Új hozzászólás Aktív témák
-
csizi90
aktív tag
válasz angelus8925 #4748 üzenetére
A Barcode lens nálam egész jól megy. Keress rá a Store-ban.
iPhone 6S, Cube i7 Stylus, XONE
-
-
Boonen007
őstag
Régebben mindig a Windows Phone nevű W8.1 PC-s alkalmazással raktam a telóra a csengőhangot mert ugye ott volt ilyen opció, na már most ilyet nem találok az Útitársban. Szimplán csak 2 csengőhangot rámásoltam a ringtones mappába a telóra, de nem látja őket, mit kellene tennem?
-
consono
nagyúr
válasz Boonen007 #4756 üzenetére
Semmit. Az új release-ben nem tudsz egyéni csengőhangot beállítani... Amúgy a "genre" tag-et ha "RINGTONE"-ra teszed és bemásolod az mp3-at, akkor működnie kellene (de nem megy).
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
félisten
Ezen a platformon semmivel nem lehet képet felhőbe menteni A Onedrive okádék, a dropbox kliens semmire nem jó, más ötletem nincs.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Clemi
veterán
válasz Plazmacucci #4758 üzenetére
Ezt most mondjuk nem értem mire írtad, mert nekem azonnal megy a felhőbe még a DNG fájl is a camera roll mappából, amint WiFi-re csatlakoztam.
(#4757) consonoMármint mihez nem lehet egyéni csengőhangot beállítani? Nekem ott van a telefon gyökér könyvtárában a "ringtones" mappa (amit minden HR után a rendszer állít vissza) és semelyik számnál nincs kitöltve az id3 tag
Igaz ezeket úgy vadásztam össze csengőhang oldalakról és nem saját kreálmány kivagdosva eredeti számokból.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Arra, hogy ha Fényképek alkalmazásból egyszerre egynél több képet osztok Ondrive-ra, akkor vagy csak az első megy fel, vagy egyik sem. A hibás feltöltéseket nem lehet törölni vagy újra próbálni, csak elvetni. Nyolc óta azon vagyok hogy 4 képet feltöltsek de nem jön össze neki.
-
Clemi
veterán
válasz Plazmacucci #4761 üzenetére
Nekem automatikusan megy fel minden kép, szép sorban és nem csak egy, hanem ha csavargás volt és képeltem a telóval, amint hazaérek elkezdenek felmászni, de még a videók is. Nem én indítom direkt, hanem felmennek maguktól. Ha megnyitom a OneDrive tárolóm a böngészőben, ott még látni is lehet ahogy érkeznek a képek és a filmek.
Direkt felküldeni nem is próbáltam soha és nem is vágom mikor milyen körülmények között lenne rá szükség, hisz még akkor is felmegy, ha nincs WiFi csak be kell állítani, hogy mobil adatkapcsolat esetén is töltse fel. A WP8.1 alatt még nem, de a W10M alatt már ráadásul a raw (DNG) fájl is feltöltődik, ami nagy könnyebbség, mert nem kell kábelen leszedni külön a telefonról.egyszerre egynél több képet osztok Ondrive-ra, Mondjuk azt se vágom, miért a OneDrive-ra és miért nem onnan osztod meg ami feltöltődött. Vagy neked ki van kapcsolva a fényképek mappa szinkronizálása és manuálisan töltögeted fel?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
savoo
addikt
válasz Plazmacucci #4763 üzenetére
Mobilneten sem megy fel, vagy csak wifin?
-
félisten
-
félisten
válasz Plazmacucci #4765 üzenetére
Na automatikus feltöltés működik úgy ahogy. Tízből mondjuk nyolc felmegy, a maradék kettő sehogy sem. "Hiba történt, próbálkozzon újra később" és semmit nem lehet vele csinálni...
-
consono
nagyúr
NO, én visszamentem a Slow ringes 166-ra, az 536-on nem ment a céges levelezés a telómon. HR-t is csináltam, semmi. Olyan volt, mintha nem lenne Active Sync engedélyezve, de 8.1-re visszamenve rögtön működött. Meg 166-on is.
Lehet innen 512-re frissíteni valahogyan?
Clemi: sokunknak ez nem működik, olvasgatva a WPCentrál fórumait. Nekem 536-on ugyan azok a csengőhangok nem működtek, amik 512-n, meg 166-on, meg 8.1-en is mennek.
[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Clemi
veterán
válasz consono #4767 üzenetére
Ez a csengőhang mizéria készülék függő lenne? Annyit tudok biztosan, hogy nálam működik, de nem csak a csengőhang, hanem mindenféle üzenet és jelzés hangja állítható (nem az összes) saját hangra.
Azt meg továbbra se vágom, hogy a "ringtones" mappát honnan állítja nekem vissza a rendszer, de megteszi, megtette eddig minden HR után. A OneDrive-on rosszul írtam, nem mappa, hanem a gyökérben egy "ringtones.zip" nevű becsomagolt állomány van, amit viszont tuti nem én gyártottam (bár az én csengőhangjaim vannak benne) mivel zip-et soha nem használtam, csak rar-t.Más: Erről a tegnap kitett és "letölthető" nyelvi csomagról van valami híre valakinek?
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
930 tulajoktól kérdezem ismét, hogy 8.1-hez képest milyen az üzemidő és a melegedés? WindowsCentral-on elég rosszakat olvastam mindkettőről, érdekelne a ti véleményetek is.
-
consono
nagyúr
-
félisten
-
Endii
tag
Üdv!
A ma reggeli frissítés óta nem talál mobilhálózatot a telóm.
Eseteleg másnál is jelentkezett a hiba? -
félisten
-
Ice_Man22
senior tag
Sziasztok nemtudja valaki, hogy Lumia 435-re fe lehet mar rakni az insider previewot, vagy meg mindig megvan a telepitesi bug?
-
ldave
félisten
Edge privát módja nálatok is simán lementi a böngészési előzményeket?
A Slime draws near! Command?
-
-
BiP
nagyúr
válasz Plazmacucci #4775 üzenetére
Jó neked, nálam még mindig nem. (L930)
-
ZavaBalazs
őstag
belsős fast ringen jelenleg az 547-es bulid megy, állítólag ez hozza el a várva várt led értesítő aktiválást pl a 735-ben. kíváncsi vagyok sikerül-e megcsinálniuk a fizikai gombsoros telókon is a home gombbal.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
savoo
addikt
válasz ZavaBalazs #4784 üzenetére
Hát, ha lesz is akkor remélem kikapcsolható lesz.
-
Boonen007
őstag
6 app frissult koztuk az email es naptar, most mar van dark theme.
-
félisten
Es a sebesseget meg a stabilitást melyik?
-
angelus8925
tag
Sziasztok!
Nagyszüleim nem használták a T-home-os set top box-ot, már jó ideje, most viszont már rákényszerültek.. de, hogy ne legyen olyan egyszerű, a bekapcsolás után kéri az ip címüket, meg mittudom én még mit, ami elvileg rajta van a szerződésen, ez eddig jó is, viszont betűt is kellene tudni írni a kapcsolóval, ami nem akar sikerülni.
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
Bocs, nem ide akart menni és nem tudom, hogyan kell törölni + sietek
[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
válasz angelus8925 #4789 üzenetére
Itt próbálkozz meg a kérdéseddel: Telekom topik
-
Charx
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenn ,hogy windows 10-es telefon a kezdőképernyőn pin kódot kér a feloldáshoz, nem lehet kikapcsolni ezt, hogy csak a képernyő végigsimításával feloldja, mint androidon? -
Clemi
veterán
Csak PIN kód kérés van, amit vagy kikapcsolsz, vagy használsz.
Kezdőképernyőhöz kapcsolódva:
Nálam restart után az egy dolog, hogy elég lassan indul a telefon, a szolgáltató logó után egyszerűen lekapcsolja a kijelzőt. Ha ilyenkor felébresztem, akkor a záró képernyőt kapom és csak annak a feltolása után jön a SIM PIN kód kérő képernyő. Ez másnál is ilyen? Ez egy bug még, vagy feature lesz?
[ Szerkesztve ]
-
roby1520
tag
Dynamic wallpaper
Start screen időzítő (végre) -
viewdetails
addikt
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
Zsoti90
csendes tag
Na én is kipróbáltam a legutóbbi win 10 build-ot, jó 1-1,5 óra telepítés után sikerült is használni, először hangosan felnevettem, hogy reggel levett 100-os akkumulátor töltöttség kevés használat mellett 13 órára ki is kapcsolt 0-re lemerült na mondom itt írtátok ,hogy egy istenes hard reset sok problémát megoldhat és tényleg azóta kb. olyan szinten merül, mint a 8.1 na jó talán kicsit gyorsabban, az új külcsín nekem bejön, a sebesség kicsit lassabb mint a 8.1-nél de bőven vállalaható. Az áruház egyenlőre elég szerencsétlen és letöltés közben rendesen lelassítja a rendszert és van pár program amit nem akar letölteni, a EDGE is elég béta fázisban van, itt is jó pár oldal nem töltődik be, de éppen használható, találkoztam 1-2 random újraindulással van még 1-2 bug, a lockscreen nekem általában gyors, azt hiszem marad mert mióta megcsináltam a HR-t azóta 90% normálisan tudom használni, de előtte vállalhatatlan volt. Ja igen ez a karikás kapcsolat csempe valami nagyon ocsmány... xD Egyébként lumia 735, jó lesz ez szerintem mire hivatalosan megjelenik
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest