- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
félisten
válasz [pod]Diablo #13900 üzenetére
Hali!
Ha XP->W7->Linux sorrendben telepíted, akkor nem.
(Persze egy partíció kezelő progival célszerű előre "legyártani" a partíciókat, XP/W7/Linux(+Swap)-nek és gondolom nem valami 90-es évek beli Linux-ot telepítesz)Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
Hali!
Nekem is lenne egy kérdésem, bár sejtem a választ, hogy nem, de egy megerősítés jól jönne.
Szóval Angol HP-ra felmegy-e az Angol Ultimate Magyar MUI-ja, ami természetesen a WU-ról jött le? (Vagy valahogy fel lehet-e "erőszakolni" rá/alá )Egy ismerősöm annó előrendelésben megvette az angolt(2 példányban, nem OEM), aztán most mégis csak jó lenne magyarul neki, de ha egy mód van rá, akkor nem szívesen venné meg újra magyarul is.
Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Laraxior
titán
válasz hackeeeee #13890 üzenetére
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
félisten
-
[pod]Diablo
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #13901 üzenetére
Szia!
Ha ez lessz a sorrend hogy w7->xp->linux.Akkor mit kene tennem,hogy biztos ne legyen vele gond?A particiokat mar elinteztem,csak a bootmenus dolgot akarom bebiztositani,mert elofrodult mar hogy elsiettem a telepiteseket,es vmi gond volt a bootmenukkel,es osszeomlott a rendszer-.-.Koszi megegyszer!
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
bobsys
veterán
válasz [pod]Diablo #13900 üzenetére
es virtualbox helyette? vagy vmware workstation ?
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
bobsys
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #13902 üzenetére
fel, logout cikk van rola
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
félisten
válasz [pod]Diablo #13905 üzenetére
Hali!
Abban a sorrendben csak az XP és a Linux fog indulni, mert az XP "kinyírja" a W7-et, nem fizikai értelemben, csak eltűnik a boot menü, maga a W7 fizikailag rajt marad persze a partíción. Ha így rakod fel, akkor szükséges, hogy utólag Te magad készíts egy boot menüt, amihez az EasyBCD nevű progit szokták javasolni, persze okkal, hisz kivitelezhető vele a mutatvány.
Én mégis azt javasolnám, hogy a korábban írt sorrendet tartsd be ha lehet, tehát XP/W7/Linux (a W7 újratelepítése nem vészes idő, bár ha már fent van egy csomó driver meg utility, akkor tudom, hogy kellemetlen, de nem annyira, mintha esetleg nem értesz az easyBCD-hez, aztán még azt is szétkened, amit nem kellene... )
Amúgy meg én is csak azt tudnám javasolni, ha elég, akkor bobsys kolléga által javasolt megoldás, megfelelő lehet...
bobsys
Thx, akkor megkeresem, remélem nem bonyolultabb, mint integrálni SP2-t Vista-ba...
(Amúgy ha esetleg ilyen integrációra gondolsz, azt nem hiszem, hogy be tudom adni a gyereknek, mert a dobozos termékei az ő "drágaszágai", az hogy egy írt lemezről telepítsen valamit, az szentségsértés...(Ne engem tesék hülyézni )Fire.
[ Szerkesztve ]
-
bobsys
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #13908 üzenetére
passz. nem olvastam vegig, itt sokan ajanlottak mar, nekem nem volt ra szuksegem
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz [pod]Diablo #13905 üzenetére
Feltelepitesz mindent utána pedig easy bcdvel csinálsz boot menüt.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
pincehely
addikt
válasz hackeeeee #13913 üzenetére
Dehogynem!
Pont úgy mint a 24"-osat.
Jó mondjuk 70-80 centi, de az nagyon maxon.
Eleinte óirási volt, ezért nem is 37"-es, vagy 42"-osat vettem.
Most már nem lenne a 37-es sem túl nagy.
Szeretem hogy az FPS-eknél kicsit forgatni kell a fejem ishttp://kefetemap.deviantart.com/
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz pincehely #13914 üzenetére
Eheh. Mondjuk azért ez a nem pite, mondjuk a nagy tv-ket is elvileg képátló*5 távolságból kéne nézni, hivatalosan...
Én elvagyok még a 22"-al. Mondjuk az XP szögletes vonala már zavart a 19" CRT-n.. Mondjuk havernek meg 21" IBM CRT-je van. Szal...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
[pod]Diablo
őstag
Koszonom mindenkinek a segitseget,egyenlore megcsinaltam virtualbox-al,aztan ha szukseges lessz megprobalkozok az eayBDC-s megoldassal.
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
[pod]Diablo
őstag
válasz [pod]Diablo #13917 üzenetére
Nah elinditottam az xp-t megy rendesen,lenne ezzel kapcsolatba 1 olyan kerdesem hogy ennek a virtualis xp-nek nemkene latni a wiinchestereimet?
-
raus
aktív tag
Nem is irok ide semmit mar, ugy szorjatok szarjatok az embert, pedig johiszemuleg jottem ide be, at is megyek G92 meg Wolfdale topikba. UFO-kban en sem hiszek.
-
zahoran.zk
csendes tag
Helló!
Van egy 320 GB-s Western D. winyóm. Ami két felé van particionálva C 60GB D 238,1GB a D meghajtóval van a gond.
98,5 GB adat van rajta de a HDD sentinel és a sajátgép is 123,6 GB-t ír foglaltnak. Én arra gondoltam hogy "biztonsági mentést" állított az OP rendszer. A winyó hibátlan testileg alig 5 hónapos. Hogy tudom kikapcsolni? Vagy ha nem ez a probléma forrása akkor mi?
Remélem valaki tud segíteni. Előre is köszönöm! -
Lenry
félisten
válasz zahoran.zk #13923 üzenetére
valószínűleg a rendszervisszaállítás fájljai foglalják a helyet. ha nem akarod használni és ennyire kell a hely, akkor kapcsold ki, és törlődni fognak
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
sfdrakex
nagyúr
válasz zahoran.zk #13923 üzenetére
Kapcsold be hogy látszódjanak a rejtett és rendszer fájlok is akkor meg látod mi foglalja a plusz helyet.
-
zahoran.zk
csendes tag
oké de hol tudom kikapcsolni? mert műveleti központba nem tudtam.
tuti nem a rejtet file-k mert bekapcsoltam és 260 Mb-t foglal
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz zahoran.zk #13926 üzenetére
1. Start / Számítógép ikonra jobb egérgomb, Tulajdonságok.
2. Bal oldalt fent Rendszervédelem.
3. Vegyük ki a pipát minden lemez elől és okézzuk le az ablakot!Képpel itt.
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
válasz zahoran.zk #13926 üzenetére
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Morden24
nagyúr
Pedig egyszerű: nem kell faszságokat írni.
Kértem, hogy nevezd meg a forrásaidat, vagy linkelj teszteket.
Na most meg ne haragudj, de az, hogy a haverod azt mondta, hogy olvasta valahol valakitől, hogy az hallotta a megbízható forrásból, na az egészen pontosan szart sem ér.Egyébként szerintem nem megsértődnöd kéne, hanem megfogadni, amit írtunk, miszerint az elképzeléseid/információid kardinális faszságok.
Ha ezt megtennéd, akkor legközelebb nem fog síkhülyének nézni egy olyan közösség, aminek van némi fogalma arról, amiről beszél.Sectumsempra - For Enemies
-
bobalazs
nagyúr
válasz [pod]Diablo #13920 üzenetére
Látnia kell, ha beállítod. Beállításokban az integration featuresnél jelöld be a merevlemez főkönyvtárát.
-
Biggieboy
csendes tag
Sziasztok!
64bites win7-et használok (6.1.7600) és pár napja az a problémám hogy bejelentkezés után pár perccel kidob egy hibaüzenetet: windows gazdafolyamat(Rundll32) működése leállt a következő részletekkel:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: rundll32.exe
Alkalmazásverzió: 6.1.7600.16385
Alkalmazás időbélyegzője: 4a5bc637
Hiba – modul neve: KERNELBASE.dll
Hiba – modul verziója: 6.1.7600.16385
Hiba – modul időbélyegzője: 4a5bdbdf
Kivételkód: 0eedfade
Kivétel – eltolás: 0000b727
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 0a9e
További információk 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
További információk 3: 0a9e
További információk 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789Nem tudom mi okozhatja, rákattintok hogy zárja be a programot, nem történik utána semmi látszólag, nincs fagyás,lassulás csak elkezdi zabálni a memóriát, meg néha filmnézés közben beakadt párszor, 4gb memória van a gépemben, általában 1gb szokott használatban lenni most meg volt hogy felugrott 2,4gbra ami zavar egy kicsit. Minden frissítés telepítve van, nem telepítettem semmi különöset.
Aki tud, van vmi ötlete, segítsen legyen szíves, hogy mi okozhatja ezt a problémát!
Köszönöm előre is!Lenovo Ideapad G510
-
nagyúr
válasz Biggieboy #13933 üzenetére
Töltsd ki az adatlapod hogy milyen géped van, és utána egy kicsit könnyebb lesz elindulni.
Milyen win 7 van fent? Gyári, vagy valami ati/nvidia gamer edition?
Hát nem is tudom, biosban minden be van lőve? Tuning van? Ha van akkor vedd le.
Bár ne mtudom mennyi köze lehet hozzá, de valahol el kell indulni...[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Biggieboy
csendes tag
a netről szedtem le a win7et de normál nem, módosított, nem volt vele semmi bajom eddig, BIOS OK,nincs tuning. Igazából arra gyanakszom hogy pár napja telepítettem fel a starcraft broodwart ami egy egész exe fájlos telepítőben volt és utána kezdte ezt csinálni a játék végén az eredményjelző ablaknál kilépett a játékból, pedig már leszedtem a játékot de vhol szerintem még fennmaradhatott vmi cucc de nem tudom hogy hol.
Lenovo Ideapad G510
-
Morden24
nagyúr
válasz Biggieboy #13937 üzenetére
A memóriazabáláshoz biztos, hogy semmi köze a Starcraft-nak (nem marad semmi utána ilyen téren), hacsak nem valami warezos szemetet telepítettél ajándék vírussal.
Egyébiránt a futó folyamatok között nézd meg, melyik eszi a memóriádat.
Amúgy meg nyomj egy rendszervisszaállítást korábbi időpontra.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
Biggieboy
csendes tag
az hogy minden win indításnál pár perc múlva jön a hibaüzenet és utána a memóriát vmi elkezdi használni például az előbb dvd-t írtam és felugrott a memóriahasználat 4gbyte-ra miután végzett a dvd írással visszaesett a memóriahasználat 650 mbyte-ra. Azért ez elég furcsa.
Lenovo Ideapad G510
-
Biggieboy
csendes tag
volt víruskeresés (nod32) nem talált semmit, a feladatkezelőben a folyamatoknál meg nem jelzi ki hogy hol használja a sok memóriát pluszban. Lehet hogy warezos szemét volt, milyen víruskeresőt tudsz ajánlani?
Lenovo Ideapad G510
-
Morden24
nagyúr
válasz Biggieboy #13940 üzenetére
Hát ha a Nod32 is warezolt, akkor nem azt pl.
Legalábbis elég sok ész kell ahoz, hogy valaki krekkelt vírusirtót használjon.Egyébként Microsoft Security Essentials, Avira, ilyesmi. Ezek ingyenesek is, és jók is. Nem kell mindent lelopkodni a netről.
Egébként nézd meg a resource monitorban az erőforráshasználatot (merevlemez, memória ilyesmi).
Ha a Windows indításnál baszkodik, akkor valszeg valami startup program vagy driver okozza a gondodat. Nézz rá az automatikusan induló programok listájára, és lődözz ki mindent, ami nem kell, illetve gyanús lehet.Sectumsempra - For Enemies
-
mdk01
addikt
Tegnap felraktam egy win7 64 bit-et.
Érdeklődnék, hogy vkinek működik-e a T-mobiltól kapott mobilinternetes stick a win7 64bit alatt?
Tegnap próbáltuk tesómmal Debi linux alatt is ott sem igazán reagálta le a dolgokat.
Nálam win7 64bit alatt legalább felismerte a sticket és a rajta lévő telepítőt de miután rákattintottam a setup fájlra nem történik semmi.
Attól még hogy vmit 32bitre csináltak még futni kellene a 64bit OS-en nem?Továbbá érdeklődnék hogyan lehet a win startmenüt klasszikussá varázsolni.
Ott ahol régen volt én nem találom.Előre is köszönöm.
Üdv.
-
negyedes
addikt
nem artana 64bites driver, bar lehet felmaszik a 32is.........
a startmenut meg probald megszokni, adj neki kis idot. at lehet rakni, de ahoz buheralni kell. hasznald a keresot, volt mar rola szo sokszor.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Morden24
nagyúr
Attól még hogy vmit 32bitre csináltak még futni kellene a 64bit OS-en nem?
Nem feltétlenül, de egyébként asszem van, aki ilyen stick-et használ, és neki megy. Nem lehet, hogy konkrétan szar?
Továbbá érdeklődnék hogyan lehet a win startmenüt klasszikussá varázsolni.
Sehol, hála az istennek kidobták a francba.
Sectumsempra - For Enemies
-
veterán
Aktív témák
- PC játékok, csere on
- Pc játékok (szép állapotban)
- Xbox Game Pass Ultimate / Core / PC előfizetés 1-36 hónap AZONNALI KÉZBESÍTÉSSEL!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN licenckulcsok - kedvezményes ajánlatok (frissítve: 2024. 10. 01.)
- Windows 10, 11 Professional, Home, Enterprise licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest