Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ATM_automata

    őstag

    válasz snowdog #2719 üzenetére

    Szerintem ez érthető, nekem az a bajom, hogy az előre telepített, ezáltal megvásárolt térkép szoftverhez a NavNGo nem ad rendes supportot, mint ahogy alább is írták az anno igo-s MIO-kkal és az IconX készülékekkel kapcsolatban.

    Tehát ha a NavNGo gondol egyet, akkor hiába fizettél te a PNA-s térképért tízezreket pluszba, kidobhatod a gépet térképpel együtt, mert nincs legális megoldás arra, hogy frissíteni tudd vagy lecseréld, mert egyrészt nem tudod leírtani a készülékről legálisan ami rajta van, másrészt ha leírtod se tudsz rátenni jogtisztán semmilyen IGO-t. Ezért most van egy komoly vásárlói réteg, aki anno megvette a miokat és most cseszheti, pedig kifizette a szolgáltatást és IconX is dettó ez volt, és még lehet hogy lesz is, de ahogy elnéztem a többi gyártót se nagyon halmozzák el frissítésekkel.

    Szóval az üsse nekem az asztalt jogtisztasággal kapcsolatban (nem rátok gondolok, hanem szoftver cégre), aki tesz is azért, hogy jogkövetőek lehessenek az emberek. Jogos lenne az IGO warezzel kapcsolatos NavNGo kampány meg keresztesháború, ha lenne termék, amit helyette fel tudnának ajánlani az embereknek.

    Ne tegyél fel warez IGO-t, mert megbüntetünk, de helyette megveheted 10-20eft-ért a legálisat, ami tutira megy minden gépen, ha bajod van segítünk ferakni és amihez adjuk a 3 év frissítést negyedéves intervallumokban. Viszont ha lopsz, akkor nagyon megb@szunk.

    What else?

Új hozzászólás Aktív témák