- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz sfdrakex #13082 üzenetére
Baszki, ezt nem találtam sehol, kösz (feketém van). Vista alatt egyébként ment.
Drivert? Kerestem én, ahol értem, goglival, jehúval, még az alcatel saját oldalán is a keresővel (sütiket és scriptelést is engedélyeztem), de csak telefonokat volt hajlandó találni. Attól a Pannon amúgy még egy nagy szar, hogy tojtak rá válaszolni, pedig egy linket ők is küldhettek volna, vagy akár az Alcatel, ergo jogosan szidom őket.
Lehet, PH-n azért nem hozta fórumokban a kereső, mert ITCafé?
A hangvételed ellenére kösz a linket, amúgy meg nehogy már az én felelősségem legyen, ha nem lehet meghajtót találni valamihez a gyártó saját keresőjével sem, én elvárnám, hogy az oldalukon megjelenjen (főleg, ha beírom a keresőjükbe!), és +1 kattintásra letölthessem a drivert, nehogy már én baszakodjak órákat a keresgéléssel, ráadásul hiába.
Majd holnap megmondom, sikerült-e a telepítés. A leírás némi trükközéssel menni fog.
+1X kösz.[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz katt777 #13102 üzenetére
Gugli nekem az itcafé topicot dobta ki az volt az első link ezért nem értem neked miért nem adta ki. A hangvételem csak válasz volt a tiédre ahogy irtál nekem az ms és pár hirszerző szolgálattal kapcsolatban . . . Érdekes hogy amit te meg engedsz velem szemben ha én olyan hangnemben írok vissza azt már furcsállod. A pannon nem mondtam hogy jó meg az alcatelre se, csak szidod olyanért ami ott van az oldalon, csak te nem találod. A downloads menüben csak lapozni kell a telefonokat és a sor végén ott van egyébként a modemed.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
tag
Need backup
32vs64Bit, Pro és kontra. google nem adott értelmes választ. Tehát mi az ami a 64 bites mellett / ellen szól.
Link is jöhet.
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Pr0GrEsSiVe #13104 üzenetére
A 64 bites kezel 4+ giga memoriát is, futnak rajta 64 bites programok maik kihasználják a 64 bites procikat, amiből egyre több van.
-
tag
-
Gorneck
legenda
-
katt777
félisten
válasz sfdrakex #13103 üzenetére
Én semmilyen hangnemben nem írtam neked a MS-tal és a szolgálatokkal kapcsolatban, az egyszerű tény, hogy aki azt hiszi, hogy nincs köztük kapcsolat, az vagy téved, mert kevés az információja a témában, vagy önérdekből nem mond igazat. Nem tudhatom mindenkiről, ki melyik okból tagad, ezért nem is minősítek senkit.
De én nem tudtam lapozni a telefonokat. (Most sem tudom, megnéztem.) Talán a FFoxnak van vmi baja az Alcatel oldalával, v. a beállításainak, de ez végképp nem W7 téma.
A gugli kidobott egy rakat találatot, mindenféle fertőzött és veszélyes oldalakkal (WOT és/vagy AVG figyelmeztetésekkel), IT Café az első 3 oldalon nem volt. Alcatel X200 driver-re kerestem rá amúgy, de mindegy, hála neked megvan, +1x nagy köszönet, már csak "múkodjon".Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
veterán
Ez kemény:
"It´s time to upgrade from the Windows 7 Release Candidate
While most people who tested Windows 7 have now moved to the final version, some are still running the Release Candidate. If you haven´t moved yet, it´s time to replace the RC.
Starting on March 1, 2010 your PC will begin shutting down every two hours. Your work will not be saved during the shutdown.
The Windows 7 RC will fully expire on June 1, 2010. Your PC running the Windows 7 RC will continue shutting down every two hours and your files won´t be saved during shutdown. In addition, your wallpaper will change to a solid black background with a persistent message on your desktop. You´ll also get periodic notifications that Windows isn´t genuine. That means your PC may no longer be able to obtain optional updates or downloads requiring genuine Windows validation.
To avoid interruption, please reinstall a prior version of Windows or move to Windows 7. In either case, you´ll need to do a custom (clean) install to replace the RC. As with any clean installation, you´ll need to back up your data then reinstall your applications and restore the data. For more details about replacing the RC, see the Knowledge Base article KB 971767. For more information, visit the Window 7 Forum.
Thanks again for helping us test Windows 7.
The Windows 7 Team "
Tehát az RC-sek jobb, ha telepítenek...
-
pzstm
titán
-
Ha jót akarsz magadnak, akkor vmware workstation (30 napos próba, utána a benne lévő ingyenes player), semmi lassulást nem fogsz tapasztalni a fizikai géphez képest. Még az aero is megy benne!
Szerk.
Ja és természetesen be tudja importálni az XP-Mode-ot[ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
atesss
addikt
Üdv !
No végül mégiscsak fel tudtam telepíteni Win7 x86 alá a HP LaserJet 1000W nyomtatónkat. A teljes telepítőt (előre kicsomagolva is) hiába próbáltam XP-módban, admin módban stb., sehogy sem ment (elvileg ott volt a nyomtató, de sárga jellel). Ezután innen illesztőprogram frissítése, és a korábban a csak driver telepítő álltal kicsomagolt (egyébként annak szerintem fel is kellett volna telepítenie a drivert, de úgylátszik csak a kicsomagolás ment belőle) driver fájlokat megadva telepítette, és úgytűnik mindent tud, amit XP alatt is tudott.Egyetlen gond van :
Ha kifogy a papír a nyomtatóból, akkor nem tudja simán megjeleníteni az üzenetet, elöször ezt dobja ki: [link]
Ha rámegyek az üzenet megtekintésére, akkor jópár másodpercet kell várni, mire átvált rá, egy teljes képernyős képen jön be a szokásos kifogyott a papír üzenet, ahol rá lehet menni az OK-ra, és akkor kezdi tovább.
Most csak 768MB ram van a gépben (kölcsönadtam az egyik 512MB-osomat), emiatt lehet kicsit lassabb, de a teljes képernyőre való átváltás miatti (?) villogás úgy sem jó.
Raktam volna arról is képet, de nem működik a printscreen az "üzenetmegjelenítőből".
Sajnos a nyomtatón nincs semmilyen gomb (egyébként kikapcsoló sem...), tehát azzal nem tudom folytatni a nyomtatást.Valami ötlet, hogy hogyan lehetne ezt normálisabban használni ?
Van még egy frissítés is a driverhez, de az alap 2002-es driverhez képest csak néhány hónappal újabb, úgyhogy nem hinném hogy a Win7-es problémát megoldaná.
A verzió is alig változott vele, és a nyomtatóbeállításoknál én semmilyen látható változást nem vettem észre.
Megpróbáljam esetleg felrakni ?
Ilyenkor le kéne törölni a régit, vagy csak rakjam rá az újat ?
Bár elvileg csak frissítés, de asszem méretben kb. ugyanakkora volt.[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
Tudsz angolul?
"Starting on March 1, 2010 your PC will begin shutting down every two hours. Your work will not be saved during the shutdown."
Kétóránként egyszerűen lelövi a gépet... én ezt valahogy nem értékelném, ha még RC lenne fent.
Mondtam én egy szóval, hogy ez hirtelen jött hír? Csak írtam, hogy kemény...
[ Szerkesztve ]
-
Misua
senior tag
Sziasztok!
Váltás elött állok 32 vagy 64 bites verzió... (ingyen tisztaszoftver keretében)
A rendszerem:
MSI 770-C45
AMD Athlon II X3 435 2.9Ghz AM3 BOX
KINGSTON 2048Mb DDR3 1333Mhz
GIGABYTE GV-R575D5-1GD HD5750 1GB PCIE
SAMSUNG 320GB 7200rpm 16MB SATA2 HD322HJ
NEC AD-7243S fekete
GIGABYTE GM-M6880 USB Fekete
XDL Happy-5B plexi oldalas fekete
GIGABYTE Superb 460WA kérdéseim:
1. Kompatibilis e a rendszerem a 64 bit-el?
2. Ha most még 2 GB DDR3 van benne fog e egyáltalán működni a 64 bites?
3. Ha jövőben max 4 GB DDR3-ig szeretnék eljutni akkor 32 bites elég (mivel nincs sok kedvem illesztő progikat keresni amúgy is kalóz programokhoz/játékokhoz ?Köszi a válaszokat!
-
pepperhaj
tag
Sziasztok! Problémám van a windows telepítésekor! Betölti a fájlokat aztán bejön ez első kék képernyő és annyi! Valaki esetleg látoptt már ilyet?
-
pzstm
titán
válasz stevve #13118 üzenetére
RC az egy Evaluation Copy...amikor letöltötted és felraktad tisztában voltál vele, hogy egy bizonyos idő múlva ez lesz a sorsa....
Május óta lehetett erre készülni...azóta "kemény"
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
access_denied
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy noti, amelyre a gyártó nem ad Windows XP drivereket. MSI EX630X-018HU a típusa.
Ebben az esetben le is lehet mondani az XP használatáról? Azt tudom, hogy a Windows 7 megeszi az XP drivert, azt csak gondolom, hogy ez fordítva nem igaz.
Jól tudom, vagy nem?
THX
-
sfdrakex
nagyúr
válasz access_denied #13123 üzenetére
Jól tudod xp nem eszi meg a w7 drivereket, de a chipset gyártó oldaláról nagy esélyel tudsz hozzá tölteni.
-
Steelmanus
addikt
válasz katt777 #13108 üzenetére
Nem is kellett volna lapozni, ha a kugli elsore egy PH-s linket dob akkor mindig azt olvasom el elsore, sfdrakex Tarsunknak is azt dobta ki es a topicban legalabb van segitseg is, es a legaljan ott a link a modemhez, de mint irtam az egy patch, mert leszedtem. De olvasd el a topikot esetleg segit.
-
Arnold2
őstag
válasz sfdrakex #13073 üzenetére
Nem állítottam át az UAC-ot. S ha jól emlékszem akkor semmi kiegészítőt nem telepítettem.
De akkor kipróbálom Steelmanus tippjét és kilövöm egyesével a kiegészítőket.
Ha jól emlékszem akkor mikor telepítettem nem admin módban tettem, de eddig nem is volt gond.Steelmanus:64 bites 7-et használok. Akkor egy idő után abbahagyja a kilépésnél a kérdezősködést?
Köszönöm mindkettőtöknek a tippet!
-
Steelmanus
addikt
válasz Pr0GrEsSiVe #13106 üzenetére
Gorneck23 Tarsunk nagyon jol megfogalmazta csupan annyival szeretnem kiegesziteni - ha nem haragszik- hogy en pl azert valtottam vissza 32 bitesre mert a bongeszokben pl YouTube-os videok akadnak teljes kepernyos modban, akarmilyen flash drivert tettem fel, sot meg atiranyitottam mas lejatszora is. Van egy betas flash kiegesziro amit direkt hardveres videokari gyorsitasra irtak (ATI) de meg azzal is akadt IE8, FF3.6, Opera 10.10. Ha pedig sok regebbi jatekod van es azokkal szeretnel jatszani sajna nem mindegyik fut 64 bit alatt. Viszont ha most akarsz venni W7 op.rendszert akkor termeszetesen 64 bit elvegre at kell allni egyszer mindenfelekeppen.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Steelmanus #13131 üzenetére
Érdekes a youtubeos gondod nálam nem csinál semmi ilyesmit 64 bites w7en se firefox se opera se chrome.
-
volvoguy
addikt
Üdv. Fenn van a Win7. Van egy elég régi, 6-7 éves Lexmark 510 nyomtatóm, amihez XP-s drivert mellékeltek, de a neten sem találtam még Vista drivert sem. Most ilyen helyzetben mi a teendő? Akkor ezen az Oprendszeren ez a printer már nem is használható?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Steelmanus
addikt
válasz Arnold2 #13130 üzenetére
Ha jól emlékszem akkor mikor telepítettem nem admin módban tettem, de eddig nem is volt gond.
Akkor azt javaslom hogy szedd le es telepitsd ujra admin joggal az UAC legyen bekapcsolva.
Ne felejtsd el kitorolni a c:\Users\XXXXX\AppData\Roaming\Mozilla\ ahol az X a Felhasznalo neved. En W7 alatt mindaddig az Intezot + UAC-ot hasznalom amig a progikat telepitem es beallitom oket.
Igen, egy kis ido mulva leszokik a kilepesnel a kerdezoskoderol, persze azert ehhez az kell hogy elotte minden progit zarjal be mielott kilepsz.[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Steelmanus #13136 üzenetére
Ezt mostnéztem meg fullscreen 720 ban semmi akadás, firefoxal.
-
< CyberBob >
őstag
-
veterán
Nem tudom, miért ez a nagy kioktatás... idéztem egy hírt és mellé írtam, hogy kemény. Ebből csak annyit kellett volna kiérezni, hogy igen, ez van, vége a supportnak és ezt az MS érzékletesen adja tudtunkra, legalábbis én ennyit szerettem volna közölni. Nem értem, mit kell ezen lovagolni, hogy "tudtad, amikor feltetted", meg ilyenek.
Gondoltam, biztos akad, akinek talán érdekes... nyugalom.
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz stevve #13139 üzenetére
Én értem miért irtad ide csak a KEMÉNY úgy hat a végén mintha rohadt szemét lenne az MS amiért ezt teszi, olyan mintha minden előzetes nélkül tette volna pedig nem, ezért irtunk páran, nem azért mert mutattál egy pár napos hírt.
-
volvoguy
addikt
válasz sfdrakex #13135 üzenetére
Rávan kötve a gépre, amikor bedugtam az USB-t jelzett is, beraktam a gyári XP-s drivert, de már a nyelvválasztásnál nem tudott továbbjutni, próbáltam a lemezről, ott meg azt írta ki, hogy:
"A fájl verziója nem kompatibilis a Windows verziójával stb stb stb..."Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Steelmanus
addikt
válasz sfdrakex #13137 üzenetére
Akkor lehet hogy teszt oldalt kell valtanom En ezt szoktam tesztre hasznalni es nem veletlenul, mert a haveromnak a gepen akadt es megkert hogy nezzem mar meg hogy nalam mikent megy.
Milyen messze van az az asteroid erdemes belekezdeni a Haboru es Beke olvasasaba, vagy mar a gepet sem kell kikapcsolnom mert kikpcsol a tap mivel meleg lesz -
sfdrakex
nagyúr
válasz volvoguy #13141 üzenetére
Azt hiszem egyedül én 20-25 ször irtam le neked NE tegyél xp-s drivert fel, várd meg mit csinál a w7 az eszközökkel illetve ha nem megy keress vistást, ha az sincs próbálkozhatsz eszközkezelőben régihardver hozzáadásával, vagy bontsd ki a drivert és böngészd ki illesztőprogram frissitésénél. Egyáltalán miért raktad be az xp-s cd-t w7en? Nem értelek komolyan.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Steelmanus #13142 üzenetére
Na megnéztem a te videodat is, nem néztem végig de első 1,5 perc ment simán 720 ban full screenben.
-
Robi BALBOA
őstag
Üdv mindenkinek!
Én is Win7-et használok (x64 Build 7600) és a segítségeteket szeretném kérni, nagyon nincsen gondom a rendszerrel csak gondoltam megkérdezem(nem volt kedvem végig olvasni 13k+ hsz-t), hogy milyen apró trükökkel lehet még gyorsabbá tenni, mert gondolom sok olyan dolog van ami felesleges stb.....
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
pzstm
titán
válasz stevve #13139 üzenetére
semmi kioktatásról nincs szó....de most őszintén ...RC-vel kapcsolatban milyen supportnak van vége?
Ezt az MS 2009 májusban is ugyanígy tudtunkra adta....de ha ez csak egy szimpla hír/infóközlés akart lenni, akkor elnézést ha kioktatónak tűntem volna. nem állt szándékombaniPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
negyedes
addikt
válasz Robi BALBOA #13146 üzenetére
Szerintem de igazan kapcsolgas semmit ki(mint anno XPn volt szokas) max ha tudod mi az es biztosra nem kell. En pl az indexelest es a system restoret mindig kilovom.
Megujult a hsz iro ablak meg a bejelentkezo is?
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
pzstm
titán
válasz Robi BALBOA #13146 üzenetére
semmilyennel...tökéletesen gyors...fölösleges bármit is állítani....század, de inkább ezredmásodpercekben mérhető lenne a különbség...cserébe instabil rendszert kaphatsz
negyedes: nekem is feltűnt...egész jónak tűnik szerintem, így elsőre
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest