes törlés kellene, Van összefüggés a bootolás meg a sebesség között?
Köszönöm.Ha valaki kérésre sem ad meg mobilszámot, nem lehet később komoly üzleti kapcsolat ! * Ézs. 43:10 -- 70/3389484
-
pojzon
tag
"Sziasztok!
Egy olyan "probléma" megoldásában szeretném segítségét kérni a hozzám jobban értőktől, hogy van nekem egy X-fi hangkarim amit egyik pci-e slotból átraktam egy másikba, ahol szépen feltelepült a driver minden oks, csak a hangszekcióban a hangszóró, az spdif, stb alatt (tehat minden olyan eszköznél, ami része a hangkarinak) az van most írva hogy "2 - Creative SB X-Fi", amit szeretnék a "2 -" nélkül látni, de nem tudom, hogy miképpen lehetne ezt megváltoztatni... :S Az eszközkezelőben rendesen írja ki, tehát ott nincs semmi kettes vagy eféle.
Tudom nem befolyásolja a működést, csak szeretném átnevezni ha van rá mód.
Előre is köszönöm a segítséget!"Erre valakinek nincs ötlete?
-
Lenry
félisten
-
nagyúr
válasz pojzon #20755 üzenetére
A 2-nál a drivert letörlöd. (Lásd linkek)
Kikpacsolod a gépet, kari kivesz, a régi helyére vissza rakod, és ott is ugyan úgy törlöd, majd restart és újra felteszed.
Egy kis segítség:
1
2[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz Kiss67 #20754 üzenetére
Egy töredezetség mentesítés sem árt neki. Az is gyorsít a lemezen.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
őstag
-
-
NÉMÓ510
tag
Üdv!
Nincs valakinek ötlete hogyan lehetne az XP módot működésre bírni 512mb rammal?
A munkámhoz kellene,teljesen lecsupaszított laptopon.Se net,se játék.
Régebbi diagnosztizáló programok sajna nem működnek a win7tel.Fontos lenne.
Előre is köszi.
De ha más nem,hát visszamegy az xpGundel Takács Gábor: Nem lehet könnyű sors ideges edző szájában rágóguminak lenni
-
negyedes
addikt
Start menu -> Futattas ->service.msc->itt kered meg es ted at disablere. Nem biztos, hogy kell neked. Ha hasznalsz Windows Presentation Foundation-t hasznalo programot akkor nem kellene leloni.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
nagyúr
válasz NÉMÓ510 #20766 üzenetére
2 giga ram kell az xp módhoz. Vagyis annyival megy normálisan. Úgy is levesz 512-őt a 2 gigából.
-
Laccoss
addikt
válasz Kiss67 #20765 üzenetére
Nincs sajna. És a töredezettségmentesítés sem használ ssd-nél, mivel nem olyan mint a vinyó. Talán a win húzott le drivert, azért lassult be, de ha minden újratelepítéskor ilyen, akkor az is kiesik. Próbáld meg, net nélkül a telepítést, és utána a rendszerminősítést szintén net nélkül.
-
nagyúr
válasz Laccoss #20769 üzenetére
Nem tudtam hogy ssd-vel küldi.
NÉMÓ510:Hát ha a 7 után telepítesz xp-t akkor nem lesz boot képernyő. Easybcd-vel kell létrehozni utána. De én ehhez nem értek.
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
válasz Kiss67 #20754 üzenetére
A régebbi SSD-k esetén van valami teljesítményvesztés (nem töredezés, de hasonló folyamat megy végbe). Ha jól tudom, néhány cég erre firmware frissítést adott ki.
Egyébként azt azért tegyük hozzá, hogy egy szűz Win és egy már belakott, sok startup-al rendelkező, driverekkel kitömött Win között akkor is lesz különbség, ha ssd-t használsz
Ha szoftverek esetén nem tapasztalsz negatív különbséget, csak a boot lett hosszabb, meg a WEI eredmény szarabb, akkor szerintem tegyél rá magasról, hiszen kb. kit érdekel?Sectumsempra - For Enemies
-
janos1988
addikt
Hol tudom Win 7-ben letiltani, hogy az e-satas csatlakoztatott vinyot ne kapcsolja ki?! Xp alatt alapbol sose alitotta le.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
pukkancska
tag
Hali
Alap hülye kérdés, de nem bírom megoldani.
Hogy tudok t-onlines netet automatikus csatlakozásra bírni?
Betettem indítópultba is a parancsikont a kapcsolatnak, kivettem minden jelölést ilyen-olyan bekérés előtt de még mindig nem csatlakozik.
Az All Users-hez meg nem férek hozzá. -
-
Killing
addikt
válasz pukkancska #20774 üzenetére
Vezérlőpult->Internetbeállítások->Kapcsolatok->Állítsd a t-s netet alapértelmezettre->'Mindig az alapértelmezett kapcsolat tárcsázása'
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
pukkancska
tag
válasz Killing #20776 üzenetére
Ja nem erre gondoltam.
Hanem, hogy rendszer indításkor automatikusan tártyázza a kapcsolatot.
Tehát ne nekem kelljen csatlakoznom.
Xp-ben 1 kattal elértem, mert ott betettem az All Users-hez az indítópultba a parancsikont, de itt nem férek hozzá, csak a saját indítópultomhoz.[ Szerkesztve ]
-
Dolby
senior tag
Sziasztok!
Sajnos nem használtam még win7-et, viszont egy ismerősömnek problémája akadt vele és nem nagyon tudom megoldani, ezért kérem a segítségetek.
A témáknál érdekes módon a háttérképeket nem lehet állítani, egyszerű fekete háttérkép van, esetleg ennek a színét módosíthatjuk, de csak egyszínűre. És hiába állítjuk be az aero témákat, csak a tálca színe meg az ablakok beállításai módosulnak, a háttérkép marad fekete. Olyan mintha az egyszerű témánál leragadt volna, és az aerosokat le tiltotta volna de semmi lehetőséget nem találok ennek visszaálítására. Érdekes hogy addig ment rendesen amíg egyszer át nem tették erre az egyszerűre, és onnan vissza már nem sikerült.
- Nyugalom, a hosszú élet ritka!
-
nagyúr
Visszaállítsái pontnál állítsátok vissza arra az idópontra, mikor még jó volt.
-
Killing
addikt
válasz pukkancska #20777 üzenetére
Ez is ugyan azt csinálja. Nekem indítópultból ugyan így ment XP alatt. (Invitel ADSL)
Vagy ha másképp akarod akkor kutakodj a modem menüjében.Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Killing
addikt
válasz pukkancska #20781 üzenetére
A Windows 7. Nekem feldob egy ablakot hogy most csatlakozik és már megy is. 2 mp az egész.
mod: IP címről érd el a modemet. Ha szolgáltató adta akkor nem mindig könnyű belépni.[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
pukkancska
tag
válasz Killing #20782 üzenetére
Amikor feldob, az a rendszerindítás után van?
Vagy amikor elindítod az Internet Explorer-t?
A modemet hagyjuk, nem lehet benne beállítani semmit, mert nincsen kezelőfelülete. Még a t-home adta jó pár évvel ezelőtt... (D_Link 360), de eddig hibátlanul működött és most sincs vele gond, mert az xp-nél működik az automatikus indítás, de itt a win7-ben nem jutok megoldásra. -
Rebirth II.
tag
Húú de megijedtem, hogy ismét Win7 reinstall lesz Nem akart bekapcsolni a gép, mert valami boot filekat nem talált meg, de hál isten a telepítő ki tudta javítani
-
Killing
addikt
válasz pukkancska #20784 üzenetére
Mikor bejön az asztal. Nekem is D-link 360-am van. De most már van egy Wi-Fi router ami úgy van beállítva hogy automatikusan tárcsázzon. Na, így kéne a modemedet is beállítani, feltéve ha bele tudsz lépni.
-
band1103
őstag
Bocs ha már volt.
Egy program installáció közben elment az áram még mielőtt a telepítés elkészült volna.
W7 alatt mivel távolíthatom el a félbemaradt telepítést hogy feltelepíthessem? Csak mert a program nem működik, nincs uninstallja és a "programok eltávolítása"-ban sincs a listában tehát nem tudom eltávolítani de használni sem és még csak újra sem tudom telepíteni.[ Szerkesztve ]
"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #
-
Rebirth II.
tag
válasz Rebirth II. #20788 üzenetére
Tévedtem.. Mégse javította ki Csak akkor indul el a Win7-em ha benn van van a telepítő dvd I love MICROSOFT
-
Laccoss
addikt
válasz Rebirth II. #20791 üzenetére
Javítsd ki a bootszektort.. ennyi.
-
band1103
őstag
válasz WonderCSabo #20792 üzenetére
Azért nem tudom újratelepíteni mert azt írja ki hogy már fel van telepítve, és addig nem enged telepíteni míg az előző telepítés el nincs távolítva. Ezt viszont nem tudom megtenni.
Sem használni nem tudom mert hibát ír ki sem eltávolítani nem tudom hagyományosan.Van w7 alá program eltávolító alkalmazás ami helyre tenné a dolgokat?
[ Szerkesztve ]
"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #
-
negyedes
addikt
válasz Rebirth II. #20794 üzenetére
De mit csinaltal vele elozoleg?
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Laccoss
addikt
válasz Rebirth II. #20794 üzenetére
Nem csak az a javítási mód van...
Végigmegy - Parancssor -
bootrec.exe /fixmbr
bootrec.exe/fixbootband1103: Rendszer visszaállítás?
[ Szerkesztve ]
-
Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest