Új hozzászólás Aktív témák
-
waces
aktív tag
igen, csak ott egy konzekvens új designt toltak le _mindenre_. ott az érvágás elsősorban azon ment, hogy az emberek x %-nak nem tetszett a flat irányvonal szemben a megszokott régi nem-flattel. de ettől eltekintve egy megtervezett, egységes, mindenre ráhúzható, univerzális design lett. szépségről nem érdemes vitatkozni, mert vagy tetszik vagy nem, viszont a funkcionalitással és az egész ui egységesítésével és a ux megtervezettségével nem volt gond.
ps: ive-ot lehet szeretni vagy nem szeretni, de baromi tehetséges, ez vitán felül áll.
Every living creature on earth dies alone.
-
Giovan!
addikt
Lehet egyedül vagyok ezzel, de nekem a WP7 dizájnja nagyon bejött. A Panorama hubok tökéletesek voltak mobilra, és teljesen egyediek. Nem is értem azt miért kellett szétcsesznie az MS-nek (illetve de,desktopon nem annyira jött volna be,és ugye One Windows mindenek felett). Most meg ez a kerekekités...
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
Glenda
addikt
válasz Giovan! #3806 üzenetére
A kerekítéssel annyira nincs baj, csak ésszel kell csinálni. Például az albumborítóknál semmi értelme.
De most annyira rákattantak erre, hogy még a céges beléptetőkártyákat is cserélik körfényképesre.A hubokkal az volt a baj, hogy túl komplexek voltak. Nem véletlenül indult később a Photos a Camera Rollal, a telemetriából látták, hogy leginkább arra használták az emberek. Vagy a Games Hub, a játéklista miatt kellett, később meg alig volt értelme, a játékok kikerültek a menübe (mert az emberek nem találták). Ez nem megengedhető, hogy a rendszer ismeretéhez könyvet kelljen olvasni. Azt mondják, hogy a UX olyan, mint a vicc. Ha magyarázni kell, akkor nem jó.
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
netpeti98
addikt
A hamburger menü az univerzális appok miatt jött. A Panorama nekem is nagyon bejövős megoldás volt, de csak mobilon még jó volton, de nagyobb képernyőn már kevésbé használta ki a helyet. A dizájnváltás meg betudható a platform sikertelenségének. Szerintem az ideális a Metro megoldás továbbgondolása, és nem a teljes elhajítása lett volna.
Bár én már úgy vagyok vele, ha a funkcionalitásán, kényelmén, és a helykihasználásán tudnak javítani a jelenlegi kinézetnek akkor megszokom idővel.
Természetesen nekem továbbra is a Metro lesz a favorit.
-
-
cattus
addikt
"A Panorama hubok tökéletesek voltak mobilra"
Azért szerintem ez így nem teljesen igaz. Az tény, hogy egyedi volt és nagyon jól néz ki, de a felső címszalag nagy betűmérete nem a legjobb a kis kijelzőkre. Nézegettem, hogy pl. a 8.1-es zenelejátszóban - ami már kisebb betűkkel operál - is sok helyen csak a kijelző ~felén volt releváns content, a többi csak helyfoglaló szöveg, ami kb. konstans.
Do the thing!
-
Glenda
addikt
-
Ringman
nagyúr
-
savoo
addikt
válasz gyurkikrisz #3816 üzenetére
Végülis semmi logika nincs abban, hogy a játékok a games hubba kerülnek...
-
Ringman
nagyúr
válasz Pikkolo^^ #3814 üzenetére
az, hogy a "wifi kapcsolatok elérhetők" (vagy vmi hasonló) oldalra lökhető, az kicsit más, minthogy átlóg a szöveg vége a következő oldalra - jé itt lehet valami még jobbra - szerintem kicsit más.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
aprokaroka87
nagyúr
valaki megtudná mutatni képen ezt a "hamburgermenüt vagy mit?
-
cattus
addikt
-
savoo
addikt
válasz gyurkikrisz #3820 üzenetére
Mert felesleges két helyen lenni?
-
cattus
addikt
válasz aprokaroka87 #3824 üzenetére
Igen. Illetve ha normális van implementálva akkor swipe-ra is előjön.
Igen, az android appokban már régóta létező UI elem.
Do the thing!
-
cattus
addikt
-
aprokaroka87
nagyúr
amúgy kezd már életképes formát ölteni az OS/?
vagy vannak még bakik?
Mert lassan a véglegesnek kellene jönnie majd -
félisten
-
csizi90
aktív tag
A panoráma menük, valszeg főleg a kínai piac miatt lett száműzve. A kínai karakterek nem néztek ki olyan jól menüpontként. Hasonló ok miatt lettek a settingsben is ikonok.
iPhone 6S, Cube i7 Stylus, XONE
-
gabancs
addikt
Ahogy olvasgatom a fejleményeket és a reakciókat, egyre inkább megy el a kedvem a 10-től.
-
-
törölt tag
-
Glenda
addikt
válasz tibcsi0407 #3833 üzenetére
Ez volt az asztali Windows 10 megjelnése előtt is, aztán most meg nagyjából mindenkinek tetszik. Agilis szoftverfejlesztés.
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
lorinser
senior tag
Én a helyedben ezt átgondolnám. Droidon sem fenékig tejfel az élet. Nagyon nem. Látom az ismerőseimnél mit össze szenvednek. De Te tudod.
Egy preview-ból végső következtetést meg nem igen kellene levonni.Poco F5, Philips 55PUS8303, Philips 58PUS8535
-
tibcsi0407
félisten
válasz lorinser #3836 üzenetére
3 éve használok WP-t és nem látom, hogy olyan nagyot robbant volna a 3 év alatt. Mindig jönnek az ígéretek, de még továbbra is csak pár százalékát tesszük ki a telefonpiacnak. Keveslem az alkalmazásokat, főleg amikor rájöttem, hogy a 40 Dolláros Android boxommal többet tudok kezdeni a TV-re kötve, mint a Lumiával.
Most ezt mondom, de lehet egy év múlva rohanok vissza a WP-hez, mert megutálom az Androidot. Meglátjuk.
Egyelőre engem nem győzött meg a 10-es. A 2 verziószámos ugrástól többet várnék, mint amit eddig láttam.utdetailing.hu
-
consono
nagyúr
Egyetértek. Én végignyomta az insider buildeket desktopon, de nekem ott is tetszett amit láttam, most mobilon is "visszajöttem" windowsra, ott is tetszik amit látok. A preview meg egy dolog, a desktopon is nagyot ugrott a minőség illetve a sebesség az RTM előtti utolsó bilddel, legalább is nálam.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
törölt tag
válasz aprokaroka87 #3839 üzenetére
Éjszaka nem nézegetem a leveleimet.
Egyébként van fényérzékelő a telefonomban, eléggé leviszi magától a fényezőt annyira, hogy ne zavarjon. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz tibcsi0407 #3837 üzenetére
Az Android szerintem inkább azoknak válik be akik szeretnek mókolni és jobban megismerni a rendszer "lelkét"
A WP meg inkább az egyszerübb szemléletű usereknek készül.
-
tibcsi0407
félisten
válasz aprokaroka87 #3841 üzenetére
Tetszik a testreszabhatóság és az, hogy ha egy közösség beáll egy hardver mögé, akkor egész jó dolgokat ki tudnak belőle hozni a nyílt rendszernek köszönhetően.
Egyszer ezt is ki kell próbálniutdetailing.hu
-
gabancs
addikt
válasz tibcsi0407 #3842 üzenetére
Csak az a gond, hogy ha nem Nexus-t veszel, akkor csak szívni fogsz. Volt nekem is egy pár, a család többi tagjának most az van. Semmivel nem jobb az agyon szabott memória éhes gyártói megoldás. Tök mindegy, hogy ez Samsung, HTC vagy valami más. A WP jobb rendszer lehetne, ha az MS is így akarná. De vagy elmebetegek fejlesztenek, vagy csak kést tettek a torkukra.
-
Ice_Man22
senior tag
En android al sokat szivtam, de Te tudod.Preview t nem probalok nem erdekel majd ha kijon.Asztalinal eddig erdekes nem nagy valami, de megvarom az oszi frissitest es utana lehet vissza 7esre.
-
tibcsi0407
félisten
válasz gabancs #3844 üzenetére
Igazából a Csájnafónok közül akartam mindenáron kipróbálni egyet, már ezer éve mocorog bennem valami, hogy akkor is birtokolni akarok egyet. Mlais M7 lett a választás. 8db A53-as mag és 3 giga ram remélem elég lesz az Androidhoz neki.
Persze a support szar, de a közösség akár fel is kaphatja. Ez az egész inkább a kíváncsiság miatt van. Ha nem jön be, akkor idővel vagy vissza WP-re, vagy ahogy javasoltad is, veszek majd egy Nexust.Na, de nem offolok tovább. Továbbra is figyelgetni fogom itt az események alakulását, mert még mindig érdekel, hogy mire jut az MS a rendszerrel.
utdetailing.hu
-
sharplaninac
tag
Szasztok. Felimádkoztam a preview -t lumia 1520-ra, alapvetően tetszik, Bár még vannak hibái. A képek alkalmazásba belépve mutatja a fotóimat, de ha valamelyikre rákopointok megnyitja majd egy pillanat múlva kilép. Va erre a hibára valamilyen megoldás?
A hegyek lovagja : a sarplaninai juhászkutya.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz tibcsi0407 #3847 üzenetére
A neve alapjan csak jo lehet. Ha mar android, akkor csak olyan amihez van jo support, mert egy ilyen, meg "kinaban sem neves" keszulekre senki se fog romot gyartani
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest