Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
F.B.I.
veterán
640XL-nél a dual sim működés vagy a build okozhatja a gyors merülést? Tegnap este 20 órától, eddig lemerült, 20%-ra, úgy, hogy fél óra beszélgetés és 10 perc netezés volt.
Visszategyem a 8.1-t vagy próbáljam ki egy simmel?Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
BiP
nagyúr
Melyik build? Mikor tetted fel? Kb. semmi nem derült ki.
De ha találgatni kell, akkor Win10, és 10166-os build?
Ha frissen tetted fel, (különben nem lenne kérdés) akkor az elején mindig baromi sokat tölt, frissít, dolgozik a háttérben. Nem releváns. 1-2 nap múlva be kell állnia.A Dual-sim amúgy nem merít sokat a single simhez képest.
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
Akkor elfogytak az ötleteim
Mert pár napig tényleg zabálja az akksit, de utána nem kéne. Mondjuk így is kihúzta 24 óráig 80%-kal. Ami átlagos használat mellett normális lenne.
Nem utaztál véletlenül sokat? Nem emlékszel, mennyi volt reggel? Tehát éjszaka is rohadtul merült vagy csak nappal húzott bele?OFF: Né' má', még egy lefrissítős
-
no1r
őstag
ne legyetek telhetetlenek. hosszú évek munkája van ebben.
(nem mintha hiányzott volna)[ Szerkesztve ]
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
BiP
nagyúr
válasz zsoltzsolt #3262 üzenetére
Igen, emiatt kérdeztem. +a dual sim miatt 2x annyit, meg ugye wifi-t is keresgéli olyankor, szóval jobban merül olyankor, mintha csak az asztalon pihenne.
(#3264) F.B.I.: Az normális. Fura, hogy napközben ugyanannyi idő alatt 4x annyit merült, még ha volt is valamennyire használva.
-
BiP
nagyúr
válasz BigManus #3267 üzenetére
Igen, rezeg is meg csörög is (minden csengőhang elején rezeg egyet), de nem együtt.
Pont ezért volt a felvetés.
(Rövid csengőhanggal lehet trükközni, mert akkor sűrűbben rezeg egyet, de azért az mégsem ugyanaz).Hol vannak már a régi telók, ahol még a rezgésre is lehetett profilt állítani ?!
-
félisten
-
Pferi
senior tag
Ja, a végén mindent tudni fog amit egy Nokia 5110...
Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
Gusztáv
addikt
Ahogy látom a Store-t még mindig nem sikerült összekalapálni, de mondjuk desktop vonalon is az volt a legbugosabb. A kikapcsolva töltésnek én személy szerint nem látom értelmét, de már ez is van.
Laci
-
pzstm
titán
válasz Gusztáv #3275 üzenetére
Store-t még heggesztik, de alapvetően már sokkal jobb mint akár pár hete. Új app telepítés és frissítés is ment tegnap normálisan.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
gelbelex
őstag
válasz Gusztáv #3275 üzenetére
Nokia C7 tudja. Jól is jön annyira kimerített akksinál, amellyel már nem kapcsol be a telefon...
Itt is kérdezem, mert itt a technikával tapasztaltabbak járnak:
Egy WP mobilban 1GB RAM elég ahhoz, hogy egyszerre fusson a navigáció, a levelező (vagy valami értesítéskezelő), egy háttérbe rakott böngésző és egy telefonhívás? Ha igen, esetleg mi még?
Van valakinek ilyennel tapasztalata? Célozzam a 930-at, vagy elég a 640XL is?
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
válasz gelbelex #3279 üzenetére
Itt is tolt kikapcsolva, csak egy ido utan automatikusan bekapcsol. (Szemely szerint mindig is orultem ennek a megoldasnak, mert igy nem kell nekem foglalkoznom azzal, hogy bekapcsoljam a telefont, mikor mar alkalmas ra.)
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
chipesz
őstag
válasz BigManus #3281 üzenetére
Azért az erős túlzás, hogy teljesen használható. Nekem hívás után rendszeresen lefagy a kijelző, mármint nem a rendszer, hanem csak nem reagál az érintésre, ilyenkor újra kell indítani. A nem fogadott hívásokat (azaz amiket elutasítok) nem mutatja a hívásnapló, bejövő hívásra nem mindig jelez, valamint gyakran nem jönnek meg az sms-ek. De ezek csak az alapfunkciók.
Az Áruház nem fut háttérben és piszok lassú. Az Edge nagyobb oldalaknál összeomlik, de nem lép ki, csak lefagy, aztán ha újraindítom a címsorba nem tudok írni, mert fekete alapú lesz a szöveg. Ha sikerül is beleírni nem tölti be az oldalt, csak sokadik újranyitásra.
Ezek a hibák nem rögtön jöttek elő, hanem hetek alatt, eleinte sokkal jobb volt (főleg ez a Build, az előzőekhez viszonyítva mindenképp.)
Ja, másik: videót nem tudok csatolni például Messengerbe, ami nemrég jól jött volna.
Azért a következő Build-től már egy viszonylagos stabilitást elvárnék, igaz 512 RAM-tól nem várok csodát, úgy is lecserélem majd egy új Win10-es mobilra, de azért működjön. Hisz lassan ősz és ez még koránt sem nevezhető késznek.Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
-
-
lorinser
senior tag
Sziasztok!
Tegnap csináltam egy HR-t, mert a Win10-em egy ideje furcsán viselkedett. A HR szépen végigment, a visszaállítás többé-kevésbé megtörtént (a névjegyek maradéktalanul visszajöttek).
Ami a problémám, hogy jó pár appot most nem tudok visszatenni. A SysApp-ban rákeresek pl. az Érintésre, Lumia Panorama-ra vagy a Kijelzőre de már kapásból azt írja ki, hogy "Version is unknown" és a Store-ból sem engedi telepíteni mert ott pedig a "már nem érhető el." felirat fogad. Ez azért is furcsa, mert eddig ezeket használtam, ott volt a telefonomon a 8.1-ről a 10-re frissítés után is.
Kérek szépen tanácsot tőletek, hogy ezeket hogyan tudom újra visszatenni?
[ Szerkesztve ]
Poco F5, Philips 55PUS8303, Philips 58PUS8535
-
vidaila
senior tag
Kíváncsiság erősebb volt, feltelepítettem a windows phone 10-et és máris belefutottam egy problémába amire hátha tudja valaki mi a megoldás. Egy korábbi fórumozó azt mondta ha frissítek minden alkalmazás, beállítás megmarad. Nos frissítés után üres kezdőképernyő fogad, csak a telefonhívás csempe van rajta. Az alkalmazáslista szintén üres. Viszont a tárterületben írja az alkalmazásokat, és azon keresztül meg is tudom őket nyitni, úgy az áruházban is ha rákeresek az alkalmazásra akkor meg tudom nyitni. Hogy tudnám újra előcsalni a teljes alkalmazáslistát és a jól belakott kezdőképernyőmet? Szinkronizálás elvileg aktív, és a frissítés után is bejelentkezve maradt a Microsoft fiókomba.
http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
-
lorinser
senior tag
válasz tomboy0013 #3291 üzenetére
Köszi, én is erre gondoltam. Remélem visszakerülnek és WP10 kompatibilisek lesznek.
-
lorinser
senior tag
válasz tomboy0013 #3291 üzenetére
Érdekes dolog történt: az Extra menüpont alatt megjelentek a hiányolt beállítások. Tehát most ott van többek között a Hang, az Érintés stb.
Létezik, hogy tegnap esete óta ennyi idő kellett ahhoz, hogy a mentésből minden a helyére kerüljön? A többi appot viszont továbbra sem engedi telepíteni. De akkor várok, hát ha hamarosan újra elérhetőek lesznek.
-
mtm800
senior tag
válasz tomboy0013 #3296 üzenetére
Nekem nem volt ilyen 930-on...pedig ránéztem sűrűn.
-
tomboy0013
veterán
Arra gondolok, hogy mivel az folyamatosan megy, lehet sunyiba felrakta valamelyik éjszaka. Bár értesítést akkor is kellett volna kapni legalább arról, hogy települt valami. Mondjuk kerítünk egy verzió számot és abból biztos kiderül.
Mindjárt összehasonlítom a 920-at meg a 930-at,hogy van-e különbség, csak fejezze be a telepítést.[ Szerkesztve ]
-
mtm800
senior tag
válasz tomboy0013 #3298 üzenetére
Szerintem nem volt nálam ilyen ,értesítést mindenképpen kellett volna kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 pro 128gb eladó!garis!
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest