Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz ahetaton #10025 üzenetére

    Ki nézett le? Megkérdezted egy weblapkészítésről szóló szakmai fórumban, hogy hogyan használj egy klienst, vagy pedig hogy lőjél be egy FTP-szervert. Kaptál javaslatot, meg azt is, hogy előbb keress rá, mielőtt ilyet kérdezel, bőven lesznek találatok. Nem tűnt úgy, hogy próbálkoztál volna. Semmi köze ennek ahhoz, hogy ki hány éve kódol. Amikor még fogalmam sem volt a programozásról, akkor is megpróbáltam keresgélni, mielőtt kérdeztem, és ha úgy sem találtam választ, akkor jöttem a fórumokba segítségért, leírva a lépéseket, amikkel eddig próbálkoztam. Ha valaki kezdő, az számodra automatikusan azt is jelenti, hogy lusta? Mert akkor értem a megsértődésedet, hogy nem kaptál egyből step-by-step tutorialt... :)
    A "totalcommando" elég viccesen hangzott, és ha megsértődtél azon, hogy ezen viccelődtem, akkor ott önértékelési parák vannak. :D

    ==========

    (#10027) Tele von Zsinór :
    "a total commanderből feltételeztem, hogy win az alaprendszer"
    Jogos! :DDD

    Ja, a Midnight Commander jópofa, főleg, hogy a jó öreg Norton Commander mintájára készült, így nosztalgikus emlékeket idéz, de amúgy igazából őszintén szólva a Total Commanderre igazi alternatívát Linuxhoz még nem igazán találtam, valami mindig hiányzott, vagy jóval kényelmetlenebb (és nem eléggé átállítható) volt, mint a jól megszokott TC-nél (pedig elég sok fájlkezelőt kipróbáltam Linuxon). Amúgy a TC-t FTP-zésre sosem használom, csak lokális fájlkezelésre.

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák