- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
belaazallat
addikt
Üdv!
Win7 (64 bit) alatt nem tudok a print screen gomb megnyomásával képernyő mentést csinálni játékokból. Mindig egy sima fehér oldalt illeszt be a paintbe.
Mit/hol/hogyan állítsak, hogy működjön? Köszi!
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Dolby
senior tag
válasz Steelmanus #20783 üzenetére
Nem, win7 prof lenovo g550-en. Nekem is ez volt az első kérdésem tőlük :-S
- Nyugalom, a hosszú élet ritka!
-
Laccoss
addikt
válasz belaazallat #20801 üzenetére
Talán fel kellene telepíteni a frapsot, mert anélkül nem igazán lehet.
-
belaazallat
addikt
válasz Laccoss #20803 üzenetére
XP- alatt nem kellett fraps, hogy ha megnyomtam a prt scr gombot, automatikusan mentette a képernyőt a vágólapra, és azt be tudtam illeszteni paint-be, hogy elmentsem. Most csak egy sima fehér kép kerül a vágólapra. W7 visszafejlődött az XP után, na ne már!
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
őstag
válasz band1103 #20798 üzenetére
Én a Program Files-ból manuálisan törölném a fájlokat majd valamilyen registry pucólóval (Pl Ccleaner) végigmennék rajta.
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
Laccoss
addikt
válasz belaazallat #20804 üzenetére
Ez érdekes, mert akkor mást tapasztaltunk.
Rebirth II: Akkor neked csuda egy windowsod van. Pedig win7 telepítőlemez be, javítás lemegy, parancssor és X:\sources-hez beírod hogy bootrec, és már ott is hogy mi micsoda. De gondolom windows alól indítottad...
[ Szerkesztve ]
-
Rebirth II.
tag
Szóval 64 bites Win7 boot file-it hogyan tudom javítani?
[ Szerkesztve ]
-
Laccoss
addikt
válasz Rebirth II. #20808 üzenetére
Szóval mit ír neked?
-
h0o2a7j6
tag
Szűz win7 X64 alatt nincs netem. Eddig xp volt a gépen, most váltottam 7re.
A net kábelnet /PRtelecom/ xp alatt tökéletesen ment, nem volt vele gond.
Eddig raktam fel legfrissebb LAN drivert, semmi változás, nincs fent se tűzfal vagy bármi más.
Másik gépen /erről vagyok most/ xp-n megy, szóval a net jó.Ötlet, hogy mi lehet a baj, vagy kell-e a 7-ben vmit állítani? /szeritem menni kellene magtól.../
-
Laccoss
addikt
válasz Rebirth II. #20811 üzenetére
De ugye amit leírtam azt megcsináltad?
-
pukkancska
tag
válasz Killing #20789 üzenetére
Na így már értem
Tehát akkor nem is a gép csatlakozik, hanem a router.
Nekem nem kell a router, ezért kellene így megoldani, ahogy Xp-ben is.
De hidd el: A modemnek nincsen semmilyen kezelőfelülete, csak egy parancssoros cucc, amivel azt lehet,csak azt tudod beállítani, hogy kisebb sebességre veszed, ha szakad. -
Laccoss
addikt
válasz Rebirth II. #20814 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Steelmanus #20807 üzenetére
Revo Uninstaller nálam 64 bites win7-nél is működik!
-
pzstm
titán
válasz Rebirth II. #20808 üzenetére
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
betyarr
veterán
az vajon miért van hogy eddig rendben ment minden az advanced system care-el,indult a rendszerrel,auto takarítás működött,most meg nézem,valahogy eltűnt az automatikusan induló progik közül mindkettő.hiába teszem vissza,csak nem indulnak.az értesítési terület ikonjai menüben pedig azt írja hogy (miután változtatok és visszaállítom az ikonok és értesítések megjelenítésére) ez az értesítési ikon jelenleg nem aktív.
illetve az értesítési terület ikonjai menüből hogyan lehet kitörölni hogy ne mutassa a már uninstallált programokat?
-
betyarr
veterán
válasz Sub-ZeRo #20822 üzenetére
köszi a linket!úgy látom van még mit javítani a win 7-en is.megcsináltam a leírtakat és bár a már nem létező progi ikonja eltűnt,de az advanced system care-é és az autosweep nem is tért vissza,csak miután elindítottam.illetve az autosweep akkor sem.arra lennék kíváncsi hogy ettől függetlenül vajon végzi(k)-e a dolgukat?
-
band1103
őstag
válasz Steelmanus #20807 üzenetére
Köszönöm kipróbáltam. Elég jó kis progi.
"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #
-
Kiss67
senior tag
válasz Morden24 #20772 üzenetére
Én ezt tudom hogy lassul, de engem az zavar hogy amikor már bejött a logo utána áll vagy 15-20 sec-ot ás az ág világon semmi nem történik. Nincs lemezmúvelet meg semmi.
És volt amikor azonnal bejött az op.Ha valaki kérésre sem ad meg mobilszámot, nem lehet később komoly üzleti kapcsolat ! * Ézs. 43:10 -- 70/3389484
-
törölt tag
Üdv!
Az a bajom hogy ma reggel bekapcsolom a gépet és rámegyek a felhasználói fiókra mondja hogy Üdvözöljük! és utána fekete lesz..... csak CTRL+ALT+DEl. el új feleadtnak tudok csinálni bármit is! 2X újraindítottam ugyan ez... semmi vírus nincs kb 3 hónapos a rendszer NOD32 van CClearral mégigfuttatom minden nap stb.. mi lehet a baj?
-
nagyúr
válasz betyarr #20823 üzenetére
Mivel mindent törölt, így persze hogy nem lesz ott egyből.
Ha feladatkezelőt mergnézed és fut, akkor végzi. Nem tudom milyen progik."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Zwiebel
tag
Sziasztok!
Ha a COA matricán levő számot más is látja rajtam kívűl abból nem lehet gond?
Válaszotokat előre is köszi!
Zwiebel
Egy új fogalmat szeretnék alkotni: ProG(r)a(m)mer
-
pukkancska
tag
válasz pukkancska #20774 üzenetére
Erre senki?
-
BudaiZoli
tag
Hali,
azt szeretném kérdezni, hogy az XP-ről lelehet-e menteni a programok beállításait? Applications Data és a Local Setting mappákra gondolok főként. Mert egy csomó beállítást stb. ezek tartalmaznak, és eddig csak simán a szűz Xp-n bemásoltam ezeket a mappákat, és minden programnak ott volt az eddigi beállítás. Megoldható?
Üdv: Zoli
-
Morden24
nagyúr
-
BudaiZoli
tag
hát akkor sajnos így jártam.. Köszi a válaszod!
-
betyarr
veterán
kikapcsoltam a 7 tűzfalát,tettem fel egy comodot.most a torrent nem megy rendesen így gondoltam mint az xp-nél itt is hozzá kell adni a win tűzfalához.de hiába kapcsolom ki a comodot,a win tűzfalat nem lehet visszakapcsolni. mi a gond ilyenkor?
-
nagyúr
válasz betyarr #20835 üzenetére
Nekem ezek a feltett tűzfalak sosem voltak szimpatikusok...
Marad a win-es nálam, mint eddig... Azzal nincs gubanc..."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
TROG AIR
aktív tag
Üdv. A 32 bites és a 62bites win 7 között csak a "memóriamennyiség látás és használat" között van -e különbség?....
430 pozitív , 0 negatív....
-
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest